تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 726 از 1320 اولاول ... 2266266767167227237247257267277287297307367768261226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,251 به 7,260 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جاهایی که سیگنال خیلی قوی نباشه با جابجا شدن چند سانتیمتر هم سیگنال کم و زیاد میتونه بشه. شما گوشیتون چی هست؟ با چه گوشی هایی تست کردی؟ هر دو 3جی بودن یا هر دو 4جی؟
    هر دو 4 جی بودن - دکل 300 متر فاصله داره از 5 انتن 4 تاش پره
    ایفون 5اس و هواوی y6ii

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

دوستان همان طور که میدونید استفاده از اپ ایو برای همراه اول رایگان هست طبق گفته خودشان
    حالا تست من : من یه سیم بیکار همراه اول داشتم شارژ صفر 1000 تومان شارژ کردم که از ایو یه تستی بگیرم
    دیتا رو زدم رفتم تو اپ ایو یه 30 ثانیه کار کرد دیگه وصل نشد موجودی رو چک کردم دیدم 1000 تومان پریده
    دیتا یوسیج رو چک کردم دیدم بله همه رو ایو مصرف کرده ! بعد به تلگرام ایو پیام دادم جریان و گفتم ادمین جواب داد
    گفت بدون بسته هم ایو رایگان در همراه اول منم بدون بسته داشتم از ایو استفاده میکردم اخه خود ایو
    و همراه اول تاکیید نکردن که حتما باید بسته داشته باشین برا استفاده از ایو . سرتون درد نیارم 1000 تومان رفت تو پاچه ما ............
    لطفا اندازه فونت مناسب بنویسید.
    توی aio ثبت نام کردید ؟ با همین سیم کراتی که ثبت نام کردید از اینترنت استفاده کردید ؟
    من هم با اعتباری و هم با دائمی چک کردم.حدود 500 مگ فیلم نگاه کردم و بعد توی برنامه همراه من هزینه اینترنت اضافه نشده بودو هنوزم نشده.
    و این متن دقیق سایت aio :
    "
    در آخرین تعامل برقرار شده با اپراتور اول ارتباطی کشور یعنی همراه اول، حجم مصرفی از آیو روی شبکه این اپراتور مخابراتی رایگان شده است. کاربران این اپراتور صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند. "

اینجا ولی دقیقا نگفته بدون بسته رایگان هست یا نه.ولی من بدون بسته تست زدم کم نکرد.

شاید جدیدا دیدن استقبال زیاد شده برای همین طرح رو برداشتن ! ممکنه ؟
    Last edited by Rhodes; 11-05-2017 at 14:52.

3. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

لطفا اندازه فونت مناسب بنویسید.
    توی aio ثبت نام کردید ؟ با همین سیم کراتی که ثبت نام کردید از اینترنت استفاده کردید ؟
    من هم با اعتباری و هم با دائمی چک کردم.حدود 500 مگ فیلم نگاه کردم و بعد توی برنامه همراه من هزینه اینترنت اضافه نشده بودو هنوزم نشده.
    و این متن دقیق سایت aio :
    "
    در آخرین تعامل برقرار شده با اپراتور اول ارتباطی کشور یعنی همراه اول، حجم مصرفی از آیو روی شبکه این اپراتور مخابراتی رایگان شده است. کاربران این اپراتور صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند. "

اینجا ولی دقیقا نگفته بدون بسته رایگان هست یا نه.ولی من بدون بسته تست زدم کم نکرد.

شاید جدیدا دیدن استقبال زیاد شده برای همین طرح رو برداشتن ! ممکنه ؟
    سلام وعرض ادب خدمت شما . بایت سایز فونت شرمنده
    بله من با اینترنت adsl تو خود اپش ثبت نام کردم و شماره من داخل خود اپ بالا سیو شده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام وعرض ادب خدمت شما . بایت سایز فونت شرمنده
    بله من با اینترنت adsl تو خود اپش ثبت نام کردم و شماره من داخل خود اپ بالا سیو شده
    من دوباره تست میزنم و خبرش رو میگم.

6. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام میشه ی توضیحی در مورد طرح 30 روزه اینترنت شبانه که از *1000# میخرن توضیح بدین ؟؟
    تو این تایمی که نوشته هر چی دانلود کنیم ایا رایگانه واقعا ؟؟
    چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟

داره خودمونی میشه masoudyasar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟
    سلام تو این 30 روز از ساعت 1 تا 11 به صورت نا محدود می تونید دانلود کنید اگر ترافیک شبکه کم باشه می تونید حجم بیشتری دانلود کنید حتی دوستان نزدیک 40 تا 50 گیگ روزی دانلود کردن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام تو این 30 روز از ساعت 1 تا 11 به صورت نا محدود می تونید دانلود کنید اگر ترافیک شبکه کم باشه می تونید حجم بیشتری دانلود کنید حتی دوستان نزدیک 40 تا 50 گیگ روزی دانلود کردن
    اگر برای یه شب طرح رو بزنیم بیشتر از 20 تا نمیزاره دانلود کنیم.عایا برای ماهیانه هم توی یک ماه سقف داره ؟
    که مثلا یهو توی 20 شب دانلود به سقفش برسه و 10 شبه دیگه نشه دانلود کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من تا حالا رو باند 3 همچين سرعتى نگرفته بودم، فكر مى كردم رو باند 7 فقط ميده اين سرعتا رو..

11. 5 کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تازه رو سرور استكهلم بود حواسم نبود )

13. 5 کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

دوستان همان طور که میدونید استفاده از اپ ایو برای همراه اول رایگان هست طبق گفته خودشان
    حالا تست من : من یه سیم بیکار همراه اول داشتم شارژ صفر 1000 تومان شارژ کردم که از ایو یه تستی بگیرم
    دیتا رو زدم رفتم تو اپ ایو یه 30 ثانیه کار کرد دیگه وصل نشد موجودی رو چک کردم دیدم 1000 تومان پریده
    دیتا یوسیج رو چک کردم دیدم بله همه رو ایو مصرف کرده ! بعد به تلگرام ایو پیام دادم جریان و گفتم ادمین جواب داد
    گفت بدون بسته هم ایو رایگان در همراه اول منم بدون بسته داشتم از ایو استفاده میکردم اخه خود ایو
    و همراه اول تاکیید نکردن که حتما باید بسته داشته باشین برا استفاده از ایو . سرتون درد نیارم 1000 تومان رفت تو پاچه ما ............

طبق بررسی که قبلا داشته ایو مقدار کمی از اینترنت استفاده می کنه اما لنز کاملا رایگانه
    به نظر میرسه بحث اکانتینگ و یه سری موارد جزئی حتی شاید دی ان اسها که مصرفش خیلی کمه از بسته یا شارژ استفاده می کنه و سرور اکانتینگشون با سرور فیلمها متفاوته اما خیلی زیاد نیست. یه نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اینه که وقتی شما دیتا رو روشن می کنید یه سری برنامه ها پشت صحنه از اینترنت استفاده می کنند پس اگر می خواهید دقیق بررسی کنید باید با فایروال دسترسی همه برنامه ها غیر از آیو رو محدود کنید. ( مثل android firewall ) نیاز به روت داره.

توی گوشی ها هوای یه قسمت برنامه های شبکه ای داره که خودتون مشخص می کنید چه برنامه هایی اجازه استفاده از دیتای موبایل یا وای فای رو داسته باشن
    Last edited by ak313; 31-08-2017 at 00:14.

15. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •