من خودم بابل هستم نامحدود 256 دارم افتضاح افتضاح البته قطع نمیشه ولی کلی طول میکشه یه صفحه رو بالا بیاره
من خودم بابل هستم نامحدود 256 دارم افتضاح افتضاح البته قطع نمیشه ولی کلی طول میکشه یه صفحه رو بالا بیاره
سرعت چنده؟
سایت های داخلی چه موقعی افت سرعت پیدا میکنی؟
dsnرو تغییر دادی که وبگردیت خوب بشه؟
عزیزان من فکر نکنم دیگه درست بشه.چون مدتها قبل اینی که میگم شاید سه هفته پیش بوده یه نصف روز اینترنت بابل وساری و قایمشهر وسوادکوه قطع شده بود تو اعلانات مشترکین ADSL عذرخواهی کرده بودن.الان با این وضعیت وحشتناک که دوهفته ای هست برقزاره اصلا تو خود سایت محابرات مازندارن هیچی ننوشتن و نمیگن که این اینتر نت مخابرات چه......انگار نه انگار
به نظر من فکر نکتم درست بشه اگه هم بشه ونوسان سرعت ثابت بشه دانلود از 50 کیلوبایت بالاتر نمیره.مثلا سیاست قیمت ها میمونه که یهوویی مثلا گوجه از 500 تومن میره 2500 بعدش در ادامه یه 50 تومنی بالا و پایین میاد.
نه داداش.به حالت قبلش بر میگرده.یعنی باید برگرده.
چون هیچ جوری نمیشه اسم این نت فعلیمون رو اینترنت گذاشت.
نه میشه دانلود کرد و نه میشه سایتی رو باز کرد.
چه فایده.
اگه به حالت قبلش بر نگرده که دیگه کسی ازش استفاده نمیکنه.
من توضیح دادم،با این نحوه استفاده 1000 گیگ استان پهنای باند می خواد،فوقش 10 گیگ اضافه کنن،تا نحوه استفاده درست نشه وضع همینه،باید با اکانتینگ یک محدودیتی اعمال کنن.
پس چرا فقط این چند وقته پهنای باند کم اوردن و تاقبل از این همه چی خوب بوده؟؟
درسته روز به روز به تعداد مشترکا اضافه میشه ولی با این حال اینا هم باید به فکر پهنای باندشون باشن.
منم حرف شما رو تایید میکنم. نحوه استفاده درست باید فرهنگ سازی بشه.
من نمیدونم چطوری بضی ها کل 999 گیگ رو دانلود میکنن.
فکرکنم بعد از دانلود بدون اینکه به فایل ها نگاهی بندازن میگیرن حذف میکنن.
تو دلشون میگن من 13 ت پول دادم باید این 999 گیگ رو تموم کنم.و اگرنه مخابرات سود میکنه و من ضرر.
اصلا به فرهنگ استفاده و اینا کاری نداره
عزیز من.پس جرا این سیستم محدود و نامحدود رو تنظیم کردن و از کاربرا پول میگیرن و شارژ 2250 تومنی یهوویی شده 4240 تومن برای یه گیگ.پهنای باند کم اومده چیه؟
نمیدونم چحور برنامه ریزی کردن که الان به نظرم دارند سرعت دانلود رو share میکنن.
اگه هزار گیگ هم دانلود کنید این مخابرات مطمئن باشید ورشکست نمیشه اونا از خداشون کاربر پول بده و دانلود کنن.
به احتمال 90 درصد تو مشکل فنی موندن.همش هم از این بدبختی ملی کردن نت هست.
به هرحال اگه درست شد نهایت نهایت ساید از سایتایی مثل دانلود دات ار ار بشه با تک لینک 100 دانلود کرد.
دوست عزیز مازندران 485000 یوزر adsl داره و از اونجا که ضریب اشتراک 1 به 8 هست نیاز به 177 گیگ پهنای باند داره که من مطمپنم الان استان 77 گیگ پهنای باند نداره چه برسه به 177 گیگ حالا شما فرض کن الان تابستون هم هست خیل عظیم کاربرای پر مصرف اینترنت هم دانش اموزها هستن که از اونجا که تو این ایام 24 ساعته خونه پلاسن و از سر بی کاری اینترنتو 24 ساعت نباشه حداقل 18 ساعت می زارن برا دانلود خوب شما دقیقا الان چه انتظاری از این اینترنت داری با این وضعیت
حرف شما درسته که مخابرات با 999 گیگ دانلود کردن من و شما ورشکست نمیشه ولی من نمی دونم چرا همه مخابرات رو مبنا قرار میدن پس ما چی مخابرات ورشکست نمیشه ما که بیچاره میشیم الان اگه همه با فرهنگ درست ازش استفاده می کردن تو این کمبود پهنای باند هم هیچ کسی به مشکل نمی خورد اعصاب هیچ کس خورد نمیشد کار هیچ کس لنگ نمی موند مخابرات که دلش برا ما نمی سوزه حداقل خودمون که باید دلمون برا خودمون بسوزه
الان با این وضعی که اینترنت داره فکر کنم یه پمپ اب هم باید پشت مودم وصل کنیم شاید یه دو سه تا میک بزنه یه چند قطره پهنای باند گیرمون بیاد![]()
تا پاییز نشه سرعت همینه،تابستونه و این بچه مدرسه ای ها صبح تا شب گذاشتن دانلود
امکان نداره کسی بتونه 999 گیگ دانلود کنه اگ بکوب 24 ساعت هم بذار ی دانلود کنی اونم با سرعت یه مگ تقریبا میشه 260 گیگ :| بعدش هارد کجا بود ک جاشون بدی
ولی من که میگم این دیگه درست بشو نیست خوش به حال اونایی ک خیلی وقته نت گرفتن از مخابرات و با اون سرعت دانلود کردن ما ک تازه یه ماه بود گرفتیم تازه ذوق کرده بودیم ک یهو اینطوری شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)