دوستان از کجا بفهمیم سرویسمون ضحی کیشه یا کیش اوسیس؟کدومش تا ۷ صبح رایگان بود؟
دوستان از کجا بفهمیم سرویسمون ضحی کیشه یا کیش اوسیس؟کدومش تا ۷ صبح رایگان بود؟
منظورت چیه که باید سیستم رو خاموش کنی؟
من الآن 3 ساله سیستمم روشنه، فقط وقتی برق میره خاموش میشه، یا میرم مسافرت خاموشش میکنم.
کامپیوتر بعضی از بانکها و شرکتها حتی 10 سال پشت سر هم روشن بودن و چیزیشون نشده.
تنها مسئله ای که هست مصرف برق سیستمه که هر چی بیشتر روشن باشه خوب پول برق بیشتری باید بدی ...
برا دانلود 512 نا محدود بهتره، چون روزها میتونی دانلود کنی ولی سرویسهای محدود باید تا نصف شب بیدار بمونی، تازه بهد از ساعت 12 شب سرعت کل کشور افت پیدا میکنه.
من تو یه ماه 32 گیگ دانلود کردم با همین 512 نامحدود، تازه نصف ماه دیگه چیزی نداشتم که دانلود کنم همینجور بی استفاده موند،
پیشنهاد من: سرعت کمتر بگیرید ولی نامحدود، و سیستم رو بذارید روشن برا خودش دانلود کنه (شبانه روز روشن)![]()
درود فراوان.
من زنگ میزنم 2020 همون اول میگه مشترک گرامی مرکز مخابرات شما داغونه و در حال پیگیریه!واسه شمام میگه؟
بله ميگه
من با اپراتورش هم صحبت كردم خيلي بداخلاق بود گفت همون اول كه اعلام كرد كه مركزتون مشكل داره
مشخص نيست كي درست ميشه
من 1مگ محدود دارم از موقعی که دارم هر شب فیکس 1.8 تا 1.9گیگ دان میکنه(فقط یه شب خوب نبود)،که حساب کنی میشه ماهی حدودا 54 گیگ،شبم بیدار نمیشم برنامه auto power-on and shut-down رو تنظیم میکنم اتومات ساعت 2 pc رو روشن میکنه صبحم خاموش،فایل هامم تو طول روز میذارم تو صف IDM .سرعت دان هم ساعت 2 حدود 109 تا 127 ولی بعدش بین 127 تا 130 میمونه.
فقط مشکلی که هست اینه که واقعاااااا سریع حجم میخوره!(روزانه)
Last edited by 8-1kel; 09-09-2013 at 14:57.
برا من که هر چی ازم خورده بود بدون این که اطلاع بدم برگردوندند به حسایم و هر چی هم که خودم مصرف کردم برگردوندند یعنی تا الان رایگان استفاده کردم ولی امتحان نکردم ببینم بعد از اون مشکل حل شده یا هنوز دوبرابر حساب میکنه..
برو تو سیترا user pass رو وارد کن اگر وارد نشد اآسیس هستی یا با پشتیبانی تماس بگیر.ضحی شبانه:2تا7-اآسیس شبانه:2تا6
دقیقا درسته من هم همیشه میزارم رو تایمر 1مگ محدود خیلی به صرفه تره هیچ شبی هم سرعتم از 125 کمتر نشداما خدا کنه این شارژهایی که ازم خورد رو برگردونه البته اون موقع که 512 نامحدود 120 کیلو سرعت میداد به صرفه تر از 1مگ محدود بود
بهبهان-512 نامحدود
سرور ایران:
لندن:
![]()
lهمیشه از سیترا استفاده میکنم...یعنی تا۷ صبح رایگانه؟؟حالا امشب چک میکنم
من سربندرم. اینترنتم وایرلس بدررایانه.
دو سه ماهه هر چند دقیقه اینترنتم قطع میشه و و قتی دوباره میخام وصل بشم ارور 691 میده و مدام هم سرعت رو خیلی کم می کنند. به نظرتون علتش چیه؟ رمزم هم چند بار تغییر دادم اما فایده نداشت. به کسی هم رمزم رو ندادم.به شرکت چند بار زنگ زدم . بلافاصله درست میشه دوباره یکی دو سه روز بعد همون آش و همون کاسه شروع میشه.
Last edited by koodak11; 10-09-2013 at 10:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)