اول هر جمله ای که میخای اینتر بزنی کلیک کن
2- از منوی page layout گزینه breaksگزینه text wrapping رو بزن
3- حالا به ستون روبروش برو که مصرع های دوم دارن
4- باز ابتدای مصرع کلیک کن و همان گزینه رو بزن
همین دیگه....
اول هر جمله ای که میخای اینتر بزنی کلیک کن
2- از منوی page layout گزینه breaksگزینه text wrapping رو بزن
3- حالا به ستون روبروش برو که مصرع های دوم دارن
4- باز ابتدای مصرع کلیک کن و همان گزینه رو بزن
همین دیگه....
سلام مجدد
اگه یکی از دوستانی که به ورد مسلطه بگه چطوری میشه کاری کرد که اعداد در ورد مثل اکسل دارای جداکننده (separator) بشند خیلی ممنون میشم . کارم گیر همین یه موضوعه . هرچی هم گشتم پیدا نشد . (مثلا تایپ کنیم 9000000 و خودش تبدیل کنه به 9،000،000)
نقل قول :
سلام مجدد
اگه یکی از دوستانی که به ورد مسلطه بگه چطوری میشه کاری کرد که اعداد در ورد مثل اکسل دارای جداکننده (separator) بشند خیلی ممنون میشم . کارم گیر همین یه موضوعه . هرچی هم گشتم پیدا نشد . (مثلا تایپ کنیم 9000000 و خودش تبدیل کنه به 9،000،000)
بادرود به شما دوست عزیز
در word گزینهای برای این کار وجود نداره تنها راه اینه که بهصورت دستی مثلا از نقطه استفاده بکنی .مثل نمونه زیر
9000.000.000.000.000
نقل قول:
نوشته شده توسط armin321
با تشکر از _sharifdorsa و mahdiyasemi که جواب سوال من را دادید.
یک مورد دیگر هم همین امشب برخوردم:
من برای منابع خودم از شماره گذاری اتوماتیک سر خط ورد استفاده کرده بودم (فکر کنم اسمش نامبرینگ هست). قبلا فونت را زر داده بودم ولی بعد از اینکه متوجه شدم متن پایان نامه باید مطابق فونت استاندارد یعنی فونت 14 بی نازنین باشد، و بعد از تغییر فونت، از شماره 10 به بعد هر سطر، یک فاصله زیادی بین شماره و نوشته افتاده است. اصلا نمیدونم این فاصله از کجا آمده است و چگونه می رود؟
-----------------------------
سلام دوست عزیز
اول یه آزمایشی بکن ببین با replace درست میشه ( اگه space خورده باشه میشه با replace درستش کرد ) درصورتیکه درست نشد اگه برات مقدوره فایلت یا اون قسمتی که مشکل داره رو up کن شاید بتونیم برات درستش کنیم .
پیروز باشی
سلام.
براي ايجاد به همچنين Endnote اي چه کار بايد کرد؟ (در ورد 2007)
توي متن يه جا 4 داريم و يه جا هم 5 داريم به عنوان اعداد مربوط به Endnote
4 و 5- ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب بببببببببببب
خيلي ممنون.
سلام
برای تنظیم پایان نامه
خواسته شده صفحات فرعی (که حدوداً 8 صفحه ای می شود)
با حروف شماره گذاری شود
چطور این کار را بکنم
و یک مشکل دیگه
کلید میانبر برای بریک Breack چی هست؟
آقا من وقتی بعضی جملات فارسی رو در ورد 2010 کپی میکنم، بعضی کلمات ابتدایی، تو آخر جمله کپی میشند.
قبلا کنترل و شیفت راست رو میزدم درست میشد، الان ولی هر چی میزنم اتفاقی نمیفته.
ممنون.
نقل قول
دو تا Endnote يا Footnote که متن يکساني دارند؟
سلام.
براي ايجاد به همچنين Endnote اي چه کار بايد کرد؟ (در ورد 2007)
توي متن يه جا 4 داريم و يه جا هم 5 داريم به عنوان اعداد مربوط به Endnote
4 و 5- ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب بببببببببببب
خيلي ممنون.
-----------------------------------------------------
بادرود به شما دوست عزیز
این کار به نظر من در word ممکن نیست . اما اگر هدف شما از این کار برای این است که در پرینت به این شکل دربیاد راهش اینه که به صورت دستی این کار رو انجام بدی وبرای این که کاملا واقعی بهنظر بیاد عددها رو انتخاب و بر روی super script کلیک میکنی . مث شکل زیر :
ناگفته نمونه که در این صورت endnote در word دیگه ویژگی خودش رو از دست میده . و مشکلاتی رو برای صفحه بندی بوجود میاره مگه بعد از پرینت دوباره به حالت عادی برش گردونی .
4 و 5 بابابابابابا بابابابابابابا
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
Last edited by sohrab doaby; 06-03-2012 at 20:02.
نقل قول از nelahe
سلام
برای تنظیم پایان نامه
خواستهشده صفحات فرعی (که حدوداً 8 صفحه ای می شود)
با حروف شماره گذاری شود
چطور این کار را بکنم
و یک مشکل دیگه
کلید میانبر برای بریک Breack چی هست؟
------------------------------------------
سلام nelahe جون
امکان وارد کردن شماره صفحه با حروف فارسی به نظرمن در word وجود نداره و بایستی به روش غیر معمول اقدام کرد مثلا یه راه به اینه که پس از ایجاد شماره گذاری در صفحه هایی که قرار است با حروف شماره زده شود ( یک ، دو ، سه ، ....) بایستی از یکی از شکلهای shapes استفاده کنی و اونو بر روی شماره صفحه قرار بدی بعد add text کرده و شماره رو با حروف وارد کنی . پس از اون شیپ رو no outline میکنی تا فقط text داخل آن پیدا باشد . یعنی همون عددی که با حروف نوشته شده . (میشه به جای shapes از text box هم استفاده کرد ) .
ضمنا تا جایی که من میدونم break کلید میان بر نداره
پیروز و سربلند باشی
-----------------------------
با درود فراوان دوست عزیز
منظورتون از ( بعضی کلمات ابتدایی ) چیه ؟ و آیا فقط هنگام کپی کردن متن فارسی اینجوری میشه ؟ اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین یا تصویر بزارین شاید بتونیم کمک کنیم
پیروز وسربلند باشی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)