من پارسال مشکل شما رو داشتم.. با این تفاوت که که اگه چند دیقه از اینترنت استفاده نمیکردم میخواستم دوباره استفاده کنم اینترنت کار نمیکرد و باید دیسکانکت میکردم و دوباره کانکت میشدم... بعد فهمیدم مشکل مودم بوده و بردم درستش کردم و مشکل برطرف شد.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من پارسال مشکل شما رو داشتم.. با این تفاوت که که اگه چند دیقه از اینترنت استفاده نمیکردم میخواستم دوباره استفاده کنم اینترنت کار نمیکرد و باید دیسکانکت میکردم و دوباره کانکت میشدم... بعد فهمیدم مشکل مودم بوده و بردم درستش کردم و مشکل برطرف شد.
دوست عزیز مگه تو آسیاتک نامحدود طلایی نداری ؟ راضی نیستی ؟ سرعتش کم شده؟
سرعت و پینگش خوبه
راضیم
دارم سوال میپرسم
شاید بتونم با همون پول اینترنت با سرعت بیشتر پیدا کنم
درود...
دوستان همیار نتی بیان یه آمار بدن اوضاع چطوره؟
همیازنت افتضاست
من خداتومن دادم سرویس یک مگ گرفتم سرعت روزانم از 48-8 متغیره! دیگه شبانه را خودتون حسابش کنید بی خیالش
تست سرعت از سایت خودشون
فردا زنگ میزنم می گم جمعش کنند پولم را هم نخواستم
البته زیاد ناراحت نیستما حداقل 1 کیلویبت بالاتر از دیال آپم!
به قرآن خفت واسمون این اوضاع و احوال
سلام بر کاکاهای گلوم
رفقا کسی اینترنت از صبانت (کاووش رایانه) گرفته؟شبانش شبی چند گیگ دانلود دارید؟
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟؟؟ من فیاض بخش هستم سرعتم با همیارنت خوبه.... سرویس 256 دارم... روزانه بالای 200 دانلودمه... شبانه هم تا یه هفته پیش شبی 3.7 گیگ دانلود داشتم که 10 گیگ دانلود رایگان کردم هاردم پر شده... به علت گرونی هارد نمیتونم بخرم و از دانلود شبانه محرومم فعلا...
![]()
شوخی میکنی؟من 512 اسیاتک دیشب اولین بارم بود که دانلود شبانه زدم.1.5 گیگ بیشتر دانلود نمیشه کرد دیگه.شما با 256 شبی 3.7 گیگ؟مگه اروپایی؟هفته پیش شبی 3.7 گیگ دانلود داشتم![]()
دوستانی که صبا نت هستن دیشب سرعت افتضاح بود یک لینک گذاشتم سرعت 10 15 تازه سرور پریمیوم و پر سرعت بود تا صبح هم دیدم دیس شده شب هم که 3 4 بار همش لینک میپرید جریان چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)