دمت گرم منم فردا زنگ میزنم واسه تخلیه بیخیال شنبه هرچی زودتر بهتر
دمت گرم منم فردا زنگ میزنم واسه تخلیه بیخیال شنبه هرچی زودتر بهتر
قبلا داشتم.
بدترین isp نباشه یکی مونده به آخری هست از همه نظر .
دیگه تنها راهش اینه بری اینترنت وایرلس بگیری
دوستان اینترنت وایرلس سیستک سرعت 512 بدون محدودیت قیمت 75 تومان
من هم مثل شما چندین سال اینترنت نامحدود از فن آوا داشتم و به نامحدود عادت کرده بودم و به همه هم نامحدود فن آوا توصیه میکردم
ولی یک ماه قبل از عید 2 مگ محدود آسیاتک با ماهی 10 گیگ حجم و شبانه رایگان از ساعت 2 تا 8 صبح گرفتم ماهی 42 تومن
یه خوبی آسیاتک سرعت دانلود بسیار بالا از سرور های داخلی هست حتی در شبانه رایگان
من لینک های سایت های خارجی را با سایت مول میارم روی سرور ایران و اینطوری در شبانه رایگان شبی 20 تا 25 گیگ به راحتی دانلود می کنم
اینطوری هیچ نیازی به نامحدود هم نیست
سرعت آسیاتک روی 1 مگابایت هست که واقعا آدم لذت میبره از این سرعت دانلود و وب گردی ...
تمامی پیش شماره های مرکز مخابراتی ما رو ساپورت میکنه به جز پیش شماره من
های وب ، پارس آنلاین سرویس میتونم بگیرم اما تو تاپیکهاشون پرس و جو کردم و راضی نبودن
دیگه موندیم والا. الان مصرف 1 گیگ روزانه هم نداشتم اما سرعت رو از 120 آوردن رو 90
6 روز ذیگه ام وقت تمدیدمه![]()
سرعت دانلود دو مگ تو شب چقدره ؟
شبانه این همه دانلود دارید، محدودتون نمی کنن ؟
عاجزانه ازتون درخواستم کینم شکایت کنید و تخلیه. حتی اگر از سرویستون مونده. آخه لا مصب اگز 16kb بود میشد یه کاریش کرد. واسه من که اصلا انگار انیترنت نداری دیگه + بالای 50 درصد Packet Loss.
متاسفانه کار همگی ما این هست که صورت مسله رو پاک کنیم، کل حرف من اینه که آلان مثلا تخلیه کردید خوب کدوم شرکت دیگه در حال اراییه نامحدود هست؟
آلان مثلا سرویس حجم دار فن آوا، آسیا تک، پارس آنلاین، داتک یا هر کجای با حجم های بالا، شبانه یا هر چیز دیگه انتخاب کردید، و از سر اجبار و ناچاری شروع به استفاده کردین که چی؟
مشکل شما برای قیمت، برای نداشتن کیفیت، برای عمل نکردن به مفاد قرار داد فیمابین، که اگر شما فقط و فقط یک روز یا دو روز از مود پرداخت نکردن پولتون به شرکت بگذره، اونوقت به نظر شما اون شرکت هم مثل خودتون از حقش می گذره می گه ول کن دستم به جای بند نیست یا مثلا بگه این مشتری نشد مشتری دیگه؟؟؟؟ قرارداد و هزار مورد دیگه می کشه وسط که باید شمایی مشتری به اون عمل کنید و غیره....
خوب نمی خوایید یکبار هم شده باید اینکه وققت زیادی ممکنه ببره پست حق از دست رفتتون بایستین؟؟؟
من وقتی هنوز ۱۰ ماه از قرار دادم باقی مونده من که با هزار زحمت ۶۲۰ هزار تومن فراهم کردم که در طول سال نگران این نباش که ترافیکم زیاد مصزف کردم یا کم مصرف کردم، باید از حقم بگذرم؟؟؟
تا کی باید تن بدیم به این بی قانونی که ISPها سرمون میارم؟؟
کل کلام من این هست که برای دل خنک کردن نیامدم اینجا درد و دل کنم، که شب سرمو راحت بگذارم روی بالش، آمدم با کمک تک تک شما دنبال راه حل بگردم، راه حل هم همونطور که گفتم با تخلیه، با تغییر ای اس پی، یا سرویس نیست، باید یک یک راه حل درست درمون پیدا کنیم، این مورد امکان داشت سر هر کدوم از شما توی شرکت های دیگه هم بایفته پس بیاین دنبال یک راه عملی و مشکل گشا باشیم همگی ما...
Last edited by codex1; 21-05-2015 at 00:49.
داداش میشه بیشتر توضیح بدی. من خودم میخوام تخلیه کنم برم آسیاتک نا محدد بگیرم ولی اینجوری که شما میگی ظاهرا بهتره. اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)