هر دو 4 جی بودن - دکل 300 متر فاصله داره از 5 انتن 4 تاش پره
ایفون 5اس و هواوی y6ii
هر دو 4 جی بودن - دکل 300 متر فاصله داره از 5 انتن 4 تاش پره
ایفون 5اس و هواوی y6ii
لطفا اندازه فونت مناسب بنویسید.
توی aio ثبت نام کردید ؟ با همین سیم کراتی که ثبت نام کردید از اینترنت استفاده کردید ؟
من هم با اعتباری و هم با دائمی چک کردم.حدود 500 مگ فیلم نگاه کردم و بعد توی برنامه همراه من هزینه اینترنت اضافه نشده بودو هنوزم نشده.
و این متن دقیق سایت aio :
"در آخرین تعامل برقرار شده با اپراتور اول ارتباطی کشور یعنی همراه اول، حجم مصرفی از آیو روی شبکه این اپراتور مخابراتی رایگان شده است. کاربران این اپراتور صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند. "
اینجا ولی دقیقا نگفته بدون بسته رایگان هست یا نه.ولی من بدون بسته تست زدم کم نکرد.
شاید جدیدا دیدن استقبال زیاد شده برای همین طرح رو برداشتن ! ممکنه ؟
Last edited by Rhodes; 11-05-2017 at 14:52.
سلام وعرض ادب خدمت شما . بایت سایز فونت شرمنده
بله من با اینترنت adsl تو خود اپش ثبت نام کردم و شماره من داخل خود اپ بالا سیو شده
من دوباره تست میزنم و خبرش رو میگم.
چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟
سلام تو این 30 روز از ساعت 1 تا 11 به صورت نا محدود می تونید دانلود کنید اگر ترافیک شبکه کم باشه می تونید حجم بیشتری دانلود کنید حتی دوستان نزدیک 40 تا 50 گیگ روزی دانلود کردن
اگر برای یه شب طرح رو بزنیم بیشتر از 20 تا نمیزاره دانلود کنیم.عایا برای ماهیانه هم توی یک ماه سقف داره ؟
که مثلا یهو توی 20 شب دانلود به سقفش برسه و 10 شبه دیگه نشه دانلود کرد.
دوستان من تا حالا رو باند 3 همچين سرعتى نگرفته بودم، فكر مى كردم رو باند 7 فقط ميده اين سرعتا رو..
تازه رو سرور استكهلم بود حواسم نبود)
طبق بررسی که قبلا داشته ایو مقدار کمی از اینترنت استفاده می کنه اما لنز کاملا رایگانه
به نظر میرسه بحث اکانتینگ و یه سری موارد جزئی حتی شاید دی ان اسها که مصرفش خیلی کمه از بسته یا شارژ استفاده می کنه و سرور اکانتینگشون با سرور فیلمها متفاوته اما خیلی زیاد نیست. یه نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اینه که وقتی شما دیتا رو روشن می کنید یه سری برنامه ها پشت صحنه از اینترنت استفاده می کنند پس اگر می خواهید دقیق بررسی کنید باید با فایروال دسترسی همه برنامه ها غیر از آیو رو محدود کنید. ( مثل android firewall ) نیاز به روت داره.
توی گوشی ها هوای یه قسمت برنامه های شبکه ای داره که خودتون مشخص می کنید چه برنامه هایی اجازه استفاده از دیتای موبایل یا وای فای رو داسته باشن
Last edited by ak313; 31-08-2017 at 00:14.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)