تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 725 از 773 اولاول ... 225625675715721722723724725726727728729735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,241 به 7,250 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشیدا الان دیگه مونده رو تلویزیون های OCR گیرنده دیجیتال بزارند
    الان کدوم تی وی گیرنده دیجیتال نداره آخه؟!
    نمیگم اسمارت مهمه ولی دیگه این جوابتون نوبر بود..
    آخه کدوم تی وی الان گیرنده دیجیتال نداره
    فوق آخرشم نداشت میره 70 میده میخره
    اسمارت رو که نمیتونه بره بخره..
    امیر جان شما بین مونتاژهای مختلف این مدل مقایسه میکردی و گفتی مونتاژ ایرانش که اسمارت نیست حتما" rank اش از مدل اروپاییش کمتره !!! و من در جواب گفتم نداشتن امکاناتی مثل اسمارت تی وی خیلی مهم نیست و گفتم مونتاژ ایرانش dvbt داره که برای خیلی ها این موضوع اهمیتش از اسمارت بیشتره .
    من راجع به امکانات روتینی که مردم الان از یه tv انتظار دارن صحبت میکنم و بحث در مورد smart tv بودن در شرایطی که خیلی از برندها مثل سونی نمیتونن اون رو راه اندازی کنن به نظرم اهمیت خاصی نداره ...
    شما دوست داری بحث رو به جنجال بکشی ! من فقط اینجا تجربیاتم رو که براشون دلایل زیادی دارم مطرح میکنم و غرض خاصی هم ندارم .
    موفق باشی
    Last edited by LeiliBaManAst; 28-01-2012 at 11:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فرمایش شما در مورد بی اعتبار بودن سایت سی نت از عجایب است که در مکان های محدودی از جمله این فروم بوفور یافت میشود..موید باشید
    دوست عزیز شما گفتی من این مطلب رو توی یه سایت دیدم و نام سایت رو نگفتی . به همین دلیل من به مطلبی که توی سایت دیدی شک کردم و گفتم احتمالا" سایت معتبر نبوده ولی الان با توجه به خوندن صحبتهای جنجالی که توی فروم گذاشتی به درک مطلبت از چیزایی که خوندی شک کردم !
    اگه یه سر به مطلبی که توی این پست برات گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی می بینی که حتی خواجه حافظ هم cnet رو میشناسه ولی شما متوجه صحبت بنده نشدی و الان هم با درک نادرست صحبتم میگی من گفتم سی نت بی اعتباره !!!!
    دوباره مطالب رو بخون و یکم منطقی تر با دوستان رفتار کن.
    یادت نره که هیچ کس اینجا سهامدار یه برندی نیست !!! و اگه کسی داره برای توضیحاتی که میده وقت میذاره داره لطف میکنه و هدف اکثر بچه ها اینه که بدون غرض اطلاعاتشون رو با هم به اشتراک بذارن...
    Last edited by samira_googleOne; 28-01-2012 at 11:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

e-parshang عزیز
    شما خوبی
    دوستان ایشون خوبه
    اطلاعاتشون هم خوبه
    آره والا کیا جان متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن ما سهام داریم !!! یا اگه اینها فلان برند رو بخرن مغازه دار نصف پول رو میاره دم خونه ما !!! جالبه اینهمه برای توضیحاتی که اینجا به دوستان میدیم زمان میذاریم و سعی میکنیم توضیحات فنی و کاملی رو که بر اساس تحقیقات و تجربیاتمون بدست آوردیم ، بشون بدیم ولی بعضی از دوستان کم لطف فقط میان اینجا جنجالی صحبت کنن و ارزشها و زحمات رو نادیده میگیرن !!!

4. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    بنده ميخوام تو اين هفته يه tv بخرم حداقل هم 46-47 اينچ تا نزديكاي 2 تومان هم بيشتر نميدم
    ممنون ميشم راهنمايم بكنيد
    بهت پیشنهاد میکنم اگه مرغوبیت تصویر و پنل و دوام tv مد نظرته بین برندهای سونی یا شارپ یکی رو انتخاب کنی
    Last edited by samira_googleOne; 28-01-2012 at 12:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من این tv رو حدودا" هفته پیش خریدم .
    1- این tv قابلیت پخش عکس و موزیک داره .
    2- به نظر من چون کاربردهای این tv زیاده و استفاده های زیادی میشه ازش کرد با گارانتیش رو بگیر تا از خدمات گارانتی خوبشم استفاده کنی (هم tv و هم monitor هست و به خصوص برای tv مغازه ها خیلی
    مناسبه و ....)
    3- بله و من خودم الان همه جوره دارم ازش استفاده میکنم ( هم مانیتور و هم tv)
    4- من دارمممممم
    با سلام. مبارک باشه منم میخوام یکی بگیرم بجای مانیتور کامپیوترم برای اتاق خواب فقط اگه ممکنه دو سه تا بازی سرعت بالا روش تست کن ببین محو شدگی ؛سایه ای چیزی نداره ؟ و بدون پرش و محو شدگی نشون می ده یا نه ؟ من فقط تو اینش موندم که زمان پاسخگویی (response time) تصویرش چقدره ،زنگ زدم به شرکت مادیران میگه معمولیه ولی عدد و ارقام نگفتن بخاطر این من شک دارم اگر این لطف و در حق ما بکنی ممنون میشم .

7. این کاربر از a_faryad_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جان؟گمون نکنم این نتیجه گیری ارزنده کار جناب مستفاذ بتنهایی باشد!!!
    e_parshang جان ، بابا شما دانا ! شما عاقل ! شما دارای کسب مقام شعور و تجربه !!! ولی یادت باشه ما اینجا نیومدیم تا بهمدیگه مدال افتخار بدیم ما اینجاییم تا بهم کمک کنیم تا با هزینه ای معقول بهترین انتخاب رو داشته باشیم ... بهر حال من دیگه در این مورد با شما صحبتی ندارم چون دلم نمیخواد فروم با کامنت هایی پر بشه که جاش اینجا نیست !
    موفق باشی دوست عزیز

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

با سلام. مبارک باشه منم میخوام یکی بگیرم بجای مانیتور کامپیوترم برای اتاق خواب فقط اگه ممکنه دو سه تا بازی سرعت بالا روش تست کن ببین محو شدگی ؛سایه ای چیزی نداره ؟ و بدون پرش و محو شدگی نشون می ده یا نه ؟ من فقط تو اینش موندم که زمان پاسخگویی (response time) تصویرش چقدره ،زنگ زدم به شرکت مادیران میگه معمولیه ولی عدد و ارقام نگفتن بخاطر این من شک دارم اگر این لطف و در حق ما بکنی ممنون میشم .
    مرسی،حتما" دوست عزیز فقط یکم بهم فرصت بده تا تستش کنم و با آگاهی بیشتری بتونم کمکت کنم
    Last edited by LeiliBaManAst; 28-01-2012 at 13:15.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من فردا میخوام برم tv بخرم موندم بین sony ex720 و lg 57000 البته سایز 42
    کدوم و بخرم ؟
    لطفا راهنمایی کنید .
    رها جان اگه از نزدیک کیفیت تصویر lg و sony رو دیده باشی حتما" میدونی که واقعا" کیفیت تصویر lg با sony قابل مقایسه نیست . اگه میخوای مقایسه کنی سونی رو با برندهایی که از نظر مرغوبیت پنل و کیفیت تصویر و دوام برابرند مقایسه کن و با توجه به امکاناتی که مدنظرته از بینشون انتخاب کن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام .
    بین سونی 40EX720 و سامسونگ 40D6920 که قیمت هردو حدود 1.500 هست. کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    خالم 720 داره ما هم 6920 از لحاظ کیفیت تلوزیون رنگای ما خیلی زنده تر هستن و شفاف تر
    ولی تصویر پیش فرض سونی که میزاری انگار داری به پوستر نگاه میکنی ولی سامسونگ به نظر من کیفیتش بهتره
    6920 بدون سینما 1300 نه 1500

11. این کاربر از milad_s65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

امیر جان شما بین مونتاژهای مختلف این مدل مقایسه میکردی و گفتی مونتاژ ایرانش که اسمارت نیست حتما" rank اش از مدل اروپاییش کمتره !!! و من در جواب گفتم نداشتن امکاناتی مثل اسمارت تی وی خیلی مهم نیست و گفتم مونتاژ ایرانش dvbt داره که برای خیلی ها این موضوع اهمیتش از اسمارت بیشتره .
    من راجع به امکانات روتینی که مردم الان از یه tv انتظار دارن صحبت میکنم و بحث در مورد smart tv بودن در شرایطی که خیلی از برندها مثل سونی نمیتونن اون رو راه اندازی کنن به نظرم اهمیت خاصی نداره ...
    شما دوست داری بحث رو به جنجال بکشی ! من فقط اینجا تجربیاتم رو که براشون دلایل زیادی دارم مطرح میکنم و غرض خاصی هم ندارم .
    موفق باشی
    بهت پیشنهاد میکنم اگه مرغوبیت تصویر و پنل و دوام tv مد نظرته بین برندهای سونی یا شارپ یکی رو انتخاب کنی
    رها جان اگه از نزدیک کیفیت تصویر lg و sony رو دیده باشی حتما" میدونی که واقعا" کیفیت تصویر lg با sony قابل مقایسه نیست . اگه میخوای مقایسه کنی سونی رو با برندهایی که از نظر مرغوبیت پنل و کیفیت تصویر و دوام برابرند مقایسه کن و با توجه به امکاناتی که مدنظرته از بینشون انتخاب کن .

سلام علیکم

دوستان ،مدیران ، ناظران خودتان قضاوت کنید!!

جناب لیلی با شماست این قسمت حرف من نیست، نقل قول برای فرد دیگری بوده!من در پاسخ شما اون پاسخ دادم!

شما که از امکانات روتین دم میزنید! برای یه فرد عادی این شارپ چه مزیتی داره یا کجاش روتینه!
    فقط باید 2 برابر یا بیشتر هزینه کنه ، آخرشم!؟!

پس این شرکتای سازنده دیگه باید کم کم جمع کنند!
    واقعا متاسفم!

سا م ال جی پانا جی وی سی فیلیپس هیتاچی ..
    با این حساب دوستان یه تماسی با سایر تولید کننده ها بگیرن بگن دیگه تولید نکنند
    ..
    Last edited by AMIRHJ; 28-01-2012 at 15:52.

13. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر میکنم 40 برای اتاق خواب خیلی بزرگه!
    باز نظر شما.

ولی اکثر LEDهای حاضر هم فلش میخورند و هم HDMI دارند و مشکلی از این بابت نداری.

15. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •