من دیشب بازی رو دیدم، گل روبن خیلی زیبا بود!!!
دقیقا مثل حرکات مسی بود!
این برد شیرین رو هم تبریک میگم به همه
من دیشب بازی رو دیدم، گل روبن خیلی زیبا بود!!!
دقیقا مثل حرکات مسی بود!
این برد شیرین رو هم تبریک میگم به همه
ای بابا من فک می کردم بازی امشبه ! :دي چی شد با کی بازی داشتیم چند چند شد ؟ کی گل زد و...... ! :دي
با numancia
2 - 0 برديم
رائول و روبن گل زدن ...
به گزارش RMadridFC : آلفردو دی استفانو ، از رسیدن رائول به رکوردش در گلزنی خوشحال است و معتقد است که وی قادر به زدن 450 گل است .
رائول در بازی مقابل تیم نومانسیا از دوره رقابت های لالیگا توانست گل اول تیمش را به ثمر برساند و به رکورد آلفردو دی استفانو ، ستاره ی قدیم رئال برسد و این در حالی است که خود دی استفانو هم از این موفقیت رائل نیز خوشحال است .
او هم چنین معتقد است که رائول هنوز راه زیادی پیش رو دارد و برای بازنشستگی هنوز خیلی جوان است . دی استفانو در مصاحبه ایی با یکی از شبکه های اسپانیایی گفته که رائول میتواند 400 یا 450 گل بزند .
او همچنین ادامه داد :
" رائول هنوز جوان است و فقط 31 سال دارد . او در آینده میتواند به رکورد 450 گل هم دست یابد . "
خود رائول هم از این موفقیتش خوشحال است و معتقد است که گل زدنش بخاطر طرفداران و هواداران رئال است .
به گزارش RmadridFC: رئيس موقت باشگاه رئال مادريد موضعي در مورد آينده پردراگ مياتوويچ در اين باشگاه اتخاذ نکرد.
رئيس موقت باشگاه رئال مادريد موضعي در مورد آينده پردراگ مياتوويچ در اين باشگاه اتخاذ نکرد. ويسنته بولودا در گفت و گو با خبرنگاران در مورد وضعيت مياتوويچ مدير ورزشي باشگاه و اينکه آيا وي تا پايان فصل روي کار خواهد بود يا نه؟ گفت:
من دراين باره تصميمي نگرفتهام. به زودي با هيات مديره ديدار کرده و در اينباره تصميم خواهيم گرفت. در حال حاضر هيچ چيز به نفع يا ضرر مياتوويچ نيست.
رئيس موقت باشگاه رئال مادريد در مورد پيروزي 2 بر صفر اين تيم برابر نومانسيا نيز گفت:
چيز زيادي دربارهي فوتبال نميدانم اما، ميدانم که پيروزي شيرين است. ميخواهم از کادرفني و مربي به خاطر تلاشهاي آنها براي اين بازي شگفت انگيز تشکر کنم.
بولودا پيرامون جذب ژولين فائوبرت بازيکن فرانسوي گفت:
شک ندارم که او به تيم ما کمک خواهد کرد. مربي تيم چنين بازيکني مي خواست و ما هم او را جذب کرديم. فائوبر بازيکن ملي پوش فرانسوي است و ما انتظار زيادي از او داريم.
بلودا در پایان عنوان کرد :
هدف من اینست که همه چیز را در باشگاه تا فرا رسیدن انتخابات اتی ارام نگه دارم , وظیفه من به عنوان ریاست باشگاه موقتی است و دوست دارم که با شرایط خوبی باشگاه را ترک کنم .
پس شش تا برد متوالی کسب کردیم ! ایول همین طوری باید پیش بریم ...
راستی بارسا هم دیشب بازی داشت ؟ چیکار کرد ؟
برد شيرين رو به همه تبريك ميگم و همچين رسيدن كاپيتان پرافتخارمون رو به ركورد آلفردوي بزرگ و بهترين گلزن لاليگا
علي تو تاريخت يه روز عقبه دي:
بارسا پريشب بازي داشت كه برد
Last edited by ali_ranger22; 01-02-2009 at 18:09.
اون بازيه چند شب پيش جام حذفي بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)