ممنون کدام مدل هست 3 کاره لیزر سیاه سفید از مدلها بالا hp
ممنون کدام مدل هست 3 کاره لیزر سیاه سفید از مدلها بالا hp
دوستان این دو تا پرینتر کارتریجشون یکی هست یا فرق داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواهم مدل دومی رو بگیرم ایا خوبه
درود
این صفحات را مطاالعه کنید
مدلهای موجود 3 کاره بازار 1132 و 1214 اچ پی هستند
شخصا از شون راضی نیستم ( چاره چیه تمام مدلهای جدید کارتریج های ضعیف از قبیل 85A دارند
برند های ریکو جدیدا وارد بازار شده - نمیدونم حالا چقدر مناسب هستند - ولی فتوکپی هاشون محشر بود
'گمان میکنم کارتریج هاشون 83A باشه
بله مدل های موجود بازار خوبه شارژ با تونر خوب انجام بدید و قطعات از قبیل درام و مگنت را زود به زود عوض کنید دستگاه خوبی میتونه باشه
سلام
یک پرینتر مدل کنن LBP6000داشتم . تونر تموم شد و منم شارژش کردم ولی الان کمرنگ چاپ میکنه . چه باید کرد؟
مگنت باید بخرم؟حدود چنده؟
درام که مشکلی نداره؟
دوستان پرینتر اپسون پی 50 بهتره یا ال 800 ؟؟؟
البته قصد نداریم برا ال800 جوهر اصلی تهیه کنم و جوهر مد نظر مارک ووکس هست ...
///
الان پی50 دارم یخورده سنش داره میره بالا قصد تعویض داشتم ...
سلام.نمیدونم جای درستی سوالم می پرسم یانه ی یک اموزش از نحوه share کردن پرینتر بین ویندوز xpوویندوز7 میخاستم.
سلام
من پرینتر رنگی جوهر افشان hp deskjet 1510 دارم کارتریج رنگیش تموم شد و من طبق اموزش هایی که توی سایت های مختلف دیدم با سرنگ شارژ کردم اما مشکل اینجاست که رنگ زرد اصلا توی پرینت ها نمیاد و حتی توی تست .. نمیدونم کجای کارم اشتباه بوده .. از زمانی که پرینتر خطای تمام شدن کارتریج داد تا زمانی که شارژش کردم یه 12 ساعتی فاصله افتاد .. ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام بالاخره درست شد میتونم پرینت از طریق وایرلس بگیریم با 2020w
ولی یه سوال بعد از روشن کرد پرینتر رو کامپیوتر میگه در حالت خوابه باید دکمه wps رو بزنم تا تا ready بشه نمیشه اینو از روی کامپیوتر ready کرد؟
با همون یه بار روشن کردن بشه پرینت هم گرفت؟
دستگاه های خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)