برات تعدادی ساپورت فرستادم.دیگه شرمندتم چون من یونیت دفاعی خیلی کم دارم بیشتر تهاجمی میسازم.
برات تعدادی ساپورت فرستادم.دیگه شرمندتم چون من یونیت دفاعی خیلی کم دارم بیشتر تهاجمی میسازم.
نزدیک ترین بازیکن بهت MSTF666 هستش.البته فکر نکنم ترایبش بازیکنای تازه وارد رو قبول بکنه ولی میتونه ساپورتت بکنه حداقل.ولی بهت پیشنهاد میکنم استارت اوور کنی شاید نزدیک ماها افتادی.چون اون ور فقط یه مصطفی هستش ولی اکثر بچه های ایرانی توی کا70 به بعد هستن.
یعنی تو رو دعوت میکنه به ترایبش.ترایب مثل کشور میمونه و اعضای ترایب مثل هم وطنای هم دیگه هستن.توی ترایب تو باید با بقیه هماهنگ باشی.با هم دفاع کنید با هم حمله کنید و...
اون قرمزه اهل خانه هستندولي نميتوانم برايش ريسورس بفرستم.چون آي پي هامون يكيه
يك كمك سنگين بفرستيد.
ما به ازايش را من ميدهم
ممنون
فقط بگيد چقدر ميفرستيد تا انبار جا داشته باشد.(البته در ميل بازي بگيد)
من 10 هزارتا از هر کدوم برات فرستادم و 5 هزارتا از هر کدوم هم برای کمال جان !
من پيشنهاد ميدهم آموزشهاي موجود در خود بازي ترجمه بشود.البته با توضيحات تكميلي خود بچه ها.
======================
يك سوال:
براي نوبل كردن يك دهكده چه چيزهايي لازم است و چه شرايطي دارد.كامل لطفا
===========
صفا بابت 15ن هم ممنون.فقط خواهشا تو اين 48 ساعت كه اكانت هست ساپورتت را قطع نكن .هر چند ساعت يكبار دوباره شارژش كن.(همه ريسورسها خرج صف انتظار ميشود)
خوب باید از کی دعوتنامه بگیرم آقا بردیا شما می تونی؟
مختصات جدیدم :
(310|815) K83
الان چی؟ نزدیک شدم؟
برای نوبل کردن مارکت لول 10,آهنگری لول 20,و VHQ لول 20 نیاز داری.بعد باید آکادمی بسازی و بعدش نوبل من.برای ساختن هر نوبل من باید آکادمی رو یه لول ببری بالاتر.توی هر دهکده تحت هر شرایطی حداکثر 3تا نوبل من بیشتر نمیتونی بسازی.پیشنهاد من اینه حداقل 2تا نوبل من داشته باشی و 2تا ارتش تهاجمی تا بعد از کلیر کردن دهکده مورد نظر به طور کامل ارتشا رو پشت سر هم با نوبل بفرستی تا سریعتر بتونی نوبل کنی.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)