از شما ها بیشتر از این انتظار نیست. زورتون به ما نمییرسه کبوتر رو میگیرین.![]()
بله
خير
از شما ها بیشتر از این انتظار نیست. زورتون به ما نمییرسه کبوتر رو میگیرین.![]()
نوچ.از مصدومیت هیچ بازیکنی اونم به این شدت نباید خوشحال شد.
خدا کمکش کنه.به خاطر همینه که خلیلی این قدر دست به عصا بازی میکنه
اگر به وجدانتون مراجعه کنید عمق فاجعه خیلی زیاده . بیچاره کبوتر از همه جا بی خبراگر اینکار رو طرفداران تراکتور میکردند الان شما همه چی نثارشون میکردی اما حالا
کسی که به این راحتی این عمل وحشیانه رو انجام میده مشخصه که هیچ وقت تربیت درستی ندیده واقعا باید به حال همچین آدمهایی تاسف خورد این هفته ببینید اون کبوترهایی که در تبریز به آسمان خواهند برخاست
بابا این طرفدارای استقلال پرسپولیس صد سال سیاه بتونن طرفدارهایی مثل طرفدارهای تراکتور داشته باشند
واسه بازی استقلال 4000 نفر تماشاگر رفته بود
میانگین هر دوی این تیمها به میانگین تماشاگرهای تراکتور نمیرسه اصلا اینها با هم متحد بشند یک تیم باشند شاید 2 یا 3 سال دیگه بتونن به ما برسن![]()
خدا خیرش بده.من میترسیدم این تو دربی گل بزنه بازهمایشالا بعد دربی زود خوف شه.
واقعا باید ادم باید فصل رو با شانس شروع کنه ...
اره طفلی . بازی با تراکتور بدشانسی اورد. اما حرکت جمع کردن توپ با یه دستش خداییش فضایی بود!!!
بازهم خوش به حالمون شد!!!!![]()
خداداد عزيزى سرمربى پيشين تيم پيام مشهد كه چندى است موضوع شكايت او از اين باشگاه، حواشى زيادى را به وجود آورده ،در خصوص آخرين وضعيت شكايت خود گفت: باشگاه پيام تا روز شنبه هفته آينده فرصت دارد تامطالبات مرا پرداخت كند. متأسفانه تا به حال چندين بار به اين باشگاه از سوى كميته انضباطى تذكر داده شده اما نسبت به پرداخت مطالباتم اقدامى نكرده اند. اگر برخورد جدى با اين قبيل رفتار ها مى شد آنها نمى توانستند به راحتى با يك بازيكن جديد قرار داد ببندند در حالى كه هنوز بدهكار فرد قبلى هستند. ۷۰ درصد باشگاه ها پايبند به قرار داد هايشان نيستند پس در اين صورت چه الزامى وجود دارد كه با بازيكنان قرار داد امضا كنند؟ او ادامه داد: ۳ ۴، باشگاه هستند كه وضعيت بدى نسبت به سايرين دارند و ابو مسلم و پيام از جمله آنها هستند. من مديران اين باشگاه را نمى شناسم و طرفم كميته انضباطى فدراسيون فوتبال است. اين موضوع شكايت باشگاه پيام از من هم حتماً از سوى افرادى است كه فوتبالى نيستند و وارد اين حيطه شده اند. در نهايت كميته انضباطى است كه رأى لازم را با بررسى جوانب صادر مى كند. عزيزى در خصوص حمايت خود از على دايى گفت: من نظر شخصى ام را در اين خصوص گفتم و گرنه دليل خاصى ندارد بخواهم از يك مربى حمايت كنم. فوتبال بايد در اختيار فوتبالى ها باشد و اگر على دايى مربى پرسپوليس نباشد، حتماً بايد مربى تيم بانوان فلان دانشگاه آمريكايى مربيگرى پرسپوليس را بر عهده بگيرد؟! او به تازگى مربى اين تيم شده و نبايد باخت به شاهين را گردن دايى انداخت. وى ادامه داد: على دايى به حمايت من نياز ندارد و معتقدم دايى تحت هر شرايطى بهتر از مربيانى است كه به صورت ميلياردى از پرسپوليس پول گرفتند و كارى براى اين تيم نكردند. او ۴ ماه فرصت دارد تا زير ساخت هاى لازم براى ساختن يك تيم قدرتمند را آماده كند. او درخصوص خبر حضورش در تيم استقلال و بيانيه باشگاه استقلال گفت: من تاكنون جلسه اى با اين باشگاه نداشته ام و نمى دانم بيانيه آنها درخصوص چه كسى صادر شده است. وى در پايان درخصوص تيم ملى نيز گفت: صحبت درباره تيم ملى لوث شده است. حرفهاى قطبى هم براى ما لوث شده و من حرفهايم را زمانى در مورد وى زدم كه او از قلب شير صحبت مى كرد و حتى دستور رزرو هتل ايران در آفريقا را داده بود! احتمالا اگر در جام ملت ها هم موفق نشود مى گويد براى جام جهانى ۲۰۱۸ تلاش خواهيم كرد و نامى هم از جام جهانى ۲۰۱۴ نمى برد تا مسئولين خوش خيال او را تا ۲۰۱۴ هم حفظ كنند. جالب اينكه هر حرفى بزند و خرابكارى كند آقايان مسئول در فدراسيون مى گويند او معادل فارسى اش را نمى دانسته و از اين رو منظورى نداشته است. طرف مثل بلبل پول فارسى را مى شمارد و اگر يك گوشه قراردادش تاخورده باشد داد و بيداد مى كند و جالب اين است كه چرا وقتى مى خواهد قرارداد ببندد يكبار معادل فارسى شمارش پول را جابجا نمى گويد؟! البته ما بيهوده خودمان را خسته مى كنيم چون كسى به اين حرفها گوش نمى دهد. اگر هم يكى مثل آقايان ياورى و ذوالفقارنسب انتقاد كنند طرف اعتراض مى كند كه آنها مى خواهند جاى مرا بگيرند. البته وى مقصر نيست و كسانى مقصرند كه با اين شرايط باز هم از او حمايت مى كنند در حالى كه همه مى دانند او چيزى براى ارائه كردن ندارد.
نه عزيز دلم.
بحث تراكتور يا استقلا و پرسپوليس نيست.
بحث قوميتهاست.
چطور چند سال قبل وقتي تبريز 2 تا تيم تو ليگ داشت اين همه تماشاچي نداشت.
بعد از چند سال كه يك تيم تبريزي (يا يك تيم از منطقه آذري زبان ها ) اومده تو ليگ برتر و فعال شدن تحركات پان تركيسم بين همه تركها اين بحث رو پيش انداختند كه چون اين تيم مال تركهاست پس همه بايد ازش طرفداري كنند.
شعارهايي كه تو استاديوم تبريز ميدن گوياي همه چيز هست.
میشه یه نمونه از این شعارها که میگین رو اینجا بفرمایین؟
شما که تا حالا استادیوم نیومدی پس نگو که از شعارهاشون خبر داری نه اینها هم اگر مثل استقلال پرسپولیس به ناموس همدیگه شعار بدن خوب میشه ؟
در ضمن یک دهه قبل هم وقتی ورزشگاه تختی تبریز میزبان تراکتور بود باز هم ورزشگاه کامل پر بود حتی در لیگ یک هم که تراکتور در ورزشگاه اختصاصی خودش بازی میکرد همیشه ظرفیت 30 هزار نفری پر بود شما بهتره یک اطلاعاتی کسب کنید بعد نظر بدید در ضمن اینکه شما میاید بحث قومیتها رو پیش میکشید باید بدونید همونجوری که یک اصفهانی یک خوزستانی و ... به اصالت خودشون افتخار میکنند ترک ها هم همیشه به اصالت خودشون افتخار کردند و هیچ وقت با شعار یاشاسین آذربایجان ( زنده باد آذربایجان ) هیچ اتفاقی نمیوفته این شعار در همه شهرهای ایران کم و بیش شنیده میشه فقط گوش شنوا میخواهد و وجدان بیدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)