اون چراغ هم با وايرلس هست!!سعید جون تو خود Xbox 360 هیچ سیم کشی وجود نداره .کجاشو میگی داداش !!!؟؟؟
تمام ارتباط Wireless دستگاه توسط یه بورد کوچیک که جلوی دستگاه هست انجام میشه.مگه ميشه ؟! اينو نميدونستم ... ممنون
![]()
اون چراغ هم با وايرلس هست!!سعید جون تو خود Xbox 360 هیچ سیم کشی وجود نداره .کجاشو میگی داداش !!!؟؟؟
تمام ارتباط Wireless دستگاه توسط یه بورد کوچیک که جلوی دستگاه هست انجام میشه.مگه ميشه ؟! اينو نميدونستم ... ممنون
![]()
Last edited by saeed_cpu_full; 28-06-2009 at 11:47.
با سلام خدمت دوستان
من خواستم چراغ های قرمز XBOX ام رو امتحان کنم اما وقتی که سیم خروجی ویدیو رو پشت XBOX شل کردم هیچ چراغی روشن نمی شد و فقط xbox ریست میشد.
xbox یک وقت خراب نباشه چراغ قرمز نمیده؟؟؟؟!!!؟!
دوستان امروز رفتم نكست جن برای خريد بازی مغازش شلوغ پلوغ بود ... شك كردم كه اينجا نكست جن هست يا نه از صاحب مغازه ی بقليش پرسيدم
گفت بله همينجاس !! من گفتم چرا اينطوريه يه خورده منتظر موندم بياد نيومد !! دو تا پسر جوون اومدن توی مغازه رو نگاه كردن گفتن فكر كنيم ميخواد
وسايلش رو جمع كنه از اينجا بره !!![]()
شايد نكست جن ميخواد جاشو عوض كنه ... شايد !
دوست تروخدا این کارو نکنید!!!
همه اسم 3 چراغه که میاد رنگ روشون می پره حالا شما تلاش می کنید که کنسولتون 3 چراغه بشه
با شل کردن کابل ها فقط دارید از عمر دستگاه کم می کنید و آسیب جدی بهش وارد می کنید
مطمئن باشید اگه 360 سه چراغه نده به این معنی نیست که خرابه معنی اون دقیقا برعکسه یعنی 360 شما سالمه
اگه این کارو ادامه بدید خیلی به دستگاه فشار میاد
به هر حال خود دانی
موفق باشید دوست عزیز
سلام.
خیلی دلم میخواست همه پست ها رو بخونم بعد پست بدم تا سوالم تکراری نباشه. اما خب
726 صفحه مانع این کار شد.
نحوه کرک 360؟؟؟
یا اطلاعاتی در این باره.
سلام
من ميخوام يه xbox arcad بخرم. بهترين بردش چيه ؟ قيمتش چنده؟
دوستان فتحی پرمیوم جاسپر اورده!
ولی گرئن می ده!!360 تومن!
ولی بهم گفت تا 3-4 روز خیلی ارزونتر می شه!شما صبر کن.
به نظر من خرید ارکید خیلی به صرفه تره!!100 تومن اختلاف دارن اونم به خاطر یه هارد 60 گیگ+هندزفری تقریبا بی کاربرد+کابل شبگه{ارزونه}+کارت گلد 1 ماهه!
كارت كجا بود عزيز !!!
گلد 1 ماهه مجانی رو كه آركيد هم داره ! موقعی كه بخوای اكانت بسازی گلد مجانی بهت ميده
باید فایرمویرش رو فلش کنید. دو نوع من میشناسم برای کپی خور کردن هست Xtreme و iXterme. باید دستگاه رو باز کنید و بردش رو با پورت آی دی ای مین بورد به کامپیوتر وصل کنید، اونوقت فایل مخصوص رو بگیرید و طبق راهنمایی که کرده، فلش کنید. سخت نیست وقت گیره. مغازه ها با 10-15 تومن اینکار رو انجام میدن.
دوستان یه چیره جالب الان 5 ماه هست گلد من باطل نشده چرا؟؟؟ مگه یه ماه نیست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)