بچه ها جواب این سوال بالایی من رو بدید من میخوام ازشون سرویس بگیرم
ممنون
بچه ها جواب این سوال بالایی من رو بدید من میخوام ازشون سرویس بگیرم
ممنون
دوستان من الان مودم وای فای دارم میخوام مودم جیبی رو هم بگیرم چطور ایرانسل هر 2 تا رو مورد استفاده قرار نمیده خوب من مودم وای فای رو در منزل استفاده میکنم مودم جیبی بیرون منزل. وقتی مودم همراه 8 ساعت شارژ نگه میداره در منزل که نمیشه استفاده کرد. چیکار باید بکنیم پس؟؟ چرا حق استفاده از یه مودم رو داریم؟؟؟ خوب کاری کنن همزمان با 2 تا مودم کار نکنه یوزر ولی بتونیم با 2 تا مودم متفاوت کار کنیم. سیاست مسخره و غیر منطقی دارن.
دوستان پست اول با مطالب جمع اوری شده اپدیت شد
اگر اشکالی در مطالب بود بگین اصلاح کنم![]()
یکی جواب من رو هم بده توروخدا، آقا من بخوام اون طرح 6 ماهه نامحدود که تخفیف خورده رو بگیرم باید چیکار کنم؟ تازه میخوام از ایرانسل سرویس بگیرم بصورت اینترنتی.
من متوجه نشدم مشکل شما چیه؟
شما اول میری بخش وایمکس ایرانسل به این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میری بخش ثبت نام به این آدرس
بعد از پر کردن فرم مربوطه و انتخاب نوع مودم تعرفه مورد نظر رو انتخاب میکنی طبق این لیست:
طبق این فرم شما مثلا میتونی خریداری کنی. تا اونجا که مشخصه و من میدونم 6 ماهه نامحدود نداره. مثلا نوشته 128 یک ساله مثلا 12 گیگ.
شما فقط میتونی ماه به ماه شارژ کنی!
حالا شما تو این لیست کدوم رو میخوای انتخاب کنی؟
البته این هم هست:
که مودم رایگان نداره و البته واسه کسانی که سرویس قبلا از ایرانسل گرفتن. نه واسه کسانی که تازه ثبت نام کردن یا میخوان بکنن!
Last edited by Milad4171; 03-04-2012 at 19:50.
من دقیقا همین طرح
512 نامحدود 6 ماهه 285 تومنیو میخوام. مودم رو هم رایگان نمیخوام . جالبه الان یکی از بچه های همینجا که مشتری قدیمی هم هست اتفاقا اومده همین طرح رو از لیستش انتخاب کنه که میگه برای من همچین طرحی رو نداره!!!
شاید واسه طرح زمستونشون بوده و برش داشتن من دو ماه پیش از کنترل حساب تغییر طرح تعرفه 1 ساله نامحدود 256 رو دیدم!! شاید همین که میگم چون واسه طرح زمستانه بوده برداشتنش .جاش این جدیده اومده! مثلا قبلا 3 ماهه نامحدود بود واسه پاییز اگه یادتون باشه!!
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
آقا توی این طرج جدید دقت کردین ترافیک 6 ماهه 256 میشه 18 گیگ و ترافیک 1 ساله 256 هم میشه 18 گیگ!!!!!!!!!!!!
یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟ اون یه سالهه بدرد نمیخوره که! همون 6 ماه اول تموم میشه!!![]()
دوستان یه سوال فوری دارم
یکی از دوستانم وایمکس ایرانسل داره و خودش هم خط ایرانسل نداره.خطش همراه اول هست
من از طریق سرویس خط به خط میخوام براش شارژ بفرستم.چطوری میتونه چک کنه که شارژ براش اومده یا نه؟
چطوری میتونه رمز "کنترل حساب اینترنتی" رو با سیم کارت همراه اولش بدست بیاره؟
ممنون از اينكه زحمت ميكشيد .
چند نكته اي هم هست ، البته ببخشيد كه جسارت ميكنيم .
در بعضي از نقل و قولها در صفحه اول عكسها نشان داده نميشه (پستهاي اصلي در زير) .
همچنين در اين پست شماره حساب بصورت عكس بود كه در صفحه اول شماره حساب پيداش نيست .
پيشنهادم اينه كه عكسها ضميمه انجمن بشه كه بعدا پاك نشه .
نكته بعدي هم اينه كه اگر سرعت شما بالاتر از 128 باشه براي خريد مودم يا تعويض مودم احتمالا معرفينامه لازم هست . پس بهتره كه يه كپي از اون معرفينامه رو داشته باشند .
در نتيجه اين پست زير هم بهتره كه اضافه بشه .
و نتيجه گيري كلي
Last edited by ata.royalfalcon; 04-04-2012 at 08:37.
سلام دوستان
کسی میتونه منو راهنمایی کنه توی مودم FBR-105 از کجا میتونم فرکانسها رو تغییر بدم ؟
و آیا نرم افزار این مودو قابل ارتقا به مدل FBR-130 هست یا خیر و اگر هست چطور باید این کارو انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)