سلام
من یا هو مسینجر10 رو دارم چطورمیتونم بعدازباز کردن اون وقتی گزینه ایمیل رو میزنم با مرورگر فایرفاکس باز بشه ،آخه الان روی اون که میزنم با مرورگر اینترنت اکسپلوربازمیشه / ممنون میشم راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید انجام بدم
سلام
من یا هو مسینجر10 رو دارم چطورمیتونم بعدازباز کردن اون وقتی گزینه ایمیل رو میزنم با مرورگر فایرفاکس باز بشه ،آخه الان روی اون که میزنم با مرورگر اینترنت اکسپلوربازمیشه / ممنون میشم راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید انجام بدم
اینم ترفندی که تازه گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینکارو کردم الان حالا میخوام رو IE بیاد هر کاری کردم نشد باید ببینم چطوری میشه برگردوند!
پیدا کردم اینه:
آموزش انتخاب Internet Explorer بعنوان مرورگر پیش فرض سیستم:
1. ابتدا Internet explorer را اجرا نمائید.
2. در IE7 و یا IE8 از قسمت منوی برنامه به Tools و سپس Internet Options را انتخاب نمائید.
3. در IE9 بروی آیكن Toolsكلیك كنید و سپس Internet Options را انتخاب نمائید.
4. به قسمت Programs رفته و سپس در قسمت Default web browser گزینه Tell me if Internet Explorer is not the default web browser را تیك دا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمائید و بعد بر روی Make default كلیك نمائید.
Last edited by Ghaioom; 31-03-2012 at 10:50.
دوستان عزیز 1 ، 2 روزی میشه با یاهو مشکل پیدا کردم
وقتی که یاهو مسنجر بازه و آهنگ داره پخش میشه
هم با windows media player ، هم با KMPlayer
وقتی که کسی آنلاین یا آفلاین میشه و پایین صفحه سمت راست نشون میده ،
صدای پخش آهنگ یا فیلم نصف میشه و باید از تو قسمت Mixer صدای ویندوز صداشو زیاد کنم
سیستم عامل من ویندوز 7 ــه
کسی میتونه کمک کنه ؟
منم این مشکل رو دارم کسی رو نمیتونم اد کنم کسیم من رو اد میکنه میره در قسمت آدرس بوک
یاهو داغون شده![]()
اقا یه مشکلی برام پیش اومده یه یارو با این اسم ( leandrarheem595 ) منو اد کرده ولی هرچی باهاش حرف میزنم جواب نمیده و انگار روی اتو مسیج هستش و چرت و پرت انگلیسی بی ربط با جواب من مینویسه ... اصلا هم خاموش نمیشه ... هیچ وقت هیچ وقت ... فقط گاهی در حدود 1 ثانیه خاموش میشه و دوباره روشن میشه ... اینطوری نمیتونم خودمو از لیستش پاک کنم ... چکار باید انجام بدم....؟
شما خیلی راحت میتونی این شخص رو ignore کنی ، اول باید آی دی رو پاک کنی و بعد تو لیست ignore ها اضافه کنی
با این تفاسیری ایشون شخص حقیقی نیستند و ربات هستند
خوب من میخوام خودمو از لیستش هم پاک کنم .این راهی نداره ؟ چون سایت vizgin میگه باید هردومون آف باشیم ... لامصب هیچ وقت خاموش نیست ... آخه چطور میشه یه نفر همیشه روشن باشه ...؟
سلام
دوستان من هر کاری که میکنم یاهومسنجرم لاگین نمیشه؟! شکلک زرد میمومنه و هیچی!
من قبلا از وی پی ا ن استفاده میکردم ولی بعد از اون که دیگه استفاده نکردم اینجوری شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
یاهوم هم نسخه 11 هست.
موفق باشید
این یاهو 11 مثل اینکه آنلاین می خواد پیام ها رو ذخیره کنه. راهی نیست آفلاین ذخیره بشه؟
اینو امتحان کن شاید مشکلت حل بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahdi_mbi; 04-04-2012 at 18:51.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)