این دیگه آخرشه!
ما که پارسال دانشکده علوم مهندسی فردوسی بودیم! مراقبمون هم یه دختر سیبیلوئهبود
از اول تا آخر داشت با سیبیلاش ور میرفت! ما هم که بیکار ، نیگاش میکردیم ، هرهر میخندیدیم! کلا فضای جالبی بود![]()
این دیگه آخرشه!
ما که پارسال دانشکده علوم مهندسی فردوسی بودیم! مراقبمون هم یه دختر سیبیلوئهبود
از اول تا آخر داشت با سیبیلاش ور میرفت! ما هم که بیکار ، نیگاش میکردیم ، هرهر میخندیدیم! کلا فضای جالبی بود![]()
کنکور ۹۰ فقط یک گروه دارد؟
۱-آزمون های تعاونی سنجش ثبت نامش تموم شده؟یا کی شروع میشه؟
۲-ثبت نام گزینه ۲ کی شروع میشه؟تموم شده؟
۳-فقط این دو تا کافیه دیگه؟
۴-چند تا نمونه برنامه درس خوندن رو از کجا میشه گرفت؟(نه این که اون رو تقلید کنم فقط یک طرح کلی)
۵- نمونه(قسمت-دمویی) از این کتاب های معرفی شده در پست اول رو نمیشه از یک جایی گیر آورد؟
همه سر جلسه امتحانن ما نیم ساعته که اومدیم
دومین تجدیدی عمرم هم تو همین امتحانات رقم خورد بعد دیفرانسیلتا حالا اینقدر نترکونده بودم
منم 9 دادم برگه مو البته من فکر کنم اولین نمره ی 17 به بالای فیزیک تو عمرم قراره رقم بخوره چقدر ماهه آخه این فیزیک پیش 2![]()
امتحان نسبت به آخرین امتحان نهایی فیزیک کمی دشوار تر بود ...من آخه نمیدونم این سه برگ سوال رو از کجای این فیزیک درآوردن
به هرحال من که قبولم هم مستمرم 5ه هم رو برگه تقریبا خوب دادم.
دوستان حس رو حال کردید!![]()
منم زود اومدم. 18 میشم.
خدا خیرش بده این امتحان فیزیک رو!! اگه نبود من هیچ وقت فیزیک پیش 2 رو مثل آدم نمی خوندم! با اون معلممون!!..
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
آره دستت مرسی. خوب شد گفتی و منم سوال رو رو هوا زدم.![]()
سلام دوستان
بايت دير شدن برنامم معذرت ميخوام.
من برنامم رو تايپ و چاپ كردم و فايل pdf رو اينجا ميذارم.
مرور آخر هايي كه نوشتم، مرور آخر پارساله. آزمون گاج هم چون شايد ثبت نام كنم، نوشتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوايل قبول دارم فشردست اما به نظرم ميتونم آزمون ها رو بررسي كنم.
مرسی ..خیلی گلی داداش محسن
فقط یه سوال: این ترتیب کنکورهای سراسریت بر چه اساسیه؟ به خاطر وضعیت درسی خودت این طوری چیدی اونا رو یا ما هم می تونیم با اون ترتیب بخونیم؟
Last edited by D & G; 23-05-2010 at 10:30.
اقا چرا من سوالای رشته ریاضی که دانلود می کنم برام باز نمیشه
یکی که براش باز می تونه زحمت بکشه یه جا آپلود کنه بذاره
خواهش می کنم کمکم کنید.دارم از استرس میمیرم
بس که استرس دارم.......
کسی نیست کمک کنه؟
دارم دیوونه میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)