تفاوت 3g با 3.5g چیه دوستان؟
.........................
ایرانسل ول کن کد ملی نیستا انگار. یه بار فرستادم دوباره چند روز بد گفت اشتباهه دوباره بفرست دوباره فرستادم الانم دوباره از طرق سیم سرویس میگه کد ملی رو رد کن بیاد............![]()
تفاوت 3g با 3.5g چیه دوستان؟
.........................
ایرانسل ول کن کد ملی نیستا انگار. یه بار فرستادم دوباره چند روز بد گفت اشتباهه دوباره بفرست دوباره فرستادم الانم دوباره از طرق سیم سرویس میگه کد ملی رو رد کن بیاد............![]()
به خاطر مصرف زیاد باطری آسیب میرسونه ؟ اگه گوشی رو به شارژر بزنم و اینکار رو بکنم باز هم همینطوری هست؟
این هات اسپات که تو کامپیوتر یه نرم افزاره تو گوشی هم همینه ؟
تری جی استاندارد اولیه است که فقط تا حدود 500 کیلو بیت ساپرت می کنه اما ورژنهای بعدی سرعت بیشتر الان فکر کنم تا 21 مگ ساپرت می کنه اچ پلاس
سلام
دوستان دقیقا این قضیه ی رومینگ ملی تو کیفیت اپراتور ها کلی مشکل ایجاد کرده، تو مناطقی که خود رایتل پوشش نداره به وضوح دیده میشه، میشه گفت نصف پهنای باند هر بی تی اس رو به رایتل اختصاص دادن، هم ایرانسل و هم همراه اول
میگید دلیل، الان من از نت ایرانسل و همراه اول هر دو استفاده می کنم، هیچ کدوم مالی نیستش، یه اسکرین شات از دانلود همراه اول ضمیمه میکنم ببینید
خیلی سرعت خوب بشه میرسه به ۷ و ۸ کیلوبایت ولی در همون لحظه سیم رایتل رو که میندازم هم رو همراه اول و هم رو ایرانسل بالای ۱۵ کیلو دانلود داره و خیلی هم سریعه حتی موقع دانلود رو ۲۰ ثابت میشه، حتی کیفیت مکالمه از خود ایرانسل و همراه اول بهتره، این رایتلم که خیالش راحت شده دیگه فکر نکنم شبکشو پوشش بده و تا وقتی نسل سوم به شهرهای فاقد پوشش رایتل نره مشترکین نسل دوم دو اپراتور دیگه با مشکل مواجه میشن، در بهترین حالت دیگه از ساعت ۲ شب به بعد سرعت میرسه به ۱۵
Sent from my PAP5500DUO
سلام
ایرانسل واقعا 4g داره؟یکی از دوستان که قبلا زیاد پاسخ میداد وجود میگفت 4g در ایران مثل رویاست!!!!
این lte که در برخی دکل ها مشاهده میشه برای 3.75 هست یا 4؟
مشترکین ایرانسل لطفا قسمت اتوماتیک رو انتخاب کنند تا 20% بهبود شبکه داشته باشند
فشار خیلی زیادی به باتری میاره از یه طرف داره دیتا از شبکه میگیره از یه طرف داره با فای فای پخش میکنه باتری حسابی داغ میشه و مرتب شارژ و دشارژ میشه و آمپر زیادی از باتری گرفته میشه بطوری که بعد از دو هفته استفاده پشت سرهم به این صورت باتری از بین میره و دیگه شارژ نگه نمیداره مثل این باتریهای کپی غیراصل که تا بندازی توی گوشی و شارژ کنی بیشتر از بیست دقیقه کار نمیکنه... سعی کن اصلا از هات اسپات گوشی استفاده نکنی مگر بصورت کوتاه مدت و موقت
من یه موبایل قدیمی دارم که دیگه ازش استفاده ای نمیکنم برای همین گذاشتمش فقط برای هات اسپات و خیلی هم خوب کار میکنه.
---------
در ضمن پیشنهاد میکنم اگه میخواید مودم بخرید حتما مدلی بگیرید که lte ساپورت کنه. الان گرونن ولی چند وقت دیگه احتمالا ارزون تر بشن.
هات اسپات یعنی با دستگاه های دیگه وصل میشی به گوشی از اینترنت 3جی یا 4جی که روی گوشی استفاده میکنی
گرفتی چیه!
تحویل نگیر آقا. برای من هی از فرستنده ای به اسم *irancell* پیامک میومد که برای تکمیل اطلاعات عدد 1 رو به 272 بفرست انداختمش توی لیست اسپمرها تا دیگه مزاحم نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)