تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 725 از 940 اولاول ... 225625675715721722723724725726727728729735775825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,241 به 7,250 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه bazazan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض سوال

سلام ببخشید چند سوال داشتم که احتمالا قبلا پرسیدن اما با توجه به زیادی صفحات پیدا کردنش چند ماهی طول میکشه.اما سوالا:
    1-چجوری میشه علامت یک لیگ (مثل other B)رو عوض کرد.
    2-چجوری میشه کیت GDB و فیس های بین رو با کیت سرور وارد کرد.(تو PES6 راحت می شد ولی اینجا هر کاری که می کنم نمیشه)
    3-چجوری میشه استادیوم وارد بازی کرد(با فرمت Bin)
    4-یک پچ خوب برای Dial up معرفی کنید (و پچ لیگ برتر اگه وجود دارد)
    Last edited by bazazan; 05-04-2009 at 15:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان چرا میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم ارور windows installer مید؟
    آیا کسی راحل این مشل رو برای SP3میدونه
    اين مي تونه 2 تا دليل داشته:
    1- Windows Installer به هر دليلي ممكن هست پاك شده يا دچار مشكل شده باشه
    2- بازي در صورتي كه در ريجستري درست وارد نشه پچ رسمي نصب نميشه. البته يك راه حل وجود داره اونم اين هست كه ريجستري رو خودتون مديريت كنيد شماره سريال بازي رو در قالب يك KEY در مسير صحيح ريجستري دستي وارد كنيد. سپس اقدام به نصب پچ رسمي كنيد. البته شما به كرك مخصوص پچ 1.30 هم نياز خواهيد داشت در غير اينصورت سيوهاي بازي شما بعد از مدتي Currupt ميشن

سلام ببخشید چند سوال داشتم که احتمالا قبلا پرسیدن اما با توجه به زیادی صفحات پیدا کردنش چند ماهی طول میکشه.اما سوالا:
    1-چجوری میشه علامت یک لیگ (مثل other B)رو عوض کرد.
    2-چجوری میشه کیت GDB و فیس های بین رو با کیت سرور وارد کرد.(تو PES6 راحت می شد ولی اینجا هر کاری که می کنم نمیشه)
    3-چجوری میشه استادیوم وارد بازی کرد(با فرمت Bin)
    4-یک پچ خوب برای Dial up معرفی کنید (و پچ لیگ برتر اگه وجود دارد)
    اگر منظور شما از علامت لوگو هست اين كار رو با نرم افزار گيم گرافيك استديو مي تونيد انجام بديد. لينك دانلود اين برنامه رو با جستجو در همين تاپيك اصولا بايد پيدا كنيد. مورد جستجو : Game Graphic Studio.

شما ابتدا يك لوگوي با فرمت PNG از لوگويي كه ميخواهيد وارد كنيد رو بايد داشته باشيد كه البته نوع PNG بايد Indexed Color باشه لوگويي كه مي خواهيد ازش استفاده كنيد رو بفرماييد تا من براتون در صورت تمايل تهيه كنم

كار كردن با GDB Folder در عين سادگي بسيار ريز و دقيق هست در واقع ليستي از كيت هايي كه شما در GDB Folder قرار داده اي رو بايد در قالب يك فايل map در محل مناسب قرار بديد. استفاده از فايل MAp كامل باعث ميشه لباس تيمهايي كه براي اونها GDB فولدر در نظر نگرفته ايد سياه بشه پس دقت كنيد فقط ليست تيم هايي رو بايد در فايل map داشته باشيد كه در فولدر GDB موجود مي باشند.

كلا شما ميتونيد از پچ هاي پيش ساخته استفاده كنيد كه در سايت Gamingacces موجود هست و تقريبا كلي پچ براي PES 2009 موجود هست كه شما مي تونيد از اونها استفاده كنيد. شما مي تونيد در همين تاپيك جستجو كنيد تا ليستي از پچ هاي موجود رو پيدا كنيد و مناسب ترين رو دانلود كنيد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من یه پک از استادیوم میخوام که زیاد باشه
    ممنون

داره خودمونی میشه mj21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پشت نوشته ها زرده چه طور میشه سفیدش کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پشت نوشته ها زرده چه طور میشه سفیدش کرد؟
    شما از منو خاصي استفاده مي كني كه اينطوري شده؟ شايدم با برنامه ggs فايل هاي bin داخل img ها رو دستكاري كرديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

10

دوستان چرا میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم ارور windows installer مید؟
    آیا کسی راحل این مشل رو برای SP3میدونه
    سلام
    مسعود جان بازی فوتبال شما هم مثل بازی فوتبال من دی وی دی هاشون رو دستکاری کردن به همین خاطر موقع نسب پچ بازی ارور میده اگه میخواین بازی تون رو دستکاری نشدشو تحویل بگیرین باید کارهای زیر رو انجام بدین .
    البته باید از khelane , kreuser تشکر بکتیم که زحمت این فایلا ها رو کشیدن .
    khelane فایل دان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد هم ماله krauser جان رو دانلود کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته شما باید اول فایل تورنت خلان رو دان کنید تا بازی تو ن از دستکاری در بیاد بعد هم ماله کرایزر جان رو ....
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

من بازی رو دوباره شروع کردم. توی تمرینات و تمام بازی ها به جز یه بازی نمره 8 گرفتم. اون یه بازی رو هم نمره 7.5 گرفتم. هیچ بازی رو هم اسکیپ نکردم، اما کماکان پشت خط تیم ملی موندم و دعوت نمیشم!!!!!!!
    با سلام به شما
    دوست عزیز نمی دونم چرا شما هنوز به تیم دوعوت نشدین اون طور که فهمیدم شما تیم ارزانتین رو به عنوان تیم ملی خودتون انتخاب کردین اما من از این تعجب میکنم که شما یه تیم سطح بالا رو برداشتین ودعوت هم نمی شین وتیم من هم یه همون ایران خودمون هستش و تو هر فصل که بازی داریم من رو هم دعوت میکنن .
    برای اطلاع بیشتر من هم می گفتم که جرا توی فصل که تیم ها رو نشون میده اثری از تیم ایران نیستش پس منو دعوت نمی کنه اما اخر فصل توی زمان نقل وانتقالات چند بازی ملی رو گذاشته بود ومن رو هم دعوت کرد .
    انشالله موفق باشید .

8. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما از منو خاصي استفاده مي كني كه اينطوري شده؟ شايدم با برنامه ggs فايل هاي bin داخل img ها رو دستكاري كرديد
    ایشون پچ gamingaccess رو نصب کردن که پشت زمینه بازی زرد شده
    دو راه داری:
    یا پچ رو پاک کنی یا این که خودت یک منو برای بازی وارد کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض با گزارش عادل فردوسی پور؟؟؟

سلام دوستان کسی این بازی رو از شرکت نوین پندار گرفته؟(با گزارش عادل فردوسی پور)
    اگه گرفتین تونستین نصب کنید مخصوصا روی ویستا 64 بیت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

4 شوخي سوم آوريل

سايت Gaming Acces در مطلب جالب اذعان داشت كه كونامي تائئيد كرده براي PES2010 نسخه PC عرضه نخواهد شد و يك خبر با اين عنوان در قسمت اخبار سايت درج كرده بود و اين باعث شده بود اين خبر در سايت ها و فروم هاي بسياري منتشر شود ولي ديروز اين سايت گفت كه اين شوخي سوم آوريل بوده و به هيچ عنوان صحت ندارد. كساني كه به نوعي اين خبر به گوششون رسيده بدوند كه اين مسئله صحت ندارد. و كونامي براي PC هم PES 2010 را عرضه خواهد كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •