HX5 حدود370 البته توسایت دیجی کالا و بدون گارانتی
اگر همون قیمت مد نظرت هست که همونH55 از W370 بهتره![]()
HX5 حدود370 البته توسایت دیجی کالا و بدون گارانتی
اگر همون قیمت مد نظرت هست که همونH55 از W370 بهتره![]()
تو این رنج چی دیگه هست
نیکون و یا کانن چی؟
نیکون مدل کامپکت زیاد خوبی نداره یا اگرم داشته باشه تو ایران کمه
کانن هم SX130 هست دوربین خیلی خوت ولی خوب یکمی بزرکتر ازون مدلهای سونیه و SX200![]()
بله درسته چون شما یه حرفه ای هستید اما این بنده خدا تازه میخواهد اولین دوربینش رو بخره و شاید تا چندین سال دوربین رو داشته باشه پس باید بهترین دوربین موجود رو بخره
من قبول ندارمراستی به نظر شما ما چه مقدار از امکانات دوربینهای DSLR استفاده میکنیم؟
عکاسی هدف اولیه ماست بقیه چیزها وسیله اند
مثلا شما میرید یه بنز 2010 میخرید که فقط باحاش مسافرت برید نه برای امیت , سرعت , زیبایی و هزارتا چیزه دیگه هم هست که بنز میخرید , اگر نه با یه پیکان هم میشه مسافرت رفت
یه نمونه این هست که بعضی میگند کار موبایل فقط تماس برقرار کردنه اما دنیا این رو قبول نداه چون میشه همه کار با یه موبایل که به وب وصل میشه انجام داد واقعا همه کار
فکر کنم تو وب پایین تراز 400 باشهتو همین حدود
در مورد اینها نظرتون چیه؟
الان همین HX5 چند هست؟
دوربین های دیگه این رده
SX210 , TZ8 , TZ10
و بهتر از اینا LX3-5 و G12-11
با توجه به بودجه این فکر کنم خوب باشه ســونــی W370
مرسی از راهنمایی.
من بیشتر ترجیح میدم که دوربین جدید تر باشه.منظورم اینه که تازه تر معرفی شده باشه.
مثلا میتونم 500D رو بگیرم با یه لنز تقریبا خوب ولی ترجیح میدم یه بدنه ی جدیدتر تا 1 تومن بگیرم و تا 2-3 ماه دیگه که خودم تو عکاسی راه افتادم بعد لنزم رو بگیرم.اینطوری بنظرم بهتره.
عقیدم اینه همیشه توی گجت های جدید تر از تکنولوژی بهتری استفاده شده.
حالا شما چی پیشنهاد میدید؟
فقط بدنه باشه با یه لنز خیلی معمولی در حد کار راه انداختن.
هر چی جدیدتر بهتر!!!
من اون مدل رو نمیشناسم اما SX130 رو اشناام ومیدونم عالیه
با قیمتی 260 (از وب) فقط دو تا قلمی میخوره
البته نباید فراموش کرد که لنز هم بسیار مهمه و شاید مهم تر از خود دوربین اما تو لنز ها به روز بودن مثل دوربین نیست
به هر حال بهتره بعد از مدتی لنز بخرید که نیاز هاتون رو تو کار دقیق بفهمید
![]()
سلام
بنظر من با اون بودجه 550D بگیری با یه لنز معمولی تا مدتی که دست راه بیفته خوبه
با کارایی بهتر و جدیدتر از 500D![]()
دوستان به نظر شما با توجه به پایین آمدن قیمت HX5 (حدود سیصدو شصت و پنج)، بین این و SX210 کدام را پیشنهاد میکنید . از لحاظ کیفیت و ...
من حیث المجموع کدام را بخریم به صلاح است؟
به نظر من Hx5 با توجه به فیلمترداری بهتر و برتریهای نسبی دیگه فکر کنم گزینه بهتریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)