آقا این پچها رو که واسه دانلود از hotfile گذاشتن ف ی ل تره ، چیکارشون کنیم دانلود شن؟
آقا این پچها رو که واسه دانلود از hotfile گذاشتن ف ی ل تره ، چیکارشون کنیم دانلود شن؟
Last edited by pooyakhaste; 30-10-2009 at 18:19.
دوستان چمن نیوکمپ رو ریختم و بسیار زیبا و حرفه ای است ولی متاسفانه یک مشکلی داره و انم اینکه که در هنگام تصاویر نشان دادن گل و Reaply تصاویر زمین چمن سیاه نشون میده....
برای حل این مشکل باید چیکار کرد؟
از لینک زیر میتونید فایل آنلاک کردن بازیکنان مخفی مستر لیگ را دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fouladiali; 30-10-2009 at 18:51.
خوب حسين جان اينم از عكس ها :
4 تا عكس گرفتم در 2 حالت :
2 تا شون تو انفيلد هستش و در بعد از ظهر
2 تا شون در ظهر هستش و در برنابئو
فكر كنم خوب اون حالت پر نوري معلوم باشه بازم سوال بود در خدمتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداميدوارم بدردت بخورند ما رو هم از نتيجه مقايسه ات با خبر كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي حسين جان قرار بود واسه شيريني 1000 رومين پستت يه اناليز تركيب و تاكتبك كلي واسه چلسي داشته باشي من از اون روز منتظرشم ها ؟؟!! فراموشش كه نكردي ؟
در ضمن اين درخواست عكست باعث شد تا من بالاخره نحوه گرفتن عكس از بازي رو ياد بگيرم و براي اولين باره كه دارم عكس اپلود ميكنم تو نت كه اين درخواستت سبب خير واسه من شد ممنون
Last edited by vahidreza2007; 30-10-2009 at 19:11.
فضولی نباشه ولی اینم من گذاشتم:
ورزشگاه el mountenal هست در afternoon (البته تقریبا در همه ی ورزشگاهها این موقع اینجوری میشه !![]()
Last edited by Toranj_mhg; 30-10-2009 at 19:23.
اين جريان حاله چيه ؟ :ي
منم اولش داشتم
بعدا ديگه نيومد
البته بعدا تنظيمات را عوض كردم
گذاشتم شب و تابستان
نمی خوام که همینجوری شوت کنم
مثلا پنالتیه
من کنار زمین افزایش نور دارم نه دیگه اینقدر
یکم روشنتره نسبت به وسط زمین
ماله شما مشکلتون حاد هست
دوستان نرم افزار برای Unlock کردن superstar اومد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)