پاسخ بديد ممنون ميشم
پاسخ بديد ممنون ميشم
سلام
یکی از مشکلات شما میتونه مربوط به کابل rca باشه که نویز بر روی اون افتاده-عوامل نویز میتونه پارگی عایق کابل یا خراش آن یا گذشتن کابل برق از کنار اون باشه.
عزیز شما آمپ رو باید تنظیم کنیدگین آمپ باید زیاد باز باشه که این مشکل پیش اومده.
Infinity 9633cf / MTX T6C693
قیمت من ندارم اگه کسی داره این بنده خدا رو راه بندازه یه آمپ 2 کانله مشتی برای این باندها هم بهش معرفی کنه
سلام ببخشید که دیر جواب داده شد
مدلی که شما لازم دارید این مدل هست TDX693_CDM
قیمت رو ندارم
100وات rms هست
برا آمپ میتونی یه آمپ 2کانال مثل Pioneer GM-5500 که 125w x 2@ 4ohmمیده بهت
موفق باشید
محمدرضا![]()
قربون شما.ما که اتفاقا pm هم دادم ولی.... بگذریم قسمت نبود.واسه یکی از بچه ها DLS 1073 رو پیشنهاد دادین دل ما آب شد چون به فکر ساب نیستم گفتم کاش ecx690 که چینی هم هست رو نمیگرفتم گفتم این رو رد کنم DLS 1073 که فرانسه هست بگیرم نظر شما چیه.کامپ هم ms6a برام گرون در میاد کامپ اگه از هرتز سری انرزی بگیرم چطوره.فعلا بوجه اینقدر نیست تازه آمپ هم هست 300 تاست.تیکه تیکه باید بگیرم شانس ما همه چی گرون شد
دوستان من این پخشو باندو واسه ماشینم گرفتم میخواستم نظرتونو بدونم
پخش پایونیر 3050 دسته دوم تمیز 110 تومن
باند پایونیر 6984 نو 95 تومن
هم نظرتونو در مورده پخش و باند میخواستم بدونم هم در مورد قیمتاشون هم اینکه یه امپلی واسه این ضبط و باند بهم معرفی کنین ممنون
ماشینم پراید 131 واسه باندای فابریک جلو چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستام خواهش میکنم کمکم کنید
من یک پراید 131 دارم میخام یک باند ویک ظبط بگیرم برام کیفیت موزیک وبیس برام مهم هست اهل صدای بلند زیاد نیستم فقط طوری که خودم توماشین لذت ببرم خواهش میکنم بهم کمک کنید
باند dls بهم معرفی کردن نمیدونم خوب هست یا نه کمکم کنید دوستان لطفا اگه میشه یک پخش خوب هم معرفی کنید چه مدل از این باند رو بگیرم بعدا هم امپ میخوام بهش اضافه کنم الان 500 تا 550 بیشتر ندارم واسه پخش واسپیکر توروخدا بگید بهم
منتظرم
شما که میخوای خودت فقط لذت ببری و اهل بوم بوم نیستی 4 تا کامپوننت ببنداز با 1 آمپ 4 کانال
البته 1 کمی باید بذاری رو پولت با این قیمتها
بزار اساتید بیان عجله نکن
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من سه ماهه ماشینم را عوض کردم و سیستم نداره و بدون سیستم ماشین روح نداره.
من فقط یک جفت باند 6975 پایونیر دارم.و میخوام پخش و ساب و امپلی هم ببندم.
منتها بودجه کمه و فعلا باید یک پخش بگیرم بعد دونه دونه قطعات دیگر رو تهیه کنم.
بودجه حال حاضر 250 هست پخش چی پیشنهاد میدید
ممنون میشم.
نکته جامونده از قلم:روی طاقچه 405 دوگانه میشه ساب بست یا نه؟
من یک پراید 131 دارم میخام یک باند ویک ظبط بگیرم برام کیفیت موزیک وبیس برام مهم هست اهل صدای بلند زیاد نیستم
فقط کیفیت ویه خورده باس میخام چه مدلی از DSL رو بگیرم وباچه پخشی مچ میشه ؟ممنون از راهنمایی اساتید
درضمن باند خوب وانتخاب مناسبیه بعدا میخام امپ ببندم ..
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)