اخه یکی دیگه دارم که MagicGate رو supported زده ولی با برنامه ای که گفتی سرعتش رو چک کردم 5943 بود و بازی با اون هم فریم فریم اجرا میشه!!
چطور مموری که میخوام بخرم بفهمم اصلیه؟![]()
اخه یکی دیگه دارم که MagicGate رو supported زده ولی با برنامه ای که گفتی سرعتش رو چک کردم 5943 بود و بازی با اون هم فریم فریم اجرا میشه!!
چطور مموری که میخوام بخرم بفهمم اصلیه؟![]()
مارک مموری چی هست؟
سونی یا سان دیسک؟
اصولا همه مموری های سونی که مجیک گیت را ساپورت میکنند سرعت های مشابهی دارند.
شما یک کار دیگه هم میتونی بکنی.این برنامه ای که معرفی کردم را دنبال خودت ببر همونجا که مموری میخواهی بخری یک لحظه بهش بگو یک تست سرعت بزنه.
راستی شما که تست گرفتی مموری را داخل خود psp گذاشتی و تست کردی یا داخل رم ریدر؟
حتما حتما باید داخل خود psp باشه تا به حداکثر سرعت برسی.چون خود دستگاه هم دارای تکنولوژی مجیک گیت هست.
بازی که فریم فریم اجرا میشه دارای چه فرمتی هست؟cso یا iso؟
سونی هست..
مموری رو با لپ تاپ سونی چک کردم و الان با خود psp ..با psp سرعت خواندن فایل 6400 رو نشون داد.
بازی هم فرمتش CSO هست.اصلآ فرق این دو فرمت چیه؟
برای بدست آمدن سرعت واقعی مموری باید با خود psp تست کنید.البته به نوع و کیفیت کابل هم تا حدودی بستگی داره.
نتیجه تست تقریبا معقول هست.
بازی شما به این دلیل در مموری اصلی هم فریم فریم میشه چون فرمت آن cso هست.
این فرمت نسبت به فرمت iso فشرده تر هست و حجم کمتری داره.که این فشردگی باعث میشه که بعضی از بازی ها فریم فریم بشوند.
شما توسط برنامه زیر بازی را به فرمت iso تبدیل کن و داخل مموری بریز دیگه نباید مشکلی داشته باشید.
psp iso compressor 1.4 for PC
حجم:349 کیلوبایت
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 16-02-2009 at 23:52.
اقا دم شما گرم.مشکل حل شد![]()
با تشکر![]()
شركت سوني و سوني اريكسون قرارداد ساخت تلفن همراه psp رو با هم بستن اگه اينجوري بشه بايد در انتظار بازيهايه جديد تري بود
![]()
سلام دوست عزیز منبع این خبر از کجاست؟
من خیلی وقته منتظر چنین چیزیم![]()
اینم نتیجه ی تست من از مموری خودم توسط برنامه ای که Choory جان گذاشتند:
مموریم 4 گیگ تقلبیه ( Fake )...البته تقلبی درجه ی یک...تا حالا مشکل خاصی باهاش تو بازی ها نداشتم و سرعتشم خوبه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)