تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 726 از 905 اولاول ... 226626676716722723724725726727728729730736776826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,251 به 7,260 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام
    این مشکل میتونه از خیلی چیزها باشه! احتمالش زیاده از سنسور اکسیژن باشه (باید پارامترهاش چک بشه). از چیزهای دیگه مثل پمپ بنزین و یا سوزن انزکتور هم میتونه باشه. ضمنا اول که دیسک و صفحه نو هست هنوز چسبندگی کامل به دست نیاورده و یه مدت طول میکشه تا کامل بر هم منطبق بشن و به حداکثر کارایی برسه. این مشکل سخت دور گرفتن حتی از چیزای جزئی که به چشم نمیان هم ممکنه باشه، مثلا درگیر بودن جزئی لنتها، غلظت بالای واسکازین دیفرانسیل، خرابی بلبرینگ چرخ ها و...
    یعنی نمیشه علتش رو پیدا کرد ؟

راستی وقتی دیسک و صفحه رو عوض کردن به مکانیک گفتم واسکازین گیربکس رو یه نگاه بندازه که با کمال تعجب 1.5 لیتر کسر داشت ! واسکازین دیفرانسیل هم مقداری کسری داشت .

راستی اون داستان چراغ های آمپر چی شد؟؟؟
    هنوز اون فشنگی روغن رو پیدا نکردم ؛ فکر کنم نداره اصلاً !

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی نمیشه علتش رو پیدا کرد ؟

راستی وقتی دیسک و صفحه رو عوض کردن به مکانیک گفتم واسکازین گیربکس رو یه نگاه بندازه که با کمال تعجب 1.5 لیتر کسر داشت ! واسکازین دیفرانسیل هم مقداری کسری داشت .

هنوز اون فشنگی روغن رو پیدا نکردم ؛ فکر کنم نداره اصلاً !
    لامپ سوخته نیست که بشه دقیق گفت لامپ رو عوض کن تا درست بشه. باید منشا مشکل پیدا بشه. اولین کارهایی که میتونی انجام بدی اینه که تک تک چرخ ها رو روی جک تست کن و ببینی روان هستن یا نه. بعدش دیاگ بزنی و پارامتر سنسورها رو چک کنی (بازم میگم سنسور اکسیژن ماشینت مشکوکه). فشار پمپ بنزین هم تست بشه و در نهایت سوزن ها باز بشن و پاشش اونها هم تست بشه. فعلا همین ها رو تست کن راستی چراغ چک روشن نیست؟

کم بودن واسکازین هم بخاطر کاسه نمدش بوده که عوضش کردی

چطور فشنگی رو پیدا نکردی دقیقا زیر کویل و کنار فیلتر روغنه. کلا اونجا 3 تا سنسور وجود داره که سیم به اونا وصل شده. یکی ناک سنسور که از همه بالاتره و شکل دایره ای داره و روی بلوک بسته شده و سوکتش 2 تا سیم داره، دومی سنسور میل سوپاپ هست که اونم زیر کویل قرار گرفته و سوکتش 3 سیم داره. کنار همین سنسور میل سوپاپ، فشنگی روغن هست که سوکتش یه سیم داره

3. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پراید 132وقتی با ماشین یه سه چهار کیلومتری توی شهر رانندگی میکنم یا به اصطلاح ماشین خوب گرم گرم میشه یه صدای جیر جیر وقتی از روی دس اندازی یا یه سطح نا هموار رد میشم از جلوی ماشین میادهمه اتصالات رو چک کردم ماشین رو تکون میدم با کمک ها بازی میکنم هیچ صدایی نمیده خیلی روی اعصابه این صدا ممنون میشم راهنمایی کنید
    معمولا از طبق سر کمکهای جلو هست
    اگر کاپوت رو باز کنین و آب بریزین روی سر کمکها تا آب بره داخلش و لاستیکهاش کاملا خیس بشه
    اگر صدا برطرف شد پس همینه
    باید باز بشه چرب بشه با گیریس
    البته شاید با روغن سبک هم که از بالا بریزین روش شاید حل بشه و نیاز به باز کردن کمکها نداشته باشه
    گاهی سفت بودن بیش از حد پیچ سر کمک که روی گلگیر هست باعث جیرجیر میشه
    اگر هم شل باشه , کمک روی دست اندازها تلق تلق صدا میده
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-01-2016 at 22:03.

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

مشکلی برای ماشین پیش اومده دوستان راهنمایی کنید. ( 206 SD موتور1600 )

داخل اتاق زیر پای راننده پر روغن شده. وقتی لاستیک کف برداشتم دیدم زیرش از روغن خیس شده,
    هیچ مشکل ظاهری هم به چشم نمیاد از بیرون ماشین هم روغن ریزی نداره.
    سلام دوست عزیز
    اونجا روغنی وجود نداره، 100 درصد ضد یخ هستش (بو و رنگش رو توجه کنید مشخصه)
    مشکل یا از اورینگ رادیاتور بخاری هست و یا خود رادیاتور سوراخ شده که مورد اول خیلی تو 206 بیشتر شایع هستش
    مرسی دوست عزیز ,تشخیص شما درست بود.
    اون مایع کف ماشین ضد یخ بود و مشکل هم از اورینگ بود که رفع شد.
    الان یک مشکلی که هست ضد یخی که ریخته کف ماشین و سخت خشک میشه . راهی برای زودتر خشک کردنش هست

7. این کاربر از Br@ve بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی دوست عزیز ,تشخیص شما درست بود.
    اون مایع کف ماشین ضد یخ بود و مشکل هم از اورینگ بود که رفع شد.
    الان یک مشکلی که هست ضد یخی که ریخته کف ماشین و سخت خشک میشه . راهی برای زودتر خشک کردنش هست
    خواهش میکنم دوست عزیز
    آره اون خیلی سخت خشک میشه، مخصوصا الان که زمستونه. اگه جا داسته باشه و بتونی یه چیزی زیر موکتش بزاری که اون رو بالا و رو هوا نگه داره خیلی زودتر خشک میشه. فکر کنم استفاده از سشوار هم کمک کنه (مطمئن نیستم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام. سه مدل دیاگ جیبی کوچک تو بازار هست ؛ یو اس بی ؛ بلوتوثی و وای فای ؛ آیا ارزش خرید دارن ؟؟؟اگه جواب مثبته کدومشون بهتره؟
    گفتم شما بهترین مشاور در این کار هستید و از شما بپرسم. ممنون

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. سه مدل دیاگ جیبی کوچک تو بازار هست ؛ یو اس بی ؛ بلوتوثی و وای فای ؛ آیا ارزش خرید دارن ؟؟؟اگه جواب مثبته کدومشون بهتره؟
    گفتم شما بهترین مشاور در این کار هستید و از شما بپرسم. ممنون
    سلام
    ارزش خرید دارن ولی یه مشکلی وجود داره که همه ماشین های ایرانی رو ساپورت نمیکنه. چون برخی ecu های ایران دستکاری شده و کپی ناقص از اصلی هستن و از پروتکل های بین المللی و استاندارد پشتیبانی نمیکنن، مثلا زیمنس هایی که الان رو پراید و پژو و... وجود داره به این elm327 ها کانکت نمیشه ولی اکثر خودروهای خارجی رو ساپورت میکنه و خیلی کار راه انداز هستش. هیچ فرقی هم بین این مدل ها نیست و فقط فرقشون تو راه ارتباطی هست. خوبی بلوتوث و وای فای اینه که علاوه بر پی سی به گوشی هم وصل میشن.
    شما ماشینت چیه و چه ecu داره؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .

من برای کم کردن سرعت اگه امکان باشه (که اکثر مواقع هست) اول پام رو از گاز برمیدارم بعد معکوس میکشم (نه خیلی شدید ، مثلا بعد از معکوس کشیدن دور موتور حداکثر میاد رو 2.7 ) بعد ترمز میگیرم حالا دو تا سوال دارم .
    این کار رو زود ساییده شدن دیسک و صفحه تاثیر میذاره ؟ اگه جواب مثبته ، برای جلوگیری از این کار باید وقتی سرعتم رو کم کردم و از مانع رد شدم بعدش معکوس بکشم ؟
    در کل بدون توجه به دیسک و صفحه ، این کار ضررش بیشتر از نفعشه یا برعکس ؟!

ممنون .

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام .

من برای کم کردن سرعت اگه امکان باشه (که اکثر مواقع هست) اول پام رو از گاز برمیدارم بعد معکوس میکشم (نه خیلی شدید ، مثلا بعد از معکوس کشیدن دور موتور حداکثر میاد رو 2.7 ) بعد ترمز میگیرم حالا دو تا سوال دارم .
    این کار رو زود ساییده شدن دیسک و صفحه تاثیر میذاره ؟ اگه جواب مثبته ، برای جلوگیری از این کار باید وقتی سرعتم رو کم کردم و از مانع رد شدم بعدش معکوس بکشم ؟
    در کل بدون توجه به دیسک و صفحه ، این کار ضررش بیشتر از نفعشه یا برعکس ؟!

ممنون .
    سلام
    خیلی اوقات میشه از این کار استفاده کرد و اتفاقا ضرر خاصی نداره و بهتر از ترمز های غیرضروری هست ولی باید یه چیزهایی توجه بشه. حدالامکان معکوس شدید کشیده نشه، مثلا دورموتور ناگهانی بره رو 4-5 هزار چون باعث صدمه به تسمه تایم و همچنین فشار روی دیسک و صفحه میشه. مثلا بهترین کار اینه قبل رسیدن به سرعت گیر گاز رها بشه و سرعت خودش کم بشه و یا کمی از ترمز استفاده بشه و همزمان معکوس هم داده بشه. در کل بهترین حالت رو فقط راننده تو اون شرایط که قرار گرفت میتونه درک کنه و تعیین کنه و نمیشه گفت حتما باید فلان کار انجام بشه. این معکوس که شما میگی (مثلا رسیدن دور به 2.7 فشاری وارد نمیکنه و استهلاک خاصی برای صفحه کلاچ نداره.
    فشار اصلی و از بین رفتن دیسک و صفحه بیشتر تو حالت نیم کلاچ اتفاق می افته و باید سعی بشه کمترین نیم کلاچ رو استفاده کرد. بعضیا هستن تو ترافیک و... همش پا روی کلاچ میذارن و نیم کلاچ میکنن که پدر صفحه در میاد. البته رگلاژ نبودن سیم کلاچ هم میتونه عمرش رو خیلی کم کنه

13. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    شتاب نگرفتن ماشین هنگام شروع حرکت دلیلش چیه ؟
    پامو میذارم روی گاز. هر چی فشار میدم فایده نداره و سرعت ماشین زیاد نمیشه. اما بعد از چند ثانیه ماشین خود به خود سرعت میگیره ( انگار تازه فهمیده که پدال گاز رو فشار دادم ) !!
    ماشین : پژو پارس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •