تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 725 از 949 اولاول ... 225625675715721722723724725726727728729735775825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,241 به 7,250 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان امشب سرعت دانلود شبانه هاتون رو اعلام کنید با ذکر شهر دارم از فن آوا متنفر میشم

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حرف دوستمون رو تایید میکنم این شرکت باید تنبیه بشه همگی باید تخلیه کنید منم شنبه تخلیه میکنم با این که 40 روزم مونده به اعتبارم
    این شرکت اونقدها هم درپیت نیس کل پهنای باند علوم پزشکی مشهد رو این شرکت داره پوشش میده.

3. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه ...
    من مبلغ 4 ماه یکجا ریختم چند روزه میبینم سرعتم شده 128
    افتضاح اومده پایین...
    زنگ زدم پشتیبانی میگه از این به بعد شامل مقررات ........... میشید...
    خوب آخه........ حروم خوری تا چقدر ؟ من که پول پیش دادم..لا اقل باید بعد از قرار دادم این قانون اعمال بشه....
    آخه با این حروم خوری ها به کجا می خواین برسید...
    من هم تخلیه می کنم...
    من کارم تو مغازه باید نامحدود و سرعت بالا باشه..وگرنه مشتری ندارم...برم ببینم چی کار کنم...

5. 2 کاربر از Tohid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بیزحمت وضعیت دانلود شبانتونو رو با این سرویسی که گفتید اعلام کنید تا شاید منم اومدم روی این سرویس
    امشب ببينم چشم. ولي آخه خودمونيما ساعت 2 شب بايد پاشم برم كامپيوتر روشن كنم و بعد بخوابم. داستانه ها....
    دوستان گرامی

طبق مصوبه کمسیون تنطیم مقررات شماره ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴

بند ۵ - اراییه کننده بر اساس قرارداد موظف به انجام تعهدات تا پایان قرار داد می باشد.
    بند ۶- اراییه کننده خدمات باید در بسته های تعرفهای خود نرخ بیت ریت ( سرعت) و مدت زمان اراییه خدمات را به صورت شفاف و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.

برید قوانین مربوطه مطالع کنید با فحش و تحیت و لعنت، سپردن طرف به خدا و پیغمبر سرعت اینترنت شما بر نمی گرده شاکایت پیگیری کنید تا آخرش سازمان تنظیم میگه بر اسا مستندات باید حرف زد خود قرار دارید شکایت کنید ندارید باید ار شرکت SLA کنید اونها موظف هستند برای شما ارسال کنند. این هم آدرس سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم آلان واقعا داغ دارم با این وضعیت، چون بیشتر کار روزانه ام با اینترنت بود و هست، هنوز سر درگم هستم و در حال پیگیری، کار به جایی رسیده که بندگان خدا، اپراتورها که هیچ کاره هستند عذر خواهی می کنند از من!!!

اما در هر صورت تا آخر شکایت پیگیری می کنم!!!
    من شكايت كردم اما مشكلم اينه كه نمي تونستم 2 هفته صبر كنم تا جواب بدن. 2 هفته هم پولي كه بابت اين سرويس دادم هدر مي شد و هم تو اين مدت چكار مي كردم با سرعت 12؟
    دوستانی که میگین تغییر سرویس دادین و حجمی گرفتین خواهشا وقتی اعتبارتون تموم شد تخلیه کنید! والا حجمی بقیه شرکتها از این فن آوای لکنتی خیلی بهتره. شما اگه تخلیه نکنید باعث میشید اینا هر بلایی که خواست سرمون بیان و مطمئن باشن که ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و خودمون رو با شرایط وقف میدیم!
    من از اعتبارم 3 ماه مونده بود چون تازه 3 ماه تمديد كرده بودم. بعدش هم من 2 ماه و خورده اي ديگه بايد از اين خونه برم. اگه از ضرر مبلغي كه دادم چشم پوشي كنم، مدت زماني كه براي تخليه و انتخاب و خريد يه سرويس از يه جاي ديگه طول مي كشيد زياد بود و ارزشش رو نداشت. اونم از شانس ما اگه پورت خالي داشتن. وگرنه مطمئنن اين آخرين باريه كه من از فن آوا سرويس گرفتم و ديگه هيچ وقت اين كار رو نمي كنم.

7. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تخلیه کنیم کجا بریم دقیقا؟
    قیمت بهتر اگه سراغ داری شما همه میایم.

سلام مصرف منصفانه ها اجرا شده
    2 مگ bu اگه هستی شما بعد از دانلود 87 گیگ با سرعت عادیتون ، اگه روزی بیشتر از 1 گیگ و خورده ای دانلود کنیاینترنت شما تبدیل میشه به اینترنت 128 تا 512 اون روز، باز روز بعد سرعت عادی میشه ( تا زمانی که جیره ! اون روزتون تموم شه که همون 1 گیگ و.. هست ) . این قضیه ادامه داره تا سر ماه که دوباره ریست میشه همه چی و شما 87 گیگ داری دوباره...
    چه قیمتی میخوای؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یک پیشنهاد برای دوستانی که دنبال نامحدود هستند
    مخابرات بعضی از شهرها اینترانت نامحدود میده برید اینترانت بگیرید و با این اکانت های idownload تبدیلش کنید به اینترنت
    البته فکر کنم اسیاتک هم اینترانت محدود میده با گیگی 500 تومن

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این شرکت اونقدها هم درپیت نیس کل پهنای باند علوم پزشکی مشهد رو این شرکت داره پوشش میده.
    ]چه ربطی داره؟ مشتری اصلیش باید مردم باشن که همین هایی هم که هستن دارن میرن پس در پیت نیست ولی خود پیت هست

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان با این وضعی که این شرکت پیش آورده به هیچ عنوان بهش رحم نکنید و هر چه زودتر تخلیه کنید
    من امروز 4 تا خط از دوستان و فامیل که به پیشنهاد خودم واسشون گرفتم را تخلیه کردم ...
    فقط تخلیه خط ...

12. 2 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان با این وضعی که این شرکت پیش آورده به هیچ عنوان بهش رحم نکنید و هر چه زودتر تخلیه کنید
    من امروز 4 تا خط از دوستان و فامیل که به پیشنهاد خودم واسشون گرفتم را تخلیه کردم ...
    فقط تخلیه خط ...
    با تخلیه خط درسته اونا ضرر میکنند اما از کجا بگیریم؟
    ارزون ترین سرویسی که در حد 1 مگ نامحدود bu هست از شرکتهای دیگه بالای 105 هزار تومنه.

14. این کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با تخلیه خط درسته اونا ضرر میکنند اما از کجا بگیریم؟
    ارزون ترین سرویسی که در حد 1 مگ نامحدود bu هست از شرکتهای دیگه بالای 105 هزار تومنه.
    یه زنگ داتک بزن من شنیدم اونم منصفانه نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •