نه امتحان نکردم
نه امتحان نکردم
بیا دوباره رفت بالا .از داخل الان 4 مگه :
با پشتیبانی تماسیدم گفتن بستگی به شلوغی یا خلوتی سرعت تغییر میکنه .اما اینش عجیبه که وقتی سرعت کم یا زیاد میشه برا همه کشور یکسانه.مثلا برا همه میشه 2 مگ یا 4 مگ .شاید سیستم جدیدی راه انداختن که اگه مصرف زیاد شد برای همه پهنای باند یکنواخت کم بشه .نمیدونم والا
دوستان من مودم zw101 اوت دور دارم
مشکل اینه که موقعی که دانلود شروع میکنم یکم که میگذره و سرعت بالای 1m میره مودم ریبوت میشه
اگر سرعت پاین بمونه و کسی استفاده شیدید نکنه مشکلی نداره
کابل cat6 نو خریدم
poe نو خریدم انداختم
reset کردم
کلی تو تنظیماتش دست زدم
درست نشد که نشد
کسی میتونه راهنمای کنه؟![]()
دوستان من مودم zw101 اوت دور دارم
مشکل اینه که موقعی که دانلود شروع میکنم یکم که میگذره و سرعت بالای 1m میره مودم ریبوت میشه
اگر سرعت پاین بمونه و کسی استفاده شیدید نکنه مشکلی نداره
کابل cat6 نو خریدم
poe نو خریدم انداختم
reset کردم
کلی تو تنظیماتش دست زدم
درست نشد که نشد
کسی میتونه راهنمای کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by newman222; 21-09-2019 at 20:46.
حل شد مشکل دوستان![]()
چش بود؟ ميشه بگي اگه كسي همچين مشكلي داشت بدونه چه خاكي تو سرش بريزه
کیفیتش خیلی داغون شده و سرعت آپلودم پایین اومده. قبلاً فقط روی حالت CA اینطور بود الان روی MIMO4 هم داغونه.
سرعت دانلود چند کانکشن بالاس ولی تک کانکشن کمه، سرعت آپلود منهدمه، پینگ داخلی رفته رو به آسمونا و صدها میلی ثانیه!
اگه Zi-tel بیاد شمالغرب تهران یه لحظه م نمیمونم ایرانسل.
من یه جا پیدا کردم تی دی سراسری نامحدود قیمتش 180 تومنه فک نکنم مصرف منصفانه داشته باشه چون چیزی ننوشته ظاهرا همه جا قابل استفادس .نظرت چیه ؟
چه شرکتیه؟ تا جایی که میدونم الان مجوز TD-LTE فقط ایرانسل و همراه اول و مبین نت و زی-تل دارن و باقی reseller (فروشنده/نماینده) اینا هستن مثل آسیاتک و شاتل که سیمکارت و مودماشون همون ایرانسله rebrand شده و شبکه ایرانسل استفاده میکنن. شبکه ایرانسل هرکی استفاده میکنه تعرفه هاش تقریباً مشابه ایرانسله. بقیه هم پوشش شبکه شون جالب نیست، همراه اول که زیاد تو این فاز نرفته، مبین نت هم پوشش شبکه ش کمه همچنین زی-تل. زی-تل فعلاً فقط اینترنت با آنتن ثابت میده TD-LTE
شرکته رفاتک که روی مبین نت و همراه اول کار میکنه تعرفه هاش هم ترکیبیه یعنی هم مال مبین نت رو داره و هم تعرفه های شخصی خودش میاد تو پنل مهم اینه که سرویس نامحدود بده بهت.همراه اول هم که همه جا انتن و سرعت 40 رو راحت میده .ببین :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)