تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 726 از 752 اولاول ... 226626676716722723724725726727728729730736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,251 به 7,260 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منظور من این شکلی بود :

audio technica اگه از این مدلا داره چند تا شو معرفی کنید و بگین که آیا با ep-220 قابل مقایسه هستن ؟ و اینکه بیس ـشون خیلی زیاده ؟ مثل ep-630 ؟

یه بیس متعادل میخوام ، نه زیاد و اغراق شده ! از بیس الکی دادن خیلی بدم میاد ! هرچی که آهنگ هست همونطور بیس ـش باشه نه اغراق کُنه نه کم بذاره ! audio technica همچین چیزی که من می خوام داره ؟!
    سلام
    این مدل اسمش ایرباد هست و متاسفانه از audio technica این مدل رو تست نکردم ولی کلا این مدل ایربادها به خاطر سیستم ساختاریشون ذاتا نمیتونن بیس قوی تولید کنن اگر هم بتونن با توجه به مدل قرار گیری داخل گوش که کاملا با کانال گوش کیپ نمیشه 50% بیس هدر خواهد رفت.
    چند مدل ایرباد از audio technica معرفی میکنم ولی باید با نمایندگیش تماس بگیرین ببینین موجود دارن البته بار جدیدشون هم به زودی خواهد رسید.
    audio technica cm7
    audio technica cm700TI
    audio technica ck7
    audio technica ec7
    audio technica ec700
    audio technica cp300
    audio technica c505
    audio technica c100
    موفق باشین

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان من سر دوراهی موندم ! از ep-630 به خاطر باس زیاد و مید با جزئیات کم متنفرم ! و الآن به فکر خرید ep-830 افتادم . به نظرتون 830 میتونه معایب 630 رو پوشش داده باشه ؟! یعنی باس متعادلتر + مید با جزئیات بیشتر ؟!

یه مورد دیگه که توجه منو به خودش جلب کرده اینه که کرتیو جدیداً یه مدل های میانی داده بیرون ! مثل ep-660 . با توجه به جدید بودن این مدل و قدیمی شدن 830 ممکنه این مدل جدید ( 660 ) نقایص 630 رو برطرف کرده باشه ؟! و جانشین 830 شده باشه ؟ چون شاب که نماینده ی اصلی هست دیگه 830 وارد نکرده و این مدل رو بعد از 630 برای مشتری ها ارائه کرده ! نظر شما چیه ؟

ضمنا دوستانی که تجربه ی کار با این سه مدل رو دارن اگه خوب آنالیزشون کردن خوشحال می شم تجربیاتشونو بگن .

ممنون . میلاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    همه این مدلهای akg هدفونهای خوبی هستن ولی قیمتهای بالایی هم دارن
    مدل k840kl که مدل وایرلس هست که حدود قیمت اش که قبلا اطلاع داشتم حدود 350 هزار تومان بود که پیشنهاد نمیشه .مدلهای k450 و k451 هر دو صدای مشابهی دارن فقط از لحاظ ظاهری تفاوت دارن و قیمتش حدود 290 بود.و مدل q460 هم حدود قیمت 220 هزار تومان البته اگه گرون نشده باشه .مقایسه از لحاظ صدا نمیکنیم چون برای کاربر اماتور و حتی شاید برای نیمه حرفه ای صدای هر 3 هدفون یکسان هست یعنی در کل صدای خوبی دارن با تفکیک خوب از لحاظ فرکانسی بیس قوی و مید خوب و های کمی تیز بخصوص در ولوم بالا .با توجه به قیمتهای این مدلهای akg میتونم از برند سنهایزر مد px200 II رو بهتون پیشنهاد بدم که ظاهر زیبایی داره بسیار سبک و استفاده لذت بخشی داره و بهتر از اینها صدای بسیار خوبی داره رو بهتون پیشنهاد بدم و حدود قیمتش 190 هست و مسلما میتونه هدیه ای بسیار خوبی باشه که بعد از تقدیم کردن فکر کنم بلافاصله خوشیش شامل حال شما هم بشه.
    موفق باشین
    ممنون از راهنماییت ، راستش می خوام یه چیزی باشه که از همه لحاظ خوب باشه ، می خوام طوری باشه که کیفیت خوبی داشته باشه و همچنین بتونن توی استفاده طولانی مدت ازش خسته کننده نباشه و لاله های گوش رو اذیت نکنه (نمی دونم منظورم رو متوجه میشد ) بعضی هدفون ها بعد از نیم ساعت لاله گوش رو به درد میارن و باید برش داریم

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من سر دوراهی موندم ! از ep-630 به خاطر باس زیاد و مید با جزئیات کم متنفرم ! و الآن به فکر خرید ep-830 افتادم . به نظرتون 830 میتونه معایب 630 رو پوشش داده باشه ؟! یعنی باس متعادلتر + مید با جزئیات بیشتر ؟!

یه مورد دیگه که توجه منو به خودش جلب کرده اینه که کرتیو جدیداً یه مدل های میانی داده بیرون ! مثل ep-660 . با توجه به جدید بودن این مدل و قدیمی شدن 830 ممکنه این مدل جدید ( 660 ) نقایص 630 رو برطرف کرده باشه ؟! و جانشین 830 شده باشه ؟ چون شاب که نماینده ی اصلی هست دیگه 830 وارد نکرده و این مدل رو بعد از 630 برای مشتری ها ارائه کرده ! نظر شما چیه ؟

ضمنا دوستانی که تجربه ی کار با این سه مدل رو دارن اگه خوب آنالیزشون کردن خوشحال می شم تجربیاتشونو بگن .

ممنون . میلاد
    سلام اقا ميلاد.خوبي اقا؟
    تقريبا يه جورايي هم درديم پس فكر كنم بهتر بتونم راهنمايت كنم.در مورد ep830 كه بيس تقريبا متعادلي داره و ميد هم تقريبا خوب هست ولي فكر نميكنم مكمل خيلي خوبي ep 630 باشه و چون جنس صداش از نوع 630 هست نميتونه صداي جديد و جذابي براتون داشته باشه.در واقع بنظر من راه چاره تغيير برند و نوع امضاي صداي هدفون هست.البته صداي ep660 رو نشنيدم و نميتونم در بارش نظري بدم .پيشنهادم اينكه از هدفون panasonic مدل hje300 يا هر كدوم از inear هاي سنهايزر بجز ie8 وie80 رو انتخاب كنين نتيجه بهتري خواهيد گرفت.كلا inear هاي سنهايزر ميد خوب و بيس متعادلي دارن.
    موفق باشين

6. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از راهنماییت ، راستش می خوام یه چیزی باشه که از همه لحاظ خوب باشه ، می خوام طوری باشه که کیفیت خوبی داشته باشه و همچنین بتونن توی استفاده طولانی مدت ازش خسته کننده نباشه و لاله های گوش رو اذیت نکنه (نمی دونم منظورم رو متوجه میشد ) بعضی هدفون ها بعد از نیم ساعت لاله گوش رو به درد میارن و باید برش داریم
    بله کاملا متوجه منظورتون شدم .خیالتون راحت این دقیقا همون هدفونی هست که انتظار دارین.
    دلیل اینکه بعضی هدفونها بعد از استفاده چند دقیقه ای باعث ایجاد درد.تعریق و بعضی مشکلات دیگه میشن بر میگرده به نحوه ساخت و مواد ساخته شده در اونها ولی هدفونهای سنهایزر نه تنها این مدل که بهتون معرفی شد بله تمامی مدلها از طراحی بسیار خوب و راحتی بر خوردار هستن که من تا بحال کسی رو ندیدم که از استفاده ای این هدفونها ابراز ناراحتی بکنه و بجرات میتونم بگم اگه سنهایزر اولین راحت ترین هدفون دنیا نباشه مسلما دومی هست.
    موفق باشین

8. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 4ten's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خوام يه دستگاه براي پخش موزيك بگيرم(نه كاره ديگه فقط موزيك)
    بعد بودجه ي مورد نظرم تا 200 تومن هست
    چي بگيرم ؟ با اين بودجه هدفونِ جدا چي مي تونم بگيرم
    بعد به صورتِ حرفه اي هم موزيك گوش نمي دم
    نهايتا روزي 2يا 3 ساعت موزيك مي گوشم
    سبكشم راك و پاپ
    لطفا يه پلير با يه هدفون كه رو هم اينقدر بشه بهم معرفي كنيد‌
    يه چيزي حالا حتما نبايد 200 تومن بشه ها اگه مثلا تو اين رنج قيمتيا ارزشش ندارن يا چيزي هست كه قيمتش بالا تر در مياد ولي خيلي بهتر بهم معرفي كنيد لطفا
    نحو خريدشم اگه بگيد از كجا بگيرم كه اصل باشه و اينا كه ديگه خيلي خوب مي شه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خوام يه دستگاه براي پخش موزيك بگيرم(نه كاره ديگه فقط موزيك)
    بعد بودجه ي مورد نظرم تا 200 تومن هست
    چي بگيرم ؟ با اين بودجه هدفونِ جدا چي مي تونم بگيرم
    بعد به صورتِ حرفه اي هم موزيك گوش نمي دم
    نهايتا روزي 2يا 3 ساعت موزيك مي گوشم
    سبكشم راك و پاپ
    لطفا يه پلير با يه هدفون كه رو هم اينقدر بشه بهم معرفي كنيد‌
    يه چيزي حالا حتما نبايد 200 تومن بشه ها اگه مثلا تو اين رنج قيمتيا ارزشش ندارن يا چيزي هست كه قيمتش بالا تر در مياد ولي خيلي بهتر بهم معرفي كنيد لطفا
    نحو خريدشم اگه بگيد از كجا بگيرم كه اصل باشه و اينا كه ديگه خيلي خوب مي شه
    ممنون
    سلام متاسفانه این فوروم درباره پلیر نیست و راهنمایی در این باره تو این بخش ممنوع هست میتونین از فروم مربوطه راهنماییهای اساتید رو جویا بشین .برای هدفون هم اول از همه باید سورس پلیرتون مشخص بشه تا بعد از اون با توجه به بودجه و سبک موسیقی مورد علاقتون بهتون هدفون مناسب معرفی بشه.
    موفق باشین

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

بچه ها ep-830 نیاز به Burn In داره ؟! اگه آره روش Burn In چطوریه ؟ و چه مراحلی رو باید برای انجامش طی کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام، اگه یادتون باشه چند روز پیش هدفون klipsch s4 رو به من معرفی کردین و چند جا هم آدرس دادید ولی دوستان این مدلی که معرفی کردید اصلا گیر نمیاد! هر جا که بگید رفتم اصلا نیست
    برای جایگزین این هدفون چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها ep-830 نیاز به Burn In داره ؟! اگه آره روش Burn In چطوریه ؟ و چه مراحلی رو باید برای انجامش طی کرد ؟
    سلام
    مبارك باشه .لطفا قيمت و ادرس جايي كه تهيه كردين رو بگين تا دوستاني كه قصد خريد دارن به مشكل بر نخورن.
    نه نياز به burn in نداره با خيال راحت از موسيقيتون لذت ببرين.

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

سلام، اگه یادتون باشه چند روز پیش هدفون klipsch s4 رو به من معرفی کردین و چند جا هم آدرس دادید ولی دوستان این مدلی که معرفی کردید اصلا گیر نمیاد! هر جا که بگید رفتم اصلا نیست
    برای جایگزین این هدفون چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ ممنون
    سلام
    از مجتمع پايتخت برج b شركت ارتا فرورد كه از شركتهاي وارد كننده اين هدفون هست و گارانتي هم ميكنه محصولات klipsch روميتونين تهيه كنين.
    مطمعنا تو اين رنج قيمت هيچ هدفوني نميتونه در سطح اين هدفون باشه..
    موفق باشين

15. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •