بیش از 20 سال طول کشید تا این ارزوی من براورده بشه
بالاخره یک بار بجای دیدن 100 بار تکراری پخش تصادف هاش و یا تیکه های 1-2 دقیقه ای، یک بار لذت دیدن بدون لود شدن ویدیو در پخش زنده رو چشیدم.
امیدوارم حالم رو نگیرن![]()
بیش از 20 سال طول کشید تا این ارزوی من براورده بشه
بالاخره یک بار بجای دیدن 100 بار تکراری پخش تصادف هاش و یا تیکه های 1-2 دقیقه ای، یک بار لذت دیدن بدون لود شدن ویدیو در پخش زنده رو چشیدم.
امیدوارم حالم رو نگیرن![]()
ممنون . چطور میتونم بیفتم روی یه مسیر خاص ؟
مسیرهای اینترنت توسط زیرساخت تعیین میشه برای هر isp
ops یادم رفت اینو بگم
باسه سرعت بالای یک مگ اپلود تلاش و بحث کردم ولی ظاهرا بیشتر از سمت تکنولوژی این مورد محدود است تا سرویس دهنده، بر اساس سرچ هایی که کردم این رو ظاهرا تایید می کنه.
در عمل ظاهرا باید خیلی نزدیک به مخابرات باید باشیم تا بشه به سرعت های 2 مگ رسید و عملا بیشتر جاها با اینکه اسمی تا 3.3 باید بتونه بره ولی در عمل به حدود 1 تا 1.5 و در موارد نزدیک به 2 مگ می رسه.باید یک روش دیگر پیدا کنم که بتونم دسترسی به سرعت اپلود پیدا کنم یا باید یک سرویس جدا باسه اپلود تهیه کنم
![]()
اگر وضعیت خطت تقریبا خوب باشه و در مودم Annex M رو فعال کنی احتمالا بتونی اپلود 2مگ رو دریافت کنی.
واسه منم وسط بازی میبینی یهو دیسکانکت میشه !!
پینگم که افتضاح ...
مال من بر اساس گذارش مودم از لحاظ ارتباط max سرعتی که خودش توصیه کرده نزدیک 1100 kbps بود و روی 1022 می بندن معمولا.
وضعیت ارتباط و منطقه مخابراتی که هستین را هم بگین.
الان سرعت را روی چند دانلود و اپلود بستن؟
من هم همین مشکل رو دارم
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
منم مشکل قطعی در بازی رو دارم
مثلا اومدم شاتل که این مشکلات نباشه !
سلام دوستان
این لیستی که شاتل داره برای سایت های داخل ایران ، اگه بهشون ادرس چند سایت رو بدیم به لیستشون اضافه میکنند که ترافیک داخل ایران محاسبه شه؟
با سپاس
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)