ها ، چي شده؟!!!
اينا چيه پسر D:
مزرعه دار ايراني...!
خودمم عکسارو دیدم تعجب کردم بازم دارم![]()
جان عزیزانتون اینقدر مارو تحریک نکنید که دوباره بیاییم بازی کنیم...چندبار خواستیم اینکارو کنیم این زندگی به ما مجال نمیده...
در ضمن بنده هنوز معتقدم به احتمال زیاد تو این بازی شهر هست... راستی این عکسای فتوشاپم زیاد دیدیم..
Last edited by vahid0801; 28-03-2013 at 22:14.
ماشالا به فوتوشاپ چه قشنگ بودن
آقا شهر نیستش نیستش نیستش من 8 سال بازی کردم نیستش بابا نیستش.
نمیدونم شاید بچه هه بزرگ بشه بره شهر نمیدونم ولی عمرا شهر و فلوت و.... وجود خارجی نداره چون اگه وجود داشت این همه فن بازی داریم میترکوندن این بازیو به نظر من بهتره که روبه کامل تر شدن مزرعه و پرشدن قلب های کوتوله ها فکر کرد:دئ
اکثرش ضایعه که فتوشاپه
ولی هیچکدومش اون موتوره نمیشه![]()
اینم یک دموی دیگه که فکر میکنم برای اکثر دوستان تکراری باشه اما برای اونایی که تکراری نیست میزارم:
اگر که در مرغداری به اندازه 5 مرغ جای خالی داشته باشی و البته مرغداری رو بزرگ کرده باشید یکی از روزهای پاییز ریک میاد و ازتون میخواد که مرغهاش رو براش چند روز نگه دارید تا مادرش رو برای درمان ببره شهر!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی این عکس پایین این دختره راجع به یه غذا صحبت میکنه و میگه کارتر اون غذا رو بهتر از اونایی که توی شهر هست درست میکنه،نکنه واقعا شهر هست؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه،دوستان این گل قرمزه به چه درد میخوره؟این عکس که از مزرعه خودم گرفتم:
![]()
دیگه عکس نمیزارم تا دیروز همه عکس میخواستین![]()
اینم دموی هریس و آجا دختر شراب فروش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)