سلام به همه
آقا خدا خيرتون بده . اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد
ميخام ضبط كه usb و قابليت پخش فرمت هاي تصويريداشته باشه و باند و آمپلي بخرم البته بعد ها ساب رو هم بهش اضافه ميكنم
كيفيت واسم مهمه .قيمت هم تا 400 حالا يكم بالاتر و پايينتر
سلام به همه
آقا خدا خيرتون بده . اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد
ميخام ضبط كه usb و قابليت پخش فرمت هاي تصويريداشته باشه و باند و آمپلي بخرم البته بعد ها ساب رو هم بهش اضافه ميكنم
كيفيت واسم مهمه .قيمت هم تا 400 حالا يكم بالاتر و پايينتر
بهترین پخش موجود در بازار تو رنج قیمت 100 الی 150 چی پیشنهاد میدید؟پایونیرها که اغلب قیمتش رفته بالای 170 و قیمتش هم کاذبه .
منم همین سوالو دارم من یه پخش (هد یونیت) مناسب میخوام که فقط صدای تمیز و خوبی داشته باشه یعنی کیفیت میخوام نه قدرت و فلش خور باشه ریموت هم داشته باشه سی دیش مهم نیست همین.
پایونرا که یهو گرون شدن سه مدل مارشال دیدم حدود 115000 با کنترل روی فرمان ارزش خریدنو داره مارشال؟
اینا که فقط رادیو و فلش دارن مارک خوبی توشون هست؟؟؟؟؟
ممنون![]()
سلام. از اساتید محترم سوال داشتم که نظرشون در مورد ضبط کنوود مدل u7049 چیه؟؟؟ در مقایسه با 7016 چطور؟ کدوم رو بگیرم بهتره؟ کیفیت صدای کدوم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فوریه، میخام تا چند روز دیگه بگیرم...
يکي نيست مارو تحويل بگيره?![]()
سلام ببخشید که دیر ج داده شد
پخش خوبی هست به دلیل 3 خروجی rca و 5 اکولایزر
به جای کواکسیل بهتره از کامپ استفاده کنید به خاطر کیفیت بالا. البته اسپیکر های انتخاب شما هم در رنج خود از کیفت مطلوبی برخوردار ولی باز هم انتخاب های بهتری دارید! (با توجه به بودجه)
آمپ هم به نظر من و اساتید توصیه نمیشه از این برند تهیه کنید به خاطر مشکلات و خرابی های این برند و کیفیت واقعا پایین ساخت آنها
واما سابjbl1000تا اونجا که ثابت شده این سابها فقط برای بیس کوبشی ساخته شدن و توقع زیادی نباید داشت به قول معروف در حد خودش هست نه بالاتر نه پایین تر
با تشکر
محمدرضا![]()
100% هدیونیت 7016
مارشال توصیه نمیشه به دلیل کیفیت پایین. اگر شما شخصی هستید که به موسیقی اهمیت میدید که دور مارشال و تی اک و بعضی از پخش های سونی رو خط بکشید بهتره
پایونر مدل های اروزن و با کیفیت چندتایی داره
قیمت رو ندارم فقط بهتون معرفی میکنم
Pioneer DEH-2450UB
Pioneer DEH-3450UB
Pioneer DEH-1450UB
با این قیمت فقط یه پخش میتونید تهیه کنید!
بودن پخش تصویری ارزون رو انکار نمیکنم اما باید به آیندش هم فکر کنید شما میتونید با300 تومن پخش تصویری بخرید با 750 تومن هم میتونید بخرید.
ب نظر من و اساتید هم پخش های تصویری بدرد سیستم های صوتی نمیخورند
مو فق باشید
محمد رضا![]()
یه مارشال دیدم مدل ME 2423 که بلوتوث هم داشت 115 تومن. و مدل 2434 که دی و دی خور هم بود 125 تومن!. تو این آشفته بازار و قیمتهای فضایی پایونیر و آلپاین و کنوود به نظرم مارشال بدترین کیفیت رو هم اگر داشته باشه باز هم نسبت به قیمتش میصرفه.(البته برای کسایی که نمیخوان هزینه بالا بکنند )
عزیز من تجربه ی خرید برند های متفرقه رو چندین سال پیش داشتم
یه بار ی پخش teack خریدم میدونم جنس بی کیفیت یعنی چی ؟
هر چند وقت یه بار پخش به فنا میرفت و باید میفرستادمش تعمیر!
مارشال همه جور حال میده اما توقع زیادی نباید ازش داشت
محمدرضا![]()
سلام دوستان
یه سوال از شما داشتم که امیدوارم راهنمایی کنید منو
سیستم من
clarion dxz586 usb
infinity 693.7
amp auto tek
infinity 1240
نمیدونم چرا وقتی ضبط رو روشن میکنم یه صدای سوت مانندی ( کلا یه صدای اضافی ) از ضبط میاد یعنی وقتی صدا رو صفر میکنم قشنگ این صدا رو اعصابه بعضی اوقات از ضبط و برخی اوقات انگاز از باند هست چطوری این صدا رو از بین ببرم ؟ به نظرتون مشکل از کجاست ؟
سوال دوم
مگه همه نمیگن اینفینیتی کیفیتش عالیه پس چرا صدا رو یکم زیاد میکنم صدا جیغ میشه و گوشو اذیت میکنه
به نظرتون با یه تنظیم امپلی همه چی ردیف میشه ؟ اخه امپلی من ضعیف هم نیست که بگیم کم میاره ?
اخه رو 4اهم 4تا 125 تا میده و رو 2 اهم 4 تا 250
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)