وايمكس نگير كه فقط كلي پول پياده ميشي
صبر كن اگه جا افتاد بگير
وايمكس نگير كه فقط كلي پول پياده ميشي
صبر كن اگه جا افتاد بگير
ممنون از توجهتون. پیش شماره : 8878
در برخی از سایت ها از جمله پارس آنلاین در بخش تست میگه که در حال حاضر آماده سرویس دهی هستیم.. اما وقتی تماس میگیرم.. میگن که همه پرت هاشون اشغال هست و باید ثبت نام کنم تا اگر خالی شد باهام تماس بگیرن..!!!!!!!!
دوستان سایت speedtest برای من تست نمی گیره و تمام گزینه ها رو خالی میگذاره(خواهشا راهنماییم کنید)
![]()
سلام
اين شركتها به شما سرويس ميدن
شاتل
داتك
پارس آنلاين
آزادنت
متاسفانه تو منطقه شما شركتهاي زيادي سرويس نميدن و طبيعي هست كه پورت شركتها پر باشه
پارس آنلاين كه گفتين پره پورتاش
پيشنهاد من به شما اول شاتل هست و بعد داتك
شما به مخابرات محل مراجعه كردين؟؟
ممكنه مخابرات هم به شما سرويس بده
سرويس هاي مخابرات هم خوبه واسه وبگردي
نامحدود هم هستن
در مورد آزادنت هم اطلاعي ندارم شما ميتونيد به سايتش مراجعه كنيد و اطلاعات بيشتري بدست بياريد
با تشكرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز با شاتل تماس گرفتم گفت فقط 256 نامحدود داره با سرعت دانلود 32 که با مدرک حقوقی میده!!! داتک هم گفت که باید مدرک حقوقی ارائه بدم. پارس آنلاین هم که گفت پرت-هاش اشغال هست. آزادنت هم همچنین گفت که اشغال هست. شاتل و داتک گفتن که کارت دانشجویی و یا نامه دانشجویی هم قبول نمیکنن.
سرعت 128 مخابرات سرعت دانلودش چنده؟ قیمتش فکر کنم ماهی 10 تومان هست.. درسته؟! اینجور باشه به نظرتون با توجه به قیمت 128 مخابرات بهتره یا شاتل و داتک و ...؟!!!! متاسفم که داشتن اینترنت تو ایران این همه دردسر داره..!!!
سلام
با اين شرايط فقط ميمونه ADSL مخابرات
وايمكس هم ميتونيد استفاده كنيد
مبين نت و و ايمكس ايرانسل هم چك كنيد
ببينيد بهتون سرويس ميدن يا نه
سرعت دانلود 128 مخابرات هم تا جايي كه من ميدونم بين 10 تا 14 هست
قيمتشم ماهي 9900 هست كه دو ماه يكبار مياد رو قبض تلفنتون
متاسفانه منطقه شما جمعيت بالايي داره و سرويس دهنده كم واسه همين اين مشكلات بوجود مياد
با تشكر![]()
آقا توی منطقه ی آزادگان بهترین isp نا محدود چیه؟
به جز شاتل؟
سلام
شما با شهراد هم تماس بگیرید من تو سایتش دیدم پیش شماره شما را ننوشته بود ولی شهراد خیلی از مناطق تهران را پشتیبانی میکنه شاید برای منطقه شما هم بده و تو سایتش چیزی ننوشته باشه .
سرویس دهنده لایزر هم هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید تو منطقه شما سرویس میده یا نه . من هم مشکل شما را داشتم برای منطقه ما هم خیلی از شرکت ها پورت خالی نداشتند ولی شهراد داشت . راستی یک شرکت دیگه هم هست امیدان که این هم تو منطقه ما پورت خالی داشت شما هم تماس بگیرید ولی کیفیت را نمیدونم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
omidan.net
لوتوس هم هست ولی شنیدم که سرویس هاش اصلاً خوب نیستحتی شرکت اش هم خوب نیست حالا ببینید پورت خالی داره یا نه :
اگه داشت و خواستید بگیرید تحقیق کنید چون یک نفر گفته تو همین نت گفته بود که گرفته و اذیت اش کردند ولی دیگه نمیدونم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
کسی جواب نمیده؟
سلام
پست بالا که من نوشتم شاید بتونه کمکتون کنه من اونو برای تمامی افراد نوشتم . ولی نامحدود لوتوس که لینک سایتش هم بالا هست یک مدت 512 نامحدود 40 و خورده ای می داد ولی جدیداً تو سایتش 512 نامحدود نداشت امروز رفتم . ولی شنیدم لوتوس خوب نیست اصلاً . نامحدود چه سرعتی شما مدنظرتون هست ؟؟ مخابرات 128 میده خیلی هم قیمت خوبی داره . تازه احتمال این هست که مخابرات محدودیت را برداره و 512 هم بده که هم اکنون 512 مخابرات با اینکه نمیده ولی حدوداً ماهی 20 تومان هست . لایزر بعضی از سرویس هاش علاوه بر شبانه نامحدود جمعه ها هم رایگان هست ولی نامحدود هاش نمیدونم چطوریه این هم لینکش در بالا موجوده . شاتل هم 128 نامحدود میده حدوداً 25 تومان هست که یکی از دوستانم داره میگه 30-40 دانلود میکنه ولی هر مخابرات با مخابرات دیگه متفاوت هست .
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)