به نظر شما بهترین سرویس دهنده ADSL+ تو مرکز مخابراتی ولیعصر کدام است؟ برای سرعت 128 و 256
به نظر شما بهترین سرویس دهنده ADSL+ تو مرکز مخابراتی ولیعصر کدام است؟ برای سرعت 128 و 256
با سلام
من الان از صبا نت سرویس میگرم و میخواهم به خاطر سرعت پایین شبانش عوضش کنم.
میخواستم بدونم در مرکز نهری (شهرک غرب) سریعترین سرویس محدود 128 و 256 با شبانه خوب چیه؟ و چه قیمتی؟
در ضمن یکی از دوستان بتانت (مثل اینکه نمایندگیه فناواست) را پیشنهاد کرد. میخواستم بدونم سرعت روزانه و شبانش چه طوره؟ فرق این سرویسهای گروه a و b اش چیه؟
با تشکر
سلام دوستای گلم
من اینترنت ای دی اس ال گرفتم از مخابرات(ازینایی که دولت ارایه میده)
یه مشکل بزرگ دارم.تقریبا هر نیم ساعت دی سی میشه(مجبورم مودمم رو ON و OFF کنم)(دی لینک)
راستی لپ تاپ هم دارم....
میشه کمکم کنید...اعصابم رو خورد کرده؟؟
با 1899 تماس بگیرید
دستور زیر رو داخل cmd بزنید ببینید بعد از نیم ساعت هم قطع میشه
ping 4.2.2.4 -t
cmd چی هست؟؟تا بحال نشنیدم...
از کجا بیارمش؟؟؟
ممنون که جواب میدین![]()
cmd همون Command Prompt هست شما کلید پنجره یا WIN KEY (عکس پنجره داره ) را همراه با R فشار دهید یک پنجره با نام RUN باز میشه بعد توی اون CMD را تایپ و اینتر کنید سپس دستور العمل بالا را درون اون وارد کنید .
همچنین از منوس استارت نیز میتوانید RUN را باز کنید .
موفق باشید.
دوستان عزيز!
از هرجا مي خواهيد ADSL بگيريد بگيريد اما از صبانت نگيريد كه پدر ما را درآورده است.
خدا اين صبانت را نصيب هيچ بني بشري نكند چرا كه دمار از روزگار آن شخص در خواهد آورد.
دلمان به يك دانلود شبانه خوش بود كه از اول مهر برداشته آن را محدود كرده.
سلام
البته اینطور نیست که صبانت همه جا بد باشه چون خیلی از عوامل هستند که در کیفیت اینترنت تاثیر دارند از جمله مرکز مخابراتی ، خط شما ، سیم کشی ساختمان شما و غیره .
ای کاش منطقه مخابراتی تان را هم می فرمودید تا در اون منطقه دوستان با احتیاط بیشتری سرویس بگیرند .
اتفاقا دقيقا همينطوري است.
اگر حرف مرا باور نداريد كافيست يكبار به تاپيك صبانت سر بزنيد!
سلام
من با تاپیک صبانت سر زدم ولی کل مشتری های صبانت که تو این انجمن نیستند
بعضی جاها صبانت کیفیتش خیلی بده و بعضی جاها ممکنه عالی هم باشه . البته نمیگم برای همه ولی برای بعضی ها خوب باشه . به مرکز هم بستگی داره.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)