من 2 تا کارت طلاييم منقضي شده.
حالا توي ماي شاتل تو قسمت کارت طلايي بزنم درخواست، چي ميشه؟ بهم شماره سريال ميده يا بايد برم دفترشون کارت بگيرم؟
اگه کارت بگيرم و بدم به يکي و اون مصرف نکنه مشکلي پيش مياد؟
با تشکر![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من 2 تا کارت طلاييم منقضي شده.
حالا توي ماي شاتل تو قسمت کارت طلايي بزنم درخواست، چي ميشه؟ بهم شماره سريال ميده يا بايد برم دفترشون کارت بگيرم؟
اگه کارت بگيرم و بدم به يکي و اون مصرف نکنه مشکلي پيش مياد؟
با تشکر![]()
اون درخواست زياد مهم نيست يعني كار نميكنه! يا زنگ بزن برات پست كنن كه يا اصلاً نميرسه يا خيلي دير ميرسه يا برو شركت.
نه مشكلي پيش نمياد.
دوستان توی ترافیک مصرفی که توی کنترل پنل هستش فقط برای غیر رایگانه یا نه کلاً هم برای رایگان و هم غیر رایگان؟؟؟؟
یک سوال درباره ترافیک مصرفی داشتم. به نظرم شاتل داره زیادی از من کم میکنه. مثلا براساس گزارش PPPOE، روز 4 خرداد در عرض 2 دقیقه 700 مگ برای من گذاشته که من نمیدونم از کجا آمده. همینطور روزای دیگه مثلا 120 مگ مصرف گذاشته که من اصلا دانلود نداشتم.
Last edited by wing-mirror; 29-05-2009 at 01:05.
سلام دوستان
امروزم مث دیروز 1200 مگ دانلود داشتم حالا از بابت یه چیز مطمینم که
1.یا شاتل ریز مصرفا اشتباه نشون میدد
2.یا کانکشن با مودم افت سرعت دارد
3.یا کانکشن قبلیم مشکل داشته
ولی هرچی نگا میکنم میبینم سرعت دانلودم رو 60-61 هستش
یه چیزی که هست من قبلا کانکشن با مودم میساختم ولی با با ویندوز کانکت میشدم که خود پشتیبانی مونده بود چطوری اینکارا کردم
دوستانی که eco512 دارند اگه میتونند تو my.shatelیه عکسی بگیرند از دانلود امروزشون ببینم چطوریه
ممنون
Last edited by rasoul2005; 29-05-2009 at 10:22.
هر چیزی که بدرد بخوره نشون میدد (دانلود شبانه-روزانه-صبحانه- و...)شک نکن
قبلا براي من نوشته بود كهاما مثله اينكه هنوز حل نشدهتوجه: از ساعت 8 صبح الی 12 مورخ 1388/03/04 نمايش گزارش ميزان مصرف دارای مشکل می باشد. اين مشکل ظرف 24-48 ساعت آينده حل خواهد شد.
براي اطمينان يه رنگ بزن پشتيباني
رایگان و غیر ایگان رو بصورت جداگانه نوشته.
روز 4 خرداد مشکل داشته، اطلاعیه ش رو هم خود شاتل داده. ولی مثل اینکه هنوز حل نشده. اینم عکس 4 خرداد من. حدود 550 مگ تا اضافه زده! اونم فقط برای 3 ساعت!!!
![]()
دوستان من توی خونه adsl صبا نت دارم میخوام توی دفتر کارم هم یه adsl داشته باشم
توی سایت شاتل سفارش سرویس art1 رو دادم
1- آیا دفتر کار من (من یه کارمند هستم) که یه شرکت خصوصی و ثبت نشده است بهش adsl اداری تعلق میگیره ؟!!
2-در فرم سفارش فقط قسمت تاریخ ثبت شرکت اجباری بود که من هم یه تاریخ الکی زدم مشکلی برام ایجاد میکنه ؟!
3-آیا شاتل الان کیفیت خوبی داره ؟
4-من مودم symphony پارس آنلاین رو دارم صبا نت که گیر نداد شاتل هم گیر نمیده ؟
5-آیا تلفن شرکت سانترال هستش مشکلی پیش نمیاد ؟
6-آیا اصلا میشه به همین صبا نت خودم درخواست بدم که همین اکانتم رو هم وقتی خونه نیستم توی شرکت استفاده کنم؟!
(یعنی مودم رو با خودم ببرم شرکت وقتی کارم تموم شد مودم رو بیارم خونه و همینطور ..... جون فقط خودم استفاده میکنم و هیچ وقت همزمان 2 نفر نمیشه)
1- بالای 128 به شرکتی که ثبت نشده نمیدن. اما خوب میتونی مهر یک شرکت دیگه را قرض بگیری و مهر کنی، یا ریسک کنی و یک شماره ثبت الکی بنویسی و فرم را مهر کنی (فکر نمیکنم کسی بره چک کنه.) به هر حال art1 که 128 هست و فعلا مشکلی از این نظر نداری. مگر اینکه بعدا بخوای افزایش بدی.
2- مطمئن نیستم اما به نظر من اینا همه فرمالیته هست و کسی چک نمیکنه.
3- حسن شاتل روش قیمت گذاری و سرویس های اکو است که دانلود شبانه داره. در مورد سرویس های آرت، ممکنه سرویس با قیمت بهتر از صبانت یا پارس آنلاین یا لایزر پیدا کنی.
4- کارمندای این شرکت ها معمولا اطلاعات فنی درستی ندارن و میگن مثلا ما فلان مودم را ساپورت نمیکنیم. اما کلا مودم با مودم فرق زیادی نداره. اگر با یک شرکت کار کنه، با بقیه هم کار میکنه.
5- نمیدونم.
6- ADSL را روی یک خط تلفن کار میگذارن. کاری به مودمت نداره که بتونی با خودت ببریش اینور اونور. باید درخواست بدی که روی خط شرکت هم ADSL ارائه بدن. البته میشه یک مودم را برای هر دو ADSL استفاده کرد اما به نظر من یک مودم دیگه بخر. این که بخوای مودم را هر روز جابجا کنی و تنظیماتش رو انجام بدی خیلی سخت میشه.
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)