تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 726 از 3017 اولاول ... 22662667671672272372472572672772872973073677682612261726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,251 به 7,260 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمیم سرویسمون ضحی کیشه یا کیش اوسیس؟کدومش تا ۷ صبح رایگان بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

512 بدرد بازی آنلاین و وب گردی ( تازه اگه پینگ خوب باشه ) میخوره برای دانلود اگه تو 24 ساعت 5 گیگ هم بتونی دانلود کنی باید فرداش خاموش کنی ( چون دیگه داغون میشه سیستم ) به نظر من دو مگ 4گیگ برای دانلود خیلی خوبه شبی هم فک کنم 3.5 گیگ بکشه
    منظورت چیه که باید سیستم رو خاموش کنی؟

من الآن 3 ساله سیستمم روشنه، فقط وقتی برق میره خاموش میشه، یا میرم مسافرت خاموشش میکنم.
    کامپیوتر بعضی از بانکها و شرکتها حتی 10 سال پشت سر هم روشن بودن و چیزیشون نشده.
    تنها مسئله ای که هست مصرف برق سیستمه که هر چی بیشتر روشن باشه خوب پول برق بیشتری باید بدی ...

برا دانلود 512 نا محدود بهتره، چون روزها میتونی دانلود کنی ولی سرویسهای محدود باید تا نصف شب بیدار بمونی، تازه بهد از ساعت 12 شب سرعت کل کشور افت پیدا میکنه.
    من تو یه ماه 32 گیگ دانلود کردم با همین 512 نامحدود، تازه نصف ماه دیگه چیزی نداشتم که دانلود کنم همینجور بی استفاده موند،

پیشنهاد من: سرعت کمتر بگیرید ولی نامحدود، و سیستم رو بذارید روشن برا خودش دانلود کنه (شبانه روز روشن)

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

درود فراوان.
    من زنگ میزنم 2020 همون اول میگه مشترک گرامی مرکز مخابرات شما داغونه و در حال پیگیریه!واسه شمام میگه؟

4. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadsolid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود فراوان.
    من زنگ میزنم 2020 همون اول میگه مشترک گرامی مرکز مخابرات شما داغونه و در حال پیگیریه!واسه شمام میگه؟
    بله ميگه
    من با اپراتورش هم صحبت كردم خيلي بداخلاق بود گفت همون اول كه اعلام كرد كه مركزتون مشكل داره
    مشخص نيست كي درست ميشه

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

منظورت چیه که باید سیستم رو خاموش کنی؟

من الآن 3 ساله سیستمم روشنه، فقط وقتی برق میره خاموش میشه، یا میرم مسافرت خاموشش میکنم.
    کامپیوتر بعضی از بانکها و شرکتها حتی 10 سال پشت سر هم روشن بودن و چیزیشون نشده.
    تنها مسئله ای که هست مصرف برق سیستمه که هر چی بیشتر روشن باشه خوب پول برق بیشتری باید بدی ...

برا دانلود 512 نا محدود بهتره، چون روزها میتونی دانلود کنی ولی سرویسهای محدود باید تا نصف شب بیدار بمونی، تازه بهد از ساعت 12 شب سرعت کل کشور افت پیدا میکنه.
    من تو یه ماه 32 گیگ دانلود کردم با همین 512 نامحدود، تازه نصف ماه دیگه چیزی نداشتم که دانلود کنم همینجور بی استفاده موند،

پیشنهاد من: سرعت کمتر بگیرید ولی نامحدود، و سیستم رو بذارید روشن برا خودش دانلود کنه (شبانه روز روشن)
    من 1مگ محدود دارم از موقعی که دارم هر شب فیکس 1.8 تا 1.9گیگ دان میکنه(فقط یه شب خوب نبود)،که حساب کنی میشه ماهی حدودا 54 گیگ،شبم بیدار نمیشم برنامه auto power-on and shut-down رو تنظیم میکنم اتومات ساعت 2 pc رو روشن میکنه صبحم خاموش،فایل هامم تو طول روز میذارم تو صف IDM .سرعت دان هم ساعت 2 حدود 109 تا 127 ولی بعدش بین 127 تا 130 میمونه.
    فقط مشکلی که هست اینه که واقعاااااا سریع حجم میخوره!(روزانه)
    Last edited by 8-1kel; 09-09-2013 at 14:57.

7. این کاربر از 8-1kel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من 1مگ محدود دارم از موقعی که دارم هر شب فیکس 1.8 تا 1.9گیگ دان میکنه(فقط یه شب خوب نبود)،که حساب کنی میشه ماهی حدودا 54 گیگ،شبم بیدار نمیشم برنامه auto power-on and shut-down رو تنظیم میکنم اتومات ساعت 2 pc رو روشن میکنه صبحم خاموش،فایل هامم تو طول روز میذارم تو صف IDM .
    برا من که هر چی ازم خورده بود بدون این که اطلاع بدم برگردوندند به حسایم و هر چی هم که خودم مصرف کردم برگردوندند یعنی تا الان رایگان استفاده کردم ولی امتحان نکردم ببینم بعد از اون مشکل حل شده یا هنوز دوبرابر حساب میکنه..

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمیم سرویسمون ضحی کیشه یا کیش اوسیس؟کدومش تا ۷ صبح رایگان بود؟
    برو تو سیترا user pass رو وارد کن اگر وارد نشد اآسیس هستی یا با پشتیبانی تماس بگیر.ضحی شبانه:2تا7-اآسیس شبانه:2تا6
    من 1مگ محدود دارم از موقعی که دارم هر شب فیکس 1.8 تا 1.9گیگ دان میکنه(فقط یه شب خوب نبود)،که حساب کنی میشه ماهی حدودا 54 گیگ،شبم بیدار نمیشم برنامه auto power-on and shut-down رو تنظیم میکنم اتومات ساعت 2 pc رو روشن میکنه صبحم خاموش،فایل هامم تو طول روز میذارم تو صف IDM .سرعت دان هم ساعت 2 حدود 109 تا 127 ولی بعدش بین 127 تا 130 میمونه.
    دقیقا درسته من هم همیشه میزارم رو تایمر 1مگ محدود خیلی به صرفه تره هیچ شبی هم سرعتم از 125 کمتر نشداما خدا کنه این شارژهایی که ازم خورد رو برگردونه البته اون موقع که 512 نامحدود 120 کیلو سرعت میداد به صرفه تر از 1مگ محدود بود

10. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بهبهان-512 نامحدود
    سرور ایران:

لندن:

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

برو تو سیترا user pass رو وارد کن اگر وارد نشد اآسیس هستی یا با پشتیبانی تماس بگیر.ضحی شبانه:2تا7-اآسیس شبانه:2تا6
    lهمیشه از سیترا استفاده میکنم...یعنی تا۷ صبح رایگانه؟؟حالا امشب چک میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من سربندرم. اینترنتم وایرلس بدررایانه.
    دو سه ماهه هر چند دقیقه اینترنتم قطع میشه و و قتی دوباره میخام وصل بشم ارور 691 میده و مدام هم سرعت رو خیلی کم می کنند. به نظرتون علتش چیه؟ رمزم هم چند بار تغییر دادم اما فایده نداشت. به کسی هم رمزم رو ندادم.به شرکت چند بار زنگ زدم . بلافاصله درست میشه دوباره یکی دو سه روز بعد همون آش و همون کاسه شروع میشه.
    Last edited by koodak11; 10-09-2013 at 10:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •