تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 725 از 905 اولاول ... 225625675715721722723724725726727728729735775825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,241 به 7,250 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.

از حدود چن ماه پیش خودروی 206 صندوق دار وی 8 ،صبح ها وقتی روشن میشه چراغ خطر عدم احتراق روشن میشه،و ماشین حین حرکت ریپ میزنه.

چن تا تست موتور و حتی نمایندگی رفتم،سه تا احتمال مطرح کردن،مشکل از شمع ها باشه ،مشکل از کویل باشه و در نهایت مشکل از روغن موتور باشه.

شمع ها رو تعویض کردم مشکل حل نشد،روغن هم توتال 7000 فلزی ریختم ولی باز مشکل حل نشد.

حالا مونده تعویض کویل،منتهی چون هیچ کدوم از تعمیرکارها نتونستن بهم اطمینان بدن که با تعویض این قطعه صد درصد مشکل حل میشه،موندم تو دوراهی.

نظر شما چی هست در این مورد؟

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام.

از حدود چن ماه پیش خودروی 206 صندوق دار وی 8 ،صبح ها وقتی روشن میشه چراغ خطر عدم احتراق روشن میشه،و ماشین حین حرکت ریپ میزنه.

چن تا تست موتور و حتی نمایندگی رفتم،سه تا احتمال مطرح کردن،مشکل از شمع ها باشه ،مشکل از کویل باشه و در نهایت مشکل از روغن موتور باشه.

شمع ها رو تعویض کردم مشکل حل نشد،روغن هم توتال 7000 فلزی ریختم ولی باز مشکل حل نشد.

حالا مونده تعویض کویل،منتهی چون هیچ کدوم از تعمیرکارها نتونستن بهم اطمینان بدن که با تعویض این قطعه صد درصد مشکل حل میشه،موندم تو دوراهی.

نظر شما چی هست در این مورد؟
    منم همین مشکل رو داشتم با همین ماشین.اول شمع ها رو تعویض کردم که بعد از یک ماه دوباره چراغ چک روشن شد و ماشین ریپ میزد.بعد کویل رو عوض کردم که بعد از ۲روز خوب بودن دوباره همین خطا نشون داده شد.یه روز که کلا ماشین روشن
    نمی شد یعنی استارت میخورد ولی روشن نمی شد.تا یکی از اشنا ها که تعمبرکاره گفت برق واسه کویل نمیاد.ماشین رو نشون برق کار دادم به گفته خودش یه مشکل داشت رفع کرد.چون من تازه صافی بنزین رو عوض کرده بودم اصلا حواسم بهش نبود.یادم اومد به حرف تعمیرکار که گفته بود باک ماشین خیلی کثیفه.با این که تازه صافی بنزین رو عوض کردم دوباره صافی رو عوض کردم.سنسور map ماشین رو هم با اسپری خشک تمیز کردم بعد هم ecuرو فلش کردم.خدا رو شکر بهتر شد البته بعضی صبح ها چراغ چک روشن میشه ولی با خاموش روشن کردن ماشین برطرف میشه.همون موقع هم که ماشین صفر بود همین مسئله رو داشت.راستی بنزین رو تا اونجا که میتونی سوپر بزن
    Last edited by aftab_azad20; 14-01-2016 at 17:38.

3. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام دوستان

ماشینم بعد از اینکه گرم شد و دور موتور اومد زیر 1000 ، در حالت ایستاده و دنده خلاص ، چراغ های روغن و stop و اینا مدام روشن و خاموش میشه ؛ وقتی گاز میدم این مشکلو نداره و دوباره که دور موتور اومد زیر 1000 باز همین شکلیه

توی عکس gif زیر تمام توضیحات هست :

ماشین روا هستش؟؟؟
    این مورد 100 درصد از روغنه چون چراغش روشن میشه. خیلی هم تو ماشینا اتفاق می افته
    تجربه این مورد رو داشتم و با تعویض فشنگی روغن حل شد. البته میتونه از ضعیف شدن اویل پمپ و حتی بی کیفیتی روغن هم باشه. چه روغنی استفاده میکنی؟
    بله ، روآ هستش

همیشه روغن خوب استفاده می کنم ، این روغنو تازه عوض کردم ، بهران تکتاز ریختم ؛ اما چون فیلتر روغن رو هم عوض کردم 4.5 لیتر ریختم که از نشانگر فول روغن زده بالا !

فشنگی روغن یا اویل پمپ رو خودم میتونم تستشون کنم ؟
    اویل پمپ رو تست که میشه کرد ولی نمیدونم تو ایران میکنن یا نه. راه علمی که داره این هست که یه فشار سنج جای فشنگی میبندن و فشار اویل پمپ رو اندازه گیری میکنن و با استانداردش که برای هر ماشین خاص هست مقایسه میکنن.
    همیشه باید از ارزونترین راه شروع کرد. به نظر من این دفعه یه روغن دیگه مثلا ایرانول 8000 یا 12000 بریز ببین چطوری میشه. هیچ موقع هم روغن زیادی نریز. با فیلتر بیشتر از 4 لیتر نریز. روغن پایینتر از فول باشه بهتر از بالا بودنش هست
    اگه بازم درست نشد برو سراغ فشنگی که اونم قیمتی نداره و یه دونه حتما ایساکویی یا سامفر (ایساکویی هم داخلش مارک سامفر هست) بگیر و عوض کن و دوباره تست کن احتمالا مشکلت حل میشه. فشنگی رو غن هم پایین فیلتر روغن هست و جنس برنجی داره و یک سیم بهش وصل شده

همچنان منتظرم وقتش برسه روغن تعویض کنم و از یه روغن دیگه استفاده کنم .

اما جدیداً حالت خاموش روشن شدن چراغ های صفحه که گفته بودم ، تشدید شده ؛ قبلاً روی دور موتور زیر 1000 چشمک می زد ، الان زیر 1500 چشمک میزنه .

این حالت تداورم داشته باشه ، ایرادی نداره ؟

ضمناً فشنگی روغن رو پیدا نکردم ؛ نه توی موتور ، نه با سرچ گوگل !
    Last edited by Netw0rks; 15-01-2016 at 13:59.

5. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همچنان منتظرم وقتش برسه روغن تعویض کنم و از یه روغن دیگه استفاده کنم .

اما جدیداً حالت خاموش روشن شدن چراغ های صفحه که گفته بودم ، تشدید شده ؛ قبلاً روی دور موتور زیر 1000 چشمک می زد ، الان زیر 1500 چشمک میزنه .

این حالت تداورم داشته باشه ، ایرادی نداره ؟

ضمناً فشنگی روغن رو پیدا نکردم ؛ نه توی موتور ، نه با سرچ گوگل !
    سلام
    به نظرم صبر نکن. فشنگی رو عوض کن و بعدش هم روغن و هم فیلتر (حتما مارک معتبر مثل سرکان یا کاسپین و...) رو عوض کن و تست کن ایشالا حل بشه

فشنگی تقریبا زیر کویل و پایینتر از سنسور میل سوپاپ قرار داره و یک فیش تک سیم بهش وصله و دقت کنی پیداش میکنی (احتمالا روغن و دوده گرفته و زیاد دیده نمیشه). شماره اچاری هم که میخوره بزرگ هستش (22 یا همین حدودا)
    اینم عکسش که بتونی راحت تر بهش برسی

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

یه سوال فنی دارم ماشین پراید84 هست بقول مالک قبلیش تا الان تصادف نداشته اما مددتیه موفع گاز دادن در دنده 4 یا 3 یه صدای هولناک مثل فسسسسس یا هوففففف ممتد از کف ماشین شنیده میشه انگار از اگزوز میاد در دنده 5 این صدا قطع میشه ضمن اینکه پشت صندلی عقب هم سوراخ شده بود برای نصب ال پی جی که ازش استفاده ای هم ندارم فقط بنزین میسوزونه حالا ممکنه این صدا از سوراخ پشت صندلی باشه یا از اگزوز یا چیزی دیگه توی دنده 2 هم موقع گاز دادن صدای خاااااااوخاااااون تق تق تترق از اگزوز درمیاد هیچ دود غیرطبیعی هم نداره کسی میدونه مشکل چیه و چقد خرجش میشه

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پراید 132
    وقتی با ماشین یه سه چهار کیلومتری توی شهر رانندگی میکنم یا به اصطلاح ماشین خوب گرم گرم میشه یه صدای جیر جیر وقتی از روی دس اندازی یا یه سطح نا هموار رد میشم از جلوی ماشین میاد
    همه اتصالات رو چک کردم ماشین رو تکون میدم با کمک ها بازی میکنم هیچ صدایی نمیده خیلی روی اعصابه این صدا
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

آخرین بار که ماشین رو بردم برای تعمیر. سرویس رو هم انجام دادم ( تعویض روغن و ... )
    از اون موقع هر وقت پامو میزارم روی ترمز. یا وقتی سرعت ماشین کمه چرا غ ترمز دستی روشن میشه. در سرعت کم هم ماشین ریپ میزنه
    پژو پارس سال مدل بهمن 92
    چیکار کنم ؟ آیا تعویض روغن این مشکلات رو حل میکنه ؟ روغن پارس پایا ریخته بود

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

آخرین بار که ماشین رو بردم برای تعمیر. سرویس رو هم انجام دادم ( تعویض روغن و ... )از اون موقع هر وقت پامو میزارم روی ترمز. یا وقتی سرعت ماشین کمه چرا غ ترمز دستی روشن میشه. در سرعت کم هم ماشین ریپ میزنهپژو پارس سال مدل بهمن 92چیکار کنم ؟
    آیا تعویض روغن این مشکلات رو حل میکنه ؟
    روغن پارس پایا ریخته بود
    سلام

در بعضی ماشینها چراغ ترمز دستی به مخرن روغن ترمز هم وصله
    اگر روغن در مخزن کم باشه با ترمز زدن روشن میشه و اگر روغن خیلی کم باشه چراغ دائماً روشنه
    شاید هم ماشبنتون چراغ هشدار تمام شدن لنت ترمز داره
    معنیش اینه که باید به فکر تعویض لنتها باشید
    لنتِ اینجور ماشینها یک سیم بهش وصل هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

ماشین روآ مدل 87 بنزینی

به تازگی واشر سر سیلندر عوض کردم ، طبق گفته مکانیک غیر از واشر مشکلی نداشته و موتور سالم بوده

چند روز پیش هم گیربکس نشتی داشت که با تعویض کاسه نمد حل شد و همزمان دیسک و صفحه رو هم عوض کردم ؛ دیسک و صفحه والوو ایرانی گذاشتم .

الان شتاب اولیه ماشین خیلی خوبه اما حس می کنم یه چیزی مشکل داره ؛ مثلا با دنده 1 حرکت می کنم خوب شتاب می گیره اما بعد از چند ثانیه دیگه کشش نداره یا مثلا با همین ماشین قبلا 150 تا توی جاده رفتم آه نگفته ، الان بالای 120 تا به زور میره .

کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه ؟

14. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

ماشین روآ مدل 87 بنزینی

به تازگی واشر سر سیلندر عوض کردم ، طبق گفته مکانیک غیر از واشر مشکلی نداشته و موتور سالم بوده

چند روز پیش هم گیربکس نشتی داشت که با تعویض کاسه نمد حل شد و همزمان دیسک و صفحه رو هم عوض کردم ؛ دیسک و صفحه والوو ایرانی گذاشتم .

الان شتاب اولیه ماشین خیلی خوبه اما حس می کنم یه چیزی مشکل داره ؛ مثلا با دنده 1 حرکت می کنم خوب شتاب می گیره اما بعد از چند ثانیه دیگه کشش نداره یا مثلا با همین ماشین قبلا 150 تا توی جاده رفتم آه نگفته ، الان بالای 120 تا به زور میره .

کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه ؟
    سلام
    این مشکل میتونه از خیلی چیزها باشه! احتمالش زیاده از سنسور اکسیژن باشه (باید پارامترهاش چک بشه). از چیزهای دیگه مثل پمپ بنزین و یا سوزن انزکتور هم میتونه باشه. ضمنا اول که دیسک و صفحه نو هست هنوز چسبندگی کامل به دست نیاورده و یه مدت طول میکشه تا کامل بر هم منطبق بشن و به حداکثر کارایی برسه. این مشکل سخت دور گرفتن حتی از چیزای جزئی که به چشم نمیان هم ممکنه باشه، مثلا درگیر بودن جزئی لنتها، غلظت بالای واسکازین دیفرانسیل، خرابی بلبرینگ چرخ ها و...

راستی اون داستان چراغ های آمپر چی شد؟؟؟

16. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •