تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 725 از 2605 اولاول ... 22562567571572172272372472572672772872973577582512251725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,241 به 7,250 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان جک نگیم دنبال دور زدن نباشیم چی بگیم پس؟
    باو خودت مگه نمیگفتی فکرتون خطرناکه؟ ما هم زدیم تو کار بی خیالی دیگه؟(زدیم تو کار اصل..احات دوران طلایی)
    نکنه نظرت به نظر یکی از دوستان همین تاپیک نزدیک شده که باید دینامیت بریزیم همرو بترکونیم از اول؟
    یه ایراد اساسی این مردم همیشه در صحنه اینه که 0 و 100 هستن! یا مقابل انواع مشکلات زورگویی ها و بی عدالتی ها سکوت کامل میکنن و هیچ واکنشی ندارن یا یهو بلند میشن میرن دینامیت بازی میکنن!!!اینم ناشی میشه از همون ناآگاهی به حقوق به قانون که رو مسائل کوچیک هیچ واکنش اعتراضی نیست جمع میشه جمع میشه نارضایتی عمومی و رفتارهای احساسی که از فحش دادن و مسخره کردن تو تاکسی و فیسبوک بگیر تا مثلا اعتراض کشاورزا به مساله آب و ... هر عملی که از روی احساس و ناآگاهی باشه خطرناکه و محکوم به شکست و ممکنه شرایط رو خیلی بدتر هم بکنه!الان این فروشنده های محترم ابزارآلات دور زدن پیچ ها خیلی خوبن دیگه؟وی پی ان بهت میفروشن هنوز 2 ماه اشتراک داری قطع میشه کریو میدن قطع میشه آی نت تونل مونل یه تحلیل جالبی بود که میگفت قطع شدن اینترنت شبکه های ارتباطی-اجتماعی اتفاقا برعکس اون چیزی که فکر میکنن به اتحاد و ارتباط در یک راستای خاص کمک میکنه!حالا یک بار این اقایون فروشنده!که معلوم نیست کی هستن!! لطف کنن انقدر به فکر این مردم(جیب خودشون!+...) نباشن لطفا انقدر روشهای جدید تولید! نکنن این کاربرها یا کنار میان با عدم دسترسی به هزاران سایت و اطلاعات و ... در نهایت اینترنت! یا خودشون ریشه ای حل میکنن نه اینکه مردم فقط چاپیده بشن این وسط!!!دلالیسم داره پدر این مردم رو در میاره تو همه سطوح از تحریم بودن از فیلـتر بودن از خیلی چیزا یه عده بی شرف کیسه دوختن و دارن نون میخورن بعله من خیلی حرف دارم بزنم ولی خب

حالا شما هی بگید تو سرعتت چقدره چرا چی دانلود میکنی تو بازی میکنی اونیکی میره فیسبوک اون سرور داره بازی وصله الان فیسبوک قطعه الان سرور وصل شد بازی قطع شد لعنت به این اخ به اون

2. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه هرچی من میخواستم بپرسم رو قبلا گذاشت رو دایره
    آقا شما که برای دله خودت فیلم میگیری اگه یکی از قشر سعید و من
    بیاد ازت چند تا بولوری بخاد بهش میدی، که اونم بتونه فیلم با کیفیت تصویر، صدای آینه ببینه جیگرش حال بیاد ؟ بهرحال هرچی باشه ما متوسطیون حرف همه باید بهتر بفمیم
    دشواری نداره فقط باید هارد بهم برسونی
    حالا ازینا گذشته شما به نظرم یه دستگاه میکروتیک ( Mikrotik ) معمولی بگیر و سه تا لینک ها توی همون دستگاه با هم ادقام (Loadbalance ) کن یه خروجی سه مگ بگیر روی پی سیت.
    حاجی گرونه، ارزون ارزونش 300-400 هزار تومنه.
    منم هم دارم با 2 تا ویندوز مجازی و خود ویندوز اصلی همین کار رو میکنم
    بعد تاجایی هم که میتونی دانلود کن که روایت داریم بسیار صواب داره و هر بایت به مصابح آجریست در آن دنیا
    به روی چشم

4. 2 کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

الان این پینگمه ولی هیچکارنمی تونم بکنم !
      محتوای مخفی: . 
    من یه محاربم ببین کی گفتم !

6. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من به این خیمه شب بازیها اعتقادی نداشتم و ندارم ولی با این کارشون اعصاب منو به هم ریختن . میخوام صد سال سیاه هر چهارسال برگزار نشه . هروقت برگزار شده روزگار ما بدتر از سال قبلش شده.
    دروغ میگم ؟ پارسال فیس چوق و زدن شیلتر کردن امسال کل اینترنت رو بستن مخشون معیوبه . یک روانپژشک میگفت نصفشون مریض روانین اگه نباشن این وضعیت امروزمون نیست.
    گوگل / یاهو / ایمیل / قندشکن / اخه کثافتها شاید یه بدبختی صد تا کار داشته باشه این چه معرکه ای راه انداختین ؟ به من چه خرس بزرگ میخواد بالا بیاد یا اون یکی کفتار پیر به من چه واقعا به من چه. ای اغ ت شاشیدم به اول تا اخرتون که بویی از شرافت نبردین.
    یکی میگفت آخه گناه من چیه که از بین این همه جای خوب تئو دنیا باید تو این خراب شده به دنیا بیام والا وضع افغانستان و هند و عراق از ما بهتره . قبول کنین مشکل مردم نیستند قبول کنین فرمون دست میمون افتاده !

8. 4 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اتفاقا اگه به اینا بگی دیوانه و روانی داری یه جورایی تبرئه شون میکنی !

البته کاملا درسته که یه سریهاشون حالات روانی شدیدی دارن ولی اصل قضیه چیزای دیگه هست . قدرت و پول و فساد و غیره ، موجودات کثیفی هستن .

در ضمن نمیدونم چرا فکر میکنید صرفا به خاطر این مسائل جاری هست و بعد از 1 ماه دیگه درست میشه ؟! چی تو این مملکت خراب شده که بعدش درست بشه من نمیدونم !

10. 3 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه ایراد اساسی این مردم همیشه در صحنه اینه که 0 و 100 هستن! یا مقابل انواع مشکلات زورگویی ها و بی عدالتی ها سکوت کامل میکنن و هیچ واکنشی ندارن یا یهو بلند میشن میرن دینامیت بازی میکنن!!!اینم ناشی میشه از همون ناآگاهی به حقوق به قانون که رو مسائل کوچیک هیچ واکنش اعتراضی نیست جمع میشه جمع میشه نارضایتی عمومی و رفتارهای احساسی که از فحش دادن و مسخره کردن تو تاکسی و فیسبوک بگیر تا مثلا اعتراض کشاورزا به مساله آب و ... هر عملی که از روی احساس و ناآگاهی باشه خطرناکه و محکوم به شکست و ممکنه شرایط رو خیلی بدتر هم بکنه!الان این فروشنده های محترم ابزارآلات دور زدن پیچ ها خیلی خوبن دیگه؟وی پی ان بهت میفروشن هنوز 2 ماه اشتراک داری قطع میشه کریو میدن قطع میشه آی نت تونل مونل یه تحلیل جالبی بود که میگفت قطع شدن اینترنت شبکه های ارتباطی-اجتماعی اتفاقا برعکس اون چیزی که فکر میکنن به اتحاد و ارتباط در یک راستای خاص کمک میکنه!حالا یک بار این اقایون فروشنده!که معلوم نیست کی هستن!! لطف کنن انقدر به فکر این مردم(جیب خودشون!+...) نباشن لطفا انقدر روشهای جدید تولید! نکنن این کاربرها یا کنار میان با عدم دسترسی به هزاران سایت و اطلاعات و ... در نهایت اینترنت! یا خودشون ریشه ای حل میکنن نه اینکه مردم فقط چاپیده بشن این وسط!!!دلالیسم داره پدر این مردم رو در میاره تو همه سطوح از تحریم بودن از فیلـتر بودن از خیلی چیزا یه عده بی شرف کیسه دوختن و دارن نون میخورن بعله من خیلی حرف دارم بزنم ولی خب

حالا شما هی بگید تو سرعتت چقدره چرا چی دانلود میکنی تو بازی میکنی اونیکی میره فیسبوک اون سرور داره بازی وصله الان فیسبوک قطعه الان سرور وصل شد بازی قطع شد لعنت به این اخ به اون
    دقیقا همینه دیگه غیر از ۰ و ۱۰۰ هیچ روش دیگه جواب نمیده ما که تو قلب اروپا نیستیم مثلا روش ۲۰ درصد بریزیم تو خیابون اعتراض کنیم فرداش بگن که ما چیز خوردیم ببخشید تقصیر ما بود دیگه تکرار نمیشه سرعتا هم از فردا ۱۰ برابر و قیمت ها تقسیم بر ۱۰ و محدودیت ها ۰ میشه(یادمه همین چند وقت پیش شاید ۶ ماه پیش تو انگلیس مردم ریختن بیرون اعتراض کردن به سرعت کم اینترنتشون(۶ مگ فکر متوسط سرعت انگلیسه) دیو..د کامرون اومد گفت قول میدم سرعت ببرم بالا حق با شماست

منم که خودت این چند وقت شاهد بودی کم فحش بهشون ندادم ولی دیگه خسته شدم چون با فحش که درست نمیشه روش های مابین ۰ تا ۱۰۰ هم که جواب نمیده
    بعله فرصت طلب که خیلی هست ولی مسوئولش همین ها هست که با انواع محدودیت ها و فشار ها راه رو برای سو استفاده فراهم میکنن
    د..لار گرون میشه؟ خب منم میام هرچی سرمایه دارم میدم میخرم کلا همین مقدار ارز موجود در کشورم تموم بشه! ریشه مشکل به مردم نیست به اصل قضیه هستش

این که گفتی قطع بشه بهتر میشه و کمک میکنه به اتحاد و اینها رو خیلی قبول دارم قطعا همینطوره منم ترسی ندارم اگه روزی در اینترنت تخته کردن اوضاع برای خودشون سخت میشه!(ولی مثل اینکه خودشونم اینو میدونن هرجور شده درش تخته نکردن فقط دمیخوان سخت کنترلش کنن) الان انواع اقسام چیزترینگ دارن انجام میدن و ۹۰ درصد ضررش برای خودشونه ۱۰ درصدش به مردم میخوره! اما افسوس که ...........ها همیشه خودشون با دست خودشون نابود میشن
    Last edited by saeid72; 21-05-2013 at 00:33.

12. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دشواری نداره فقط باید هارد بهم برسونی

حاجی گرونه، ارزون ارزونش 300-400 هزار تومنه.
    منم هم دارم با 2 تا ویندوز مجازی و خود ویندوز اصلی همین کار رو میکنم

به روی چشم
    آره راست میگی با این قیمتا...، یه لحظه فکر کردم در دوران طلایی ... هستیم

14. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

دوستان عزیز با فحاشی مشکل حل نمیشه.
    من شاید یکی از کسانی هستم که از این برنامه ها بیشترین ضرر رو میکنم.
    من دانشگاه مجازی درس میخونم با هزینه متوسط ترمی 1200 تا 1500 دلار. الان وقت امتحاناتمه و این مشکل پیش اومده.
    فردا اولین امتحانمه که دقیقا درس پیش نیاز 4 تا از واحد های ترم بعده. درس پیش نیاز هم جبرانی نداره.
    الان فشار عصبی که داره به من وارد میشه اصلا قابل اندازه گیری نیست. اگر تا فردا بعدازظهر درست نشه کارم تمومه.
    شاید فکر کنید بچه پولدارم. نه من حسابدار یه شرکتم و ماهی 600 تومن درآمدمه.
    منتها چون تصمیم دارم در آینده برم خارج گفتم مدرکم رو هم از اونجا بگیرم.

با فحاشی کردن فقط مقدمات بسته شدن این تاپیک رو فراهم میکنیم.
    درصورتی که شاید من و امثال من بتونیم اینجا راه حلهای احتمالی رو به اشتراک بزاریم

16. 2 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

فازت چیه دایی ؟

دیگه قسمت اینه فعلا با سرعت پایین دانلود کنی ...

صلوات بفرست حل میشه
    در کل منم منظور دقیقم این نبود کلا سرورها مشکل دارن ( خراب هستن ) نه فقط اینکه ممکن متفاوت باشن چون پینگ و فاصله متفاوت هست .
    حالا این تست ها اصلا مهم نیست من تو تست هایی که گذاشتم می بینی که هر4 تا متفاوت هست اما چه سرور داخلی و یا خارجی با همون 1152 که Downstream هست دان می کنم یعنی حدودا 130kb/s .

محتوای مخفی: . 
    لپ تاپ و گوشیت تو حلقم از dv6 داشتنت راضی ام اما از اون یکی نه !
    تایید میشه.

18. این کاربر از aria2059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بخش اعظمی از مشکل و مسئولیت گردن خود همین مردمه!حاکمیت برگرفته از اعتقادات و خواسته ها و... مردمه!انقدر هم فحش ندید عاقبت فحش دادن و خطوط قرمز و س.ب رو دیدین که چی شد!؟الان این امضای شما رو هم اول به خاطر خودت بعد فروم عوض کن برای محکم کاری گزارش هم کردم

اسپیدتست هم گذاشتم داره انجام میده تموم شد میذارم بس که سرعتش بالاست

20. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •