دوستان یه سئوال
بریا شما هم تعداد مشروطه ها کم شده...میگن ورودیهای 86 و 87 تعداد مشروطیشون کم شده!
دوستان یه سئوال
بریا شما هم تعداد مشروطه ها کم شده...میگن ورودیهای 86 و 87 تعداد مشروطیشون کم شده!
سلام چرا سایت من نتیجه ساختمان داده را نشون نمیده فقط فایل سوال هست؟![]()
میتونی مرورگر پایین تر نصب کنی ......
برو تو CMD ... دستور installed update رو بزن بعد View installed update رو بزن ... از لیست مرورگر اکسپلوور رو پیدا و Unistall کن ... بعد ورژن پایین تر رو نصب کن ...
اگرم خواستی رمزاتو برام پ خ کن تا بهت نتیجه ها رو بگم
شما برو تو کنترل پنل قسمت internet option و تمام cash ها و ...... رو delete بزن ببین چی میشه .... اگه وارد کرده باشن با یه دور delete کردن refresh میشه و میاد ....
سلام بر حاج مهدی
دادا این راه هارو رفتم و نشد چون اینترنت اکسپلور را میشه غیرفعال کرد ولی نمیشه حذف کرد.
من هم یه ویندوز مجازی نصب کردم ، ایکس پی و راحت دارم نمرات را نگاه میکنم و فعلا همون نمره هست.
فعلا دود از کنده بلند میشه اخوی !!![]()
ببخشید تصادفی داشتم از اینجا رد میشدم گفتم یه کمکی هم به شما بکنم.
یکی از دوستان این مشکل رو داشت, من براش حل کردم این مشکل ویندوز هشت رو.
وارد صفحه گلستان که شدید, همون صفحه ای که اون ایرور کذایی رو میده. دکمه F12 رو بزنید. یه کادر در زیر باز میشه. از اونجا در منوی کشویی Browser Mode اینترنت ایکسپلورر 7 رو انتخاب کن. حالا میتونی وارد بشی.
البته این کار رو باید هر بار که وارد بشی انجام بدی.
میخوام این فرم واریز شهریه رو از سایت بگیرم، میگه:
"کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد. "
آخه یکی نیست به اینا بگه اگه من اجازه ندارم کی اجازه داره!؟شهریه نمیدی میگن چرا نمیدی! حالا میخوای بدی ناز میکنن!
یعنی برنامه نویس انقد کمه که اینا مشکلات گلستان رو حل نمیکنن!؟ عجبا...
درسته ورودی های 86 تعداد مشروطیشون کم شده و بجای 12 شده 10
من میریم برای خواب ، انشاالله فردا که بیدار شدیم ما بقی نمرات یا نهایت دوتا دیگه شو ببینیم![]()
من دارم...ولي قبلش امتحان رياضي مهندسي دارم...اونم فردا ميخوام شروع كنم.
براي هوش هم يه روز مي مونه كه كلي نمونه سوال دارم ميخوام اونارم بخونم.
خب امروز دیگه بقیه نیومدن.البته به قول اون زنه تو اون سریال(کلا شد اون)شما جیب مارو نزن بقیه اش پیشکش.اینام نتایجی که گذاشتن رو دوباره برندارن حالا بقیه نتایج پیشکش
احتمالا موند برای صبح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)