دیگه از این بهتر چی هست؟ با فرصت تست
سایت ایرانسل هم هست ببین اونجا چنده
حدود ۶۰۰ بود فک کنم
من خودم 5142
i40
i60
2101
داشتم و با هر کدومش حداقل یک ماه کار کردم
دیگه از این بهتر چی هست؟ با فرصت تست
سایت ایرانسل هم هست ببین اونجا چنده
حدود ۶۰۰ بود فک کنم
من خودم 5142
i40
i60
2101
داشتم و با هر کدومش حداقل یک ماه کار کردم
Last edited by ShadowDragon; 09-09-2019 at 00:48.
سلام
من نزدیک میدون فهمیده از دکل اخر عباسی انتن میگیرم
سرعتش همیشه عالیه
قبلا که پلاس نبوده سرعتش نهایت به 60 مگابیت میرسید و اکثرا بالای حول و حوش 40 مگ بود
الان هم که پلاس هست بیشترین سرعتم 135 مگ بوده و اکثرا حدود 110 مگ میچرخه سرعتش
سایر نقاط شهر هم بدترین حالتش هم فکر کنم رضایت بخش باشه
---------
د رمورد مودم هم بگم که فقط آی 60 بگیر
عین بولدوزر میمونه
برای حالت fdd دو تا آنتن میشه وصل کرد ، من رفته بودم جنگل های فندقلو ! هیچ چیزی انتن نمیداد ! ولی این مودم رو وصل کرده بودم به باطری ماشین و اینترنت 4 جی رو همه استفاده میکردن ( به خاطر انتن دهی خیلی خوبش )
اگر هم پولت نرسید ، دست دوم بخر
منم دست دومشو خریده بودم
Last edited by fanoostalaei; 08-09-2019 at 22:59.
والا فعلا نه وقت دارم و نه حوصله کافی برای لحیم کاری و اگر احایانا ca از کار افتاد ! حوصله دانگرید
حالا اگر شد انجام مدم
بچه ها مودم 2101 plus ابديتي براش نيومده ؟! اگه اومده خواهش ميكنم بهم بديد شايد بعد ابديت بهتر شه سرعتم [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها مودم 2101 plus ابديتي براش نيومده ؟! اگه اومده خواهش ميكنم بهم بديد شايد بعد ابديت بهتر شه سرعتم [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا من با سیگنال -78 و sinr 16 سرعتم حدود 15 مگه اگه سیگنالم رو بهتر کنم میتونم تا 60 مگ ازش سرعت بگیرم ؟ تو این تاپیک همه تست 100 مگی گذاشتن از تی دی
ایرانسل چند روزه سرعت اپلودش با سیم تی دی بالاتر از 1.5 مگ نمیره اینو من توی تست هایی که اینجا گذاشتن هم دیدم .به نظرتون محدود کرده ؟
من همین جوریش سرعتم در بهترین حالت 35mb/s دانلود و 1.3mb/s اپلود هست در منطقه هروی تهران . از 2 روز پیش اپلود سقوط ازاد کرد رو 128kb/s که رو دانلود هم شده 4mb/s و عملا نت بی استفاده شده. نمیدونم دوباره چه غلطی میکنن. اگر 1 ماه این TDD بازی در نیاره کلام رو میندازم هوا.
سلام
من امروز برگشتم خونه ! خوندم تاپیک رو دیدم بچه ها ناراضی ان و اختلال دارن
یه تست گرفتم ببینم مال من چجوریه
آپلود من حدود 5 مگابیت بوده ولی الان شده 2 مگ :|
چرا هر روز کمتر میشه آپلود ؟
حتما مرض دارن دیگه .روز اول که خریدیمش 8 مگ بود حالا هر روز هی کمتر و کمتر میشه . منم الان تست گرفتم 2 مگ بود ولی دیروز 4 مگ بود .راستی با سیم fdd رو باند 42 امتحان کردی ببینی سرعت اپلود محدوده یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)