می گم نکنه همون قانون fair use policy باشه یه خبر بگیر اطلاع بده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
می گم نکنه همون قانون fair use policy باشه یه خبر بگیر اطلاع بده![]()
30 که خوبه مال دوستم 6-7 حداکثر تا ده بود
دیشب یه تکونی خورد البته
(جواب این دوستمونو بعد حرفای من دادی یعنی منظورش به من بود؟!!!!!!!!)
دقيقا همون قانونه ، اگه مقدار دانلود شما از 20 گيگ بالاتر بره بايد برين 30 تومن ديگه بدين و شارژ كنينمی گم نکنه همون قانون fair use policy باشه یه خبر بگیر اطلاع بده![]()
تکونش تا چه حدی بود؟!
باید از شرکت بپرسیم که آیا اگه به حد همونی که شما می گی برسه دانلود قطع می شه یا نه اگه اینطوری باشه که خیلی مسخرست این که نامحدود نمی شه البته قضاوت هنوز زوده فکر کنم
شما از پشتیبانی شرکت پرسیدین؟این طوری که می شه 128 با 20 گیگ ماهانهبا سرعت پایین البته ممکنه به 20 گیگ برسی نبندن ولی هر لحظه که عشقشون بکشه می تونن قطعت کنن بگن پر مصرفی
ضمنا داشتم فکر می کردم وقتی تو26 روز 2 گیگ مصرف کردی چرا رفتی نامحدود گرفتی خوب یه 128 محدود 3 گیگ می گرفتی سرعتت تا 120 کیلو بالا می رفت.
البته همونطوری که دوستمون تو چند پست پیش گفتن این همون مشتری مداری و احترام به مشتری هستش که خیلی از شرکتها بلد نیستن![]()
خوب با سرعت 30 شما ميتوني بيشتر از 2 گيگ دانلود كني ؟
محدود هم كه نمينونم بگيرم چون قيمت هر گيگ اضافه 5 تومنه!!
فكر كنم بايد بساط GPRS رو دوباره پهن كنم
اينجا آنتن نزديكه ، با GPRS حدود 35 كيلو سرعت دانلود دارم ، پهناي باند هم كه نامحدود ، قانونه fair use policy هم تو ايرانسل اينه كه وقتي باتري گوشيت تركيد باتري جديد بخري
اين ماه آخري هست كه ADSL دارم
چرا با گوشی GPRS کار میکنی؟ از این مودمهای GSM بگیر! بصورت USB هست و بهش سیمکارت میخوره! قیمت و اسمشو نمیدونم ولی نباید گرون باشه!
خدارو شکر تا 40 میومد ولی بازم خیلی نوسان داشت یهو دو میشد
ولی انگار دارن یه کارایی میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)