کی پنالتی اعلام شد که ما ندیدیمدر صحنه گل دوم تيم راه آهن، داور برخورد توپ با مهاجم اين تيم را نديد اما کمک داور از 50 متري اعلام ضربه پنالتي کرد که جاي بسي شگفتي است.
کی پنالتی اعلام شد که ما ندیدیمدر صحنه گل دوم تيم راه آهن، داور برخورد توپ با مهاجم اين تيم را نديد اما کمک داور از 50 متري اعلام ضربه پنالتي کرد که جاي بسي شگفتي است.
گیج شده این اقا.
تعداد تماشاچیها به جایگاه تیم در جدول رده بندی بستگی داره. تا 2 فصل پیش که استقلال همش تو کورس قهرمانی بود همیشه بازیهای استقلال مخصوصا آخر فصلش ورزشگاه پر میشد و بازیهای پیروزی کم تماشاگر بود.یادمه یکی از دوستام که طرفدار پیروزی بود میگفت "خوش به حالتون که همیشه ورزشگاه رو پر میکنید.خیلی دوست دارم یکبار بازی پیروزی هم ورزشگاه پر بشه"
بازی آخر استقلا تو سه فصل پیش مقابل برق شیراز که منجر به قهرمانی اس اس شد یادته چقدر پر شده بود.
یا دو فصل پیش مقابل استقلال اهواز که بارون شدیدی هم میومد هم ورزشگاه پر شده بود.
استقلال 2 پرسپوایس 0
بابا شما چقدر زود پیش بینی هاتون رو شروع کردید !
بذارید اول نتیجه ی پیش بینی قبلی رو بذارن بعد..
خیلی دوست دارید زودتر دربی برسه و ......![]()
منم استادیوم بودم چیزی نفهمیدم کامل نمیگفتن فکی کنم تشویق میکردن ولی خدایی نباید زحمتهایی که برای ایران کشیده یادمون بره
ایران یه دروازبان خدا داشت اونم عابدزاده بود
بچه بیاین همگی جمعه بریم استقلال 100 در 100 میبره
پیش بینی من 2 -1 به نفع استقلال
کاش منم بتونم بیام..
آخه 24 ساعت راهه![]()
Ehhassatni جان (اسمت چقدر سخته)، تو امضات عکس آواتور من چکار میکنه ؟ تو هم عشق کاکا هستی نه ؟
امضات قشنگه..
بچه ها دمتون گرم بابا بذارید عرق بازیکنان خشک بشه بعد برای بازی بعدی پیشبینی کنید![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)