تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 726 از 870 اولاول ... 226626676716722723724725726727728729730736776826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,251 به 7,260 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه LeBron 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از شما ها بیشتر از این انتظار نیست. زورتون به ما نمییرسه کبوتر رو میگیرین.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

خبر خوش براي پرسپوليسيها
    نوچ.از مصدومیت هیچ بازیکنی اونم به این شدت نباید خوشحال شد.
    خدا کمکش کنه.به خاطر همینه که خلیلی این قدر دست به عصا بازی میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باید عمق فاجعه رو درک کرد
    اگر به وجدانتون مراجعه کنید عمق فاجعه خیلی زیاده . بیچاره کبوتر از همه جا بی خبر اگر اینکار رو طرفداران تراکتور میکردند الان شما همه چی نثارشون میکردی اما حالا
    کسی که به این راحتی این عمل وحشیانه رو انجام میده مشخصه که هیچ وقت تربیت درستی ندیده واقعا باید به حال همچین آدمهایی تاسف خورد این هفته ببینید اون کبوترهایی که در تبریز به آسمان خواهند برخاست
    بابا این طرفدارای استقلال پرسپولیس صد سال سیاه بتونن طرفدارهایی مثل طرفدارهای تراکتور داشته باشند
    واسه بازی استقلال 4000 نفر تماشاگر رفته بود
    میانگین هر دوی این تیمها به میانگین تماشاگرهای تراکتور نمیرسه اصلا اینها با هم متحد بشند یک تیم باشند شاید 2 یا 3 سال دیگه بتونن به ما برسن

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدا خیرش بده.من میترسیدم این تو دربی گل بزنه بازهم ایشالا بعد دربی زود خوف شه.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

واقعا باید ادم باید فصل رو با شانس شروع کنه ...

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اره طفلی . بازی با تراکتور بدشانسی اورد. اما حرکت جمع کردن توپ با یه دستش خداییش فضایی بود!!!
    بازهم خوش به حالمون شد!!!!

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض اگر هم در جام ملت ها قهرمان نشویم قطبى قول قهرمانى در جام جهانى را مى دهد

خداداد عزيزى سرمربى پيشين تيم پيام مشهد كه چندى است موضوع شكايت او از اين باشگاه، حواشى زيادى را به وجود آورده ،در خصوص آخرين وضعيت شكايت خود گفت: باشگاه پيام تا روز شنبه هفته آينده فرصت دارد تامطالبات مرا پرداخت كند. متأسفانه تا به حال چندين بار به اين باشگاه از سوى كميته انضباطى تذكر داده شده اما نسبت به پرداخت مطالباتم اقدامى نكرده اند. اگر برخورد جدى با اين قبيل رفتار ها مى شد آنها نمى توانستند به راحتى با يك بازيكن جديد قرار داد ببندند در حالى كه هنوز بدهكار فرد قبلى هستند. ۷۰ درصد باشگاه ها پايبند به قرار داد هايشان نيستند پس در اين صورت چه الزامى وجود دارد كه با بازيكنان قرار داد امضا كنند؟ او ادامه داد: ۳ ۴، باشگاه هستند كه وضعيت بدى نسبت به سايرين دارند و ابو مسلم و پيام از جمله آنها هستند. من مديران اين باشگاه را نمى شناسم و طرفم كميته انضباطى فدراسيون فوتبال است. اين موضوع شكايت باشگاه پيام از من هم حتماً از سوى افرادى است كه فوتبالى نيستند و وارد اين حيطه شده اند. در نهايت كميته انضباطى است كه رأى لازم را با بررسى جوانب صادر مى كند. عزيزى در خصوص حمايت خود از على دايى گفت: من نظر شخصى ام را در اين خصوص گفتم و گرنه دليل خاصى ندارد بخواهم از يك مربى حمايت كنم. فوتبال بايد در اختيار فوتبالى ها باشد و اگر على دايى مربى پرسپوليس نباشد، حتماً بايد مربى تيم بانوان فلان دانشگاه آمريكايى مربيگرى پرسپوليس را بر عهده بگيرد؟! او به تازگى مربى اين تيم شده و نبايد باخت به شاهين را گردن دايى انداخت. وى ادامه داد: على دايى به حمايت من نياز ندارد و معتقدم دايى تحت هر شرايطى بهتر از مربيانى است كه به صورت ميلياردى از پرسپوليس پول گرفتند و كارى براى اين تيم نكردند. او ۴ ماه فرصت دارد تا زير ساخت هاى لازم براى ساختن يك تيم قدرتمند را آماده كند. او درخصوص خبر حضورش در تيم استقلال و بيانيه باشگاه استقلال گفت: من تاكنون جلسه اى با اين باشگاه نداشته ام و نمى دانم بيانيه آنها درخصوص چه كسى صادر شده است. وى در پايان درخصوص تيم ملى نيز گفت: صحبت درباره تيم ملى لوث شده است. حرفهاى قطبى هم براى ما لوث شده و من حرفهايم را زمانى در مورد وى زدم كه او از قلب شير صحبت مى كرد و حتى دستور رزرو هتل ايران در آفريقا را داده بود! احتمالا اگر در جام ملت ها هم موفق نشود مى گويد براى جام جهانى ۲۰۱۸ تلاش خواهيم كرد و نامى هم از جام جهانى ۲۰۱۴ نمى برد تا مسئولين خوش خيال او را تا ۲۰۱۴ هم حفظ كنند. جالب اينكه هر حرفى بزند و خرابكارى كند آقايان مسئول در فدراسيون مى گويند او معادل فارسى اش را نمى دانسته و از اين رو منظورى نداشته است. طرف مثل بلبل پول فارسى را مى شمارد و اگر يك گوشه قراردادش تاخورده باشد داد و بيداد مى كند و جالب اين است كه چرا وقتى مى خواهد قرارداد ببندد يكبار معادل فارسى شمارش پول را جابجا نمى گويد؟! البته ما بيهوده خودمان را خسته مى كنيم چون كسى به اين حرفها گوش نمى دهد. اگر هم يكى مثل آقايان ياورى و ذوالفقارنسب انتقاد كنند طرف اعتراض مى كند كه آنها مى خواهند جاى مرا بگيرند. البته وى مقصر نيست و كسانى مقصرند كه با اين شرايط باز هم از او حمايت مى كنند در حالى كه همه مى دانند او چيزى براى ارائه كردن ندارد.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

نه عزيز دلم.
    بحث تراكتور يا استقلا و پرسپوليس نيست.
    بحث قوميتهاست.
    چطور چند سال قبل وقتي تبريز 2 تا تيم تو ليگ داشت اين همه تماشاچي نداشت.
    بعد از چند سال كه يك تيم تبريزي (يا يك تيم از منطقه آذري زبان ها ) اومده تو ليگ برتر و فعال شدن تحركات پان تركيسم بين همه تركها اين بحث رو پيش انداختند كه چون اين تيم مال تركهاست پس همه بايد ازش طرفداري كنند.
    شعارهايي كه تو استاديوم تبريز ميدن گوياي همه چيز هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

نه عزيز دلم.
    بحث تراكتور يا استقلا و پرسپوليس نيست.
    بحث قوميتهاست.
    چطور چند سال قبل وقتي تبريز 2 تا تيم تو ليگ داشت اين همه تماشاچي نداشت.
    بعد از چند سال كه يك تيم تبريزي (يا يك تيم از منطقه آذري زبان ها ) اومده تو ليگ برتر و فعال شدن تحركات پان تركيسم بين همه تركها اين بحث رو پيش انداختند كه چون اين تيم مال تركهاست پس همه بايد ازش طرفداري كنند.
    شعارهايي كه تو استاديوم تبريز ميدن گوياي همه چيز هست.
    میشه یه نمونه از این شعارها که میگین رو اینجا بفرمایین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما که تا حالا استادیوم نیومدی پس نگو که از شعارهاشون خبر داری نه اینها هم اگر مثل استقلال پرسپولیس به ناموس همدیگه شعار بدن خوب میشه ؟
    در ضمن یک دهه قبل هم وقتی ورزشگاه تختی تبریز میزبان تراکتور بود باز هم ورزشگاه کامل پر بود حتی در لیگ یک هم که تراکتور در ورزشگاه اختصاصی خودش بازی میکرد همیشه ظرفیت 30 هزار نفری پر بود شما بهتره یک اطلاعاتی کسب کنید بعد نظر بدید در ضمن اینکه شما میاید بحث قومیتها رو پیش میکشید باید بدونید همونجوری که یک اصفهانی یک خوزستانی و ... به اصالت خودشون افتخار میکنند ترک ها هم همیشه به اصالت خودشون افتخار کردند و هیچ وقت با شعار یاشاسین آذربایجان ( زنده باد آذربایجان ) هیچ اتفاقی نمیوفته این شعار در همه شهرهای ایران کم و بیش شنیده میشه فقط گوش شنوا میخواهد و وجدان بیدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •