تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 727 از 1635 اولاول ... 2276276777177237247257267277287297307317377778271227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,261 به 7,270 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

من نمیدونم هدف اصلی شما از عکاسی چیه و در آینده میخواهید چه نوع عکاسی رو دنبال کنید
    7D دارای سیلینگ عالی و سرعت عکاسی پیاپی بالا و مگاپیکسل بالا و سیستم فکوس عالی و سیستم وایرلس فلاش (برای اولین بار در دوربینهای کنون) هست اما این امکانات در آینده تا چه حد برای شما لازم هست خودتون باید جواب بدید؟
    60D یا حتی 50D دوربینهای خیلی خوبی هستند اما نیازهای ما هست که تعیین میکنه که چه دوربینی تهیه کنیم

فرضا در حیات وحش 7D خیلی بدرد میخوره اما 5D MII نه به اون اندازه برعکس در آتلیه و عکاسی استودیو5D MII کم رقیب هست
    اگر بیشتر توضیح بدید بهتر میشه کمکتون کرد (البته اگر از دست ما بر بیاد)

2. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان sx30 يا fz100 ? هم عكس واسم مهمه هم فيلم بيشتر عكس

راستي فيلم برداري full hd فقط رزوليشن بالاتري داره يا نه واقعا كيفيتش نسبت به hd بالاتره??

كدوم باتري بهتري داره در كل اگه مزايا و معايبشون رو نسبت به هم بگيد ممنون ميشم

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

من نمیدونم هدف اصلی شما از عکاسی چیه و در آینده میخواهید چه نوع عکاسی رو دنبال کنید
    7D دارای سیلینگ عالی و سرعت عکاسی پیاپی بالا و مگاپیکسل بالا و سیستم فکوس عالی و سیستم وایرلس فلاش (برای اولین بار در دوربینهای کنون) هست اما این امکانات در آینده تا چه حد برای شما لازم هست خودتون باید جواب بدید؟
    60D یا حتی 50D دوربینهای خیلی خوبی هستند اما نیازهای ما هست که تعیین میکنه که چه دوربینی تهیه کنیم

فرضا در حیات وحش 7D خیلی بدرد میخوره اما 5D MII نه به اون اندازه برعکس در آتلیه و عکاسی استودیو5D MII کم رقیب هست
    اگر بیشتر توضیح بدید بهتر میشه کمکتون کرد (البته اگر از دست ما بر بیاد)
    من میخوام تازه عکاسی رو شروع کنم و به اون به چشم سرگرمی نگاه میکنم نه برای کسب درامد و ...
    خیلی زیاد هم از عکاسی حرفه ای اطلاعات ندارم ولی کلا عکاسی رو دوست دارم.
    و میخوام برم کلاس.
    به نظر شما که من تازه میخوام شروع کنم کدوم دوربین رو بگیرم؟
    در ضمن اگه دوربینی که میگیرم قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه خوبه چون بعضی مواقع فیلم برداری لازمه(مخصوصا اگه HD باشه)!

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان sx30 يا fz100 ? هم عكس واسم مهمه هم فيلم بيشتر عكس

راستي فيلم برداري full hd فقط رزوليشن بالاتري داره يا نه واقعا كيفيتش نسبت به hd بالاتره??

كدوم باتري بهتري داره در كل اگه مزايا و معايبشون رو نسبت به هم بگيد ممنون ميشم
    fz100 یا توجه به فیلم برداری فوا اچ دی و سنسور live mos وسرعت بالای عکاسی دوربین بهتریه نسبت به SX30 البته با قیمتی بالاتر

من میخوام تازه عکاسی رو شروع کنم و به اون به چشم سرگرمی نگاه میکنم نه برای کسب درامد و ...
    خیلی زیاد هم از عکاسی حرفه ای اطلاعات ندارم ولی کلا عکاسی رو دوست دارم.
    و میخوام برم کلاس.
    به نظر شما که من تازه میخوام شروع کنم کدوم دوربین رو بگیرم؟
    در ضمن اگه دوربینی که میگیرم قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه خوبه چون بعضی مواقع فیلم برداری لازمه(مخصوصا اگه HD باشه)!
    برای شروع عکاسی خرید کانن 7D منطقی نیست با توجه به اینکه شما فرمودید مشکل بودجه دارید
    بنظر من یه دوربین ساده تر با قیمتی مناسبتر بگیرید تا موقعی که حرفه ای شدید یا بقول معروف دستتون راه افتاد بعد یه مدل خوب بگیرید که تا اون موقع مطمئنن هم دوربینهای بهتری میاد بازار هم قیمتها بهتر میشن

6. 3 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام ؛
    من هم با آقای vvc هم عقیده هستم . به نظر من ، برای شروع سری xxxD کانن بسیار مناسب است مثل 550D . علاوه بر این به نظر من، زمانی به سراغ BODYهای حرفه ای تر برید که واقعا کارتون با مدل پایین تر راه نیفته ! چون BODY های حرفه ای تر ، بزرگتر و سنگینتر هستند و برای شروع دست رو خسته می کنه و صد البته گرونتر هم هستند . تازه برای شما که به گفته خودتون عکاسی رو صرفا برای علاقه و تفریحی دنبال می کنید خیلی بعیده که 550D براتون کم باشه . چون این دوربین در عین کوچک بودن بسیار کاراست.

موفق باشید .

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

دست گلتون درد نکنه...
    یعنی همین 550D رو بگیرم؟
    تو این مایه ها این بهترینه؟مارکهای دیگه چطور؟
    چیز جدیدی قرار نیست بیاد؟
    دوستان اگه شما تایید کنید همین رو میگیرم.

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

یه سئول دیگه:
    بعضی از این مدل های 550 D روش نوشته Rebbel t2i این چه فرقی با مدل معمولیش داره؟

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

Rebbel t2i این اسم آمریکایی یا اروپایی 550D هست فرقی هم با هم ندارن
    ضمن اینکه این مدل جدید اومده بعید میدونم به این زودی مدل جدیدتر بیاد

10. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان میخوام یه دوربین بخرم که زوم بالا داشته باشه چون می خوام از پرنده و چرنده ها عکس بگیرم ماکروی خوبیم داشته باشه واسه حشره مشره کیفیت عکساشم خوب باشه تا 600 هم بودجمه برند مورد علاقمم پناسونیکه تو این برند بین Fz45 و FZ100 موندم تو عکسایی که از FZ100 تو نت دیدم بهنظر نویز دار میومد کسی هیچکدوم از این دوربینارو داره؟ لطفا کیفت عکسای این دو مدل و نویزشونرو باهم مقایسه کنید لطف کنید با FZ35 هم یه مقایسه ای کنید اگه دوربین خوب دیگه ای هم بود بگید از برندای دیگه هم فقط کنن اگه مدلی بود بگید

راستی امروز تو دیجی کالا نگاه کردم TZ10 رو زده بود 3880000 تومان البته با گارانتی بانیان نبود با گارانتی خود دیجی کالا بود زده بود ساخت ژاپن فکر کنم خودشون وارد کردن

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دست گلتون درد نکنه...
    یعنی همین 550D رو بگیرم؟
    تو این مایه ها این بهترینه؟مارکهای دیگه چطور؟
    چیز جدیدی قرار نیست بیاد؟
    دوستان اگه شما تایید کنید همین رو میگیرم.

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

یه سئول دیگه:
    بعضی از این مدل های 550 D روش نوشته Rebbel t2i این چه فرقی با مدل معمولیش داره؟
    دوربین خوبی هست و فیلمبرداری خوبی هم داره نیکون هم d90میتونید بگیرید که من به دلایل مختلف کنون رو ترجیح میدم
    یه مطلبی هم در مورد اطلاع ما از امکانات دوربینهای SLRعرض کردم که یکی از دوستان مخالف بود
    چند مثال کوچک میزنم
    وجود micro adjust در بدنه چه اندازه برای شما مهمه؟
    سرعت سینک دوربین شما 180 باشه یا 250 چه اندازه براتون مهمه؟
    دوربین شما چند نقطه فکوس کراس داشته باشه چه اندازه براتون مهمه؟
    دقت al servo دوربین تا چه اندازه اهمیت داره براتون؟
    ؟؟؟
    البته قصد ندارم اصطلاحات تخصصی بکار ببرم میخوام بگم بین اینکه دوربین چه ها دارد و اینها تا چه اندازه اهمیت دارد و اینکه ما چه استفاده ای ازش میکنیم فاصله بسیار هست...

13. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

من بین HX1 و FZ35 موندم
    البته من شهرستانم و FZ35 نیست اینجا و از قیمتش خبر ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •