تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 725 از 2376 اولاول ... 22562567571572172272372472572672772872973577582512251725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,241 به 7,250 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خداوكيلي ورزشگاه وقتي آبي ميشه چقدر خوشگل ميشه
    مگه چیزی هم هست که رنگ ابی بشه زشت از اب در بیاد؟
    اسمان، دریا ، استقلال زیباست چون این افتخار را داشتند که به رنگ ابی در بیایند...

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مگه چیزی هم هست که رنگ ابی بشه زشت از اب در بیاد؟
    اسمان، دریا ، استقلال زیباست چون این افتخار را داشتند که به رنگ ابی در بیایند...
    سلام
    امروز تو ورزشگاه هر جارو میدیدی آبی آبی بود ...واقعآ ادم لذت میبره ورزشگاه به اون عظمت رو به رنگ آبی میبینه
    عشق من قشنگترین رنگ دنیا آبی

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاييد ميشه.
    من هم تا اون موقع كه اهواز بودم استقلالي هاش بيشتر بودن.اصلا خوزستان استقلالي هاش بيشتر هستن.
    اصفهان هم وضع همینطور هست خود من در 3 محله تا حالا زندگی کردم و هر 3 محله 80% استقلالی هستند در دانشگاه وضع همینطور هست و اکثرا استقلالی هستند نمیدونم تو تهران چرا وضع اینطوری هست...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بچه ها بيك زاده خيلي سنگينه!
    نمي دونم چرا اينقدر كند كار ميكنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تو تهران چرا وضع اینطوری هست...
    سلام
    منظورت چیه
    من که دورو برم رو نگاه میکنم میبینم 90% استقلالی هستن
    حالا اگر کمتر ورزشگاه میرن دلیل بر کم طرفدار بودن استقلال تو تهران نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ادامه سیر صعودی آبی ها
    راه آهن هم سد راه استقلال نشد

تیم فوتبال استقلال تهران با برتری مقابل راه آهن به مکان ششم جدول رده بندی صعود کرد.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، از ساعت 20 امشب (شنبه) تیم های راه آهن و استقلال در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر مشتاق یکی دیگر از بازی های هفته هشتم رقابت های لیگ برتر کشور را برگزار کردند که این بازی در پایان به برتری 2 بر یک استقلال انجامید.
    ابتدا مجتبی زارع در دقیقه 29 برای راه آهن گل زد، اما پیروز قربانی در دقیقه 33 و آرش برهانی در دقیقه 38 برای استقلال گل زدند تا آبی های پایتخت در آستانه دربی 65 با 3 امتیاز شیرین خود را به رده ششم جدول برسانند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر
    من خودم ورزشگاه بودم حداقل 60 هرار نفر اومده بودن ...حالا اینا چه جوری حساب کردن40 هزار نفر من نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي: استقلال ‌سخت ترين بازي خود را در ليگ برتر برگزار کرد
    سرمربي تيم استقلال تهران گفت که اين تيم سخت ترين بازي خود را در فصل جاري ليگ برتر باشگاه هاي ايران مقابل راه آهن شهر ري برگزار کرد.

تيم استقلال تهران شنبه شب در ادامه رقابت هاي هفته هشتم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه دو بر يک از سد راه آهن شهر ري گذشت و به رده ششم جدول رده بندي صعود کرد.
    به گزارش ايرنا، " امير قلعه نويي" در پايان اين ديدار در گفت وگو با خبرنگاران افزود :‌ بازيکنان استقلال تهران بازي را بسيار بد آغاز کردند به طوريکه تحت تاثير حريف قرار گرفتند.
    وي با بيان اينکه استقلال تهران تنها 10 دقيقه مقابل تيم راه آهن بازي کرد ، اظهار داشت :‌ بازيکنان در طول هفته گذشته در باد پيروزي پرگل برابر استقلال اهواز قرار داشتند به طوريکه نتوانستند توانايي هاي خود را برابر راه آهن به نمايش بگذارند.
    قلعه نويي گفت :‌ بازيکنان تيم استقلال تهران در نيمه دوم به بازي تدافعي روي آوردند تا با پيروزي زمين بازي را ترک کنند.
    وي خاطر نشان کرد : بسيار خوشحالم که تيم استقلال تهران با پيروزي به استقبال بازي حساس هفته نهم خود مقابل پرسپوليس مي رود.
    سرمربي تيم استقلال تهران در مورد ديدار آتي اين تيم مقابل پرسپوليس تصريح کرد: اين بازي براي مربيان آسان است زيرا بازيکنان از انگيزه هاي زيادي براي پيروزي در اين ديدار برخوردارند.
    قلعه نويي تنها مسائل روحي و رواني را از وظايف خطير کادر فني مربيان دو تيم اعلام کرد و افزود :‌ هر تيمي که از لحاظ روحي شرايط بهتري داشته باشد شانس پيروزي بيشتري دارد.
    وي با قدرداني از مسئولان باشگاه راه آهن گفت :‌ 18 سال است که در تيم استقلال تهران حضور دارم اما هيچگاه از من تجليل نشده اما باشگاه راه آهن به خاطر دو سال بازي از من قدرداني کرد که از اين بابت از آنان سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هفته هشتم ليگ برتر‌
    درحاشيه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و راه آهن شهرري

تيم استقلال تهران شنبه شب در ادامه ديدارهاي هفته هشتم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه دو بر يک از سد راه آهن شهر ري گذشت و به رده ششم جدول رده بندي صعود کرد.

* 50 هزار تماشاگر از نزديک ديدار استقلال و راه آهن را مشاهده کردند.
    * تماشاگران استقلالي در ابتداي بازي به نشانه اعتراض نيمکت نشيني "فرهاد مجيدي"‌ به شدت اين بازيکن را تشويق کردند.
    * مجتبي جباري هافبک استقلال که به دليل مسائل انضباطي بر روي نيمکت ذخيره هاي اين تيم قرار داشت از دقيقه 36 جانشين عليرضا عباسفرد شد تا روند حرکتي اين تيم در ميانه ميدان تغيير کند.
    * بازيکنان راه آهن در 20 دقيقه نخست بازي دو بار دروازه حريف را باز کردند اما اين گل ها به دليل برخورد توپ با دست مهاجم اين تيم و آفسايد مردود اعلام شد.
    * در ابتداي اين ديدار تنها 15 خبرنگار و 15 عکاس در ورزشگاه آزادي تهران حضور داشتند اما در ادامه بازي بر تعداد آنان افزوده شد.
    * پيش از آغاز اين بازي، از امير قلعه نويي، مسعود معيني و علي گيوه اي سه بازيکن اسبق تيم استقلال تهران تجليل شد.
    * "حسين آشنا"‌ دروازه بان راه آهن در نيمه نخست با پيراهن يکدست قرمز وارد زمين شد که اين امر با اعتراض هواداران استقلال همراه بود.
    * زماني که " علي عليزاده"‌ مهاجم استقلال پشت دروازه تيم خودي مشغول گرم کردن خود بود با اعتراض هواداران روبرو شد، آنان خواستار ورود مجيدي به زمين بازي بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سرمربي راه آهن شهر ري : تنها به داور بازي باختيم
    سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت که اين تيم تنها به داور بازي با استقلال تهران باخته است.

تيم راه آهن شنبه شب در ادامه رقابت هاي هفته هشتم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه دو بر يک مغلوب استقلال تهران شد.
    به گزارش ايرنا، "داود مهابادي"‌ در پايان اين ديدار در گفت وگو با خبرنگاران با انتقاد از نحوه عملکرد داوران افزود :‌ در صحنه گل دوم تيم راه آهن، داور برخورد توپ با مهاجم اين تيم را نديد اما کمک داور از 50 متري اعلام ضربه پنالتي کرد که جاي بسي شگفتي است.
    وي ادامه داد :‌ متاسفانه داور بازي با دادن کارت هاي زرد بي مورد،‌ تمرکز بازيکنان راه آهن را بر هم ريخت تا آنان نتوانند با تمرکز کافي بازي را دنبال کنند.
    مهابادي در مورد بازي دو تيم راه آهن و استقلال تهران اظهار داشت :‌ راه آهن در 30 دقيقه نخست اين ديدار مسلط بر توپ و ميدان بود اما تنها 15 دقيقه بازي را از دست داد و مقابل حريف خود تن به شکست داد.
    سرمربي تيم راه آهن با تمجيد از عملکرد بازيکنان اين تيم گفت :‌ راه آهن به هيچ وجه مستحق شکست مقابل استقلال تهران نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •