تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 726 از 2605 اولاول ... 22662667671672272372472572672772872973073677682612261726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,251 به 7,260 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخش اعظمی از مشکل و مسئولیت گردن خود همین مردمه!حاکمیت برگرفته از اعتقادات و خواسته ها و... مردمه!انقدر هم فحش ندید عاقبت فحش دادن و خطوط قرمز و س.ب رو دیدین که چی شد!؟الان این امضای شما رو هم اول به خاطر خودت بعد فروم عوض کن برای محکم کاری گزارش هم کردم

اسپیدتست هم گذاشتم داره انجام میده تموم شد میذارم بس که سرعتش بالاست
    ۱۰۰ درصد مشکل اعتقادات مردمه

امضا منو برای چی گزارش کردی ؟ الان درش گل میگیرن! کل پست هارو هم پاک میکنن
    الان دشواریت چی بود منو به مرحله ارگانی سم رسوندی بعد حالا میگی فحش نده بعد گزارش میدی

عوامل ف.تنه که میگن یه چیز تو مایه های خودتهما داشتیم در مورد مشکل بوجود اومده اینترنت جک و اختلاط میکردیم
    Last edited by saeid72; 21-05-2013 at 00:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اتفاقا اگه به اینا بگی دیوانه و روانی داری یه جورایی تبرئه شون میکنی !

البته کاملا درسته که یه سریهاشون حالات روانی شدیدی دارن ولی اصل قضیه چیزای دیگه هست . قدرت و پول و فساد و غیره ، موجودات کثیفی هستن .

در ضمن نمیدونم چرا فکر میکنید صرفا به خاطر این مسائل جاری هست و بعد از 1 ماه دیگه درست میشه ؟! چی تو این مملکت خراب شده که بعدش درست بشه من نمیدونم !
    خوب قاعدتا اگه روانی هم باشند جاشون توی تیمارستانه نه روی صندلی مسئولیت .
    دوما من از اولش هم که رفتم مدرسه فهمیدم با چه روانی هایی طرفم (یادت میاد قران صبحگاهی و نظام جمع رو ؟) . کلا من قطع امید کردم ولی دلیل این کاراشون رو نمیفهمم.

همون روزیی که اینترنت اومد یادمه خبر ساعت 2 گیر داده بود به سایتهای ایکس ایکس . . میگفت یک برنامه دانلود میشه که اگر باهاش کانکت بشی وب کم اتاق یارو رو میگیری و طرف هم جلوت استریپ میره .... و این هزینه تلفن بین الملل میندازه ! جالب بود یارو احمق هنوز نفهمیده بود کسی مجانی واسه کسی استریپ نمیرخصه !
    همونو کردن پیراهن عثمان و بساط شیلترشکن رو زمان خاتمی وارد کردند سال 80 بود . دقیقا فردایش سرعت اینترنت به فاک رفت .!
    من دقیقا یادمه با دایال اپ سرعتم از الان که 256 دارم بهتر بود !
    دیگه اقا از اون زمون دهن ما رسما سرویس شده
    حالا شما میفرمایید که روز به روز بدتر ! خوب بابا اصلا نمیخوایم یا وارد نکنید یا اگر وارد میکنید مثل ادم سرویس بدید.
    نه میشه یقه شرکتها رو گرفت نه دستمون به ستاد زیرساخت ارتباط میرسه. اعتراض هم میکنی میفرستن کهریزک ... زوره دیگه !

مشکل هم اینها نیستند مشکل اون دلال بی صاحابی که ایران رو ادم حساب کرده و به دولتش پهنای باند میفروشه .
    یعنی باید رید به اون کسی که به اینها پهنای باند میده . خیلی غلط کرده پهنای باند رو به دولت میفروشه
    کدوم کشور رو دیدی توی دنیا که دولتش از فرط بیکاری پهنای باند بفروشه ؟
    همه شرکتها خصوصی پروایدر هستند . فقط ایران و چین و کره شمالی تافته جدا بافته هستند . اگه هم دیدی بعضی جاها یه سری سایتها رو لیمیت کردن دستور درستی پشت قضیه بوده و صدها قانون تویب شده تا مثلا سایت چغندرکاری اسپانیای در یک کشوری مثل فرانسه بسته بشه . هه چی با حساب کتاب بوده . نه اینکه یاهو بد گولگ بد ایمل بد مرگ بر ! اه !

یعنی هرچی تف و لعنت دارم نثار اون دلال بی همه چیزی میکنم که برای اینا شرف نداشته جمع میکنه و پهن باند میخره. قاعدتا با این تحریمها همین الان هم باید تلفن بین املل و اینرتمون هم جمع میشد ولی بخاطر لابی گری یک مشت حییون خاین وطن فروش بی همه چیز به اینها پهنای باند میدن و نصفش هم روانه سروش رسانه میشه . این چیزیک ه ما داریم ان و گه این اقایونه و گرنه سرعت ایران صدها برابر کشورهای بغل دستمونه منتها یک جا بالا کشیدن و به کسی نیمدن. دروغ میگم ؟

والا اگه اینترنت صاحب داشت باید اینها رو رد صلاحیت میکرد هیمنطور هم که الان زرت و زرت بیانیه میدن میگن ایران دشمن شماره یک اینترنته ! خوب اگه هست چرا پهنای باند میفروشین ؟ بهش بگین بهتون نمیدیم . باید به شرکتهای خصوصی بدیم.
    هرچند میدونم بازم یک کلک دیگری سوار میکنند ولی از وضعیت بی حساب کتاب فعلی بهتره.
    اینترنت رفته زیر دست وزارت ..... مسخره نیست خدایی ؟

جالب اینجاست هرکشوری که با تکنولوژی روبرو شد مثل ادم بخورد کرد الا این کشورای جهان سومی و بدبختیک ه هنوز دم از فرهنگ چندهزار ساله میزنن.
    خیلی جالبه یوتیوب رو توی پاکستان تایلند یمن ایران چین قیلتر کردند . خودتون ببینین با کچه گره گوریهایی هم نشین شدیم !
    تف
    Last edited by KING_DESIGNER2; 21-05-2013 at 00:48.

3. 6 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

۱۰۰ درصد مشکل اعتقادات مردمه

امضا منو برای چی گزارش کردی ؟ الان درش گل میگیرن! کل پست هارو هم پاک میکنن
    الان دشواریت چی بود منو به مرحله رسوندی بعد حالا میگی فحش نده بعد گزارش میدی
    امضا تو نه کینگ!اعتقادات مردم هم نه رفتار و پاسخگویی مسئولین که حقشونه!با فحش دادن هم فرق میکنه! انقدر حالا حرف چیز بزنید که تاپیک بسته بشه همه برن راحت بخوابن!

5. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

00000000000000
    Last edited by KING_DESIGNER2; 21-05-2013 at 00:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا پس پاکش کردی بی ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا تو بهشتیم همین اینترنت خراب شد بابا اینم مال اینها

9. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو عصبانیت یه چیزی میگی بعدا پشیمون میشی فحش دادن جاش اینجا نیست نتیجش هم سروش 111 و ... هست اینجا بحث منطقی بدون حاشیه!

چقدر نوسان داره :

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

بچه ها می دونم ناراحتین اما اسپم ندین باور کنین سخته خوندنش !
    حاشیه نرین چون بیشتر خودمونو ناراحت می کنیم همه می دونیم چه بلایی سرمون اومده ولی کاری نمی تونیم بکنیم فقط میگم بزارین برین این مملکت درست نمیشه به خدا اگر فردا همه جی عوض شه باز این مردم همینن میرن دنبال همون چیزای سابق ...
    روانشناسی ما ملت ایراد داره من که به عموم زنگ زدم دیشب گفتم کارای منو درست کن چون الان در جریانه .
    من اینجا نمی مونم چون عاشق آینده و پیشرفتم مثل همه مملکتمم دوس دارم اما این دوست داشتن نمی تونه به هرقیمتی باشه ...
    نمی خوام خودنمایی کنم اما با این که همه چی برام عالبه ولی خیلی افسرده ام افسردگی این نیس بشینی گریه کنی اینه که همه ش غصه بخوری چرا فقط چرا باید با ما اینطوری بشه ...
    ادامه نمیدم چون حرف زیاده ولی هرکاری می تونین برای آینده تون بکنین و نزارین یه مشت عقب مونده زندگی رو ازتون بگیرن .

12. 4 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

باشه من چیزی دیگه نمیگم.
    ولی قبول کنین نامردی کردن.

همین الان با روشهای خودم دارم کار میکنم خدا رو شکر ده سال تجربه رو داریم میتوینم یک غلطی بکنیم ولی به کیفیت عادی نیست.
    مشکل اینه وگرنه کی میتونه جلوی منو بگیره.
    اون هم که دیدی داغ کردم جوش اوردم به خاطر یک سری کدهای خاص ی جکس هست که وقتی سایت رو داون میکنی در این سیستم من نصفه نیمه اجرا میشه و نمیشه نصف صفحه رو ببینی.
    مکافات داریم وگرنه من همه اخبار رو هر روز میخونم . امار همه چی و همه کس رو هم دارم. یوتیوب و هوارتا سایت استریمینگ دیگه رو ه ممیتونم باز کنم . کسی نمیتونه جلوی منو بگیره
    ولی مثل ادم و مثل یک اروپایی نیمتونم بازش کنم وگرنه من همه چی دارم. فقط عذاب میکشم تا دور بزنم.
    منو نمیتونن فیلتر کنن.

14. 3 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میدونی الان دارم به چی فکر میکنم،
    به عمری که صرف دور زدن فیلترینگ تلف شد....

16. 3 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •