وقتی می ری سر خود سامسونگ می خری حالا آقایونی که می گن سامسونگ خوبه بیان ایشون رو راهنمایی کنن.
HP می خریدی الان هم مشکلت حل شده بود.
وقتی می ری سر خود سامسونگ می خری حالا آقایونی که می گن سامسونگ خوبه بیان ایشون رو راهنمایی کنن.
HP می خریدی الان هم مشکلت حل شده بود.
سلام دوست عزیز
اسکنر رو چک کردم، مشکل از اونجا نیست.
ظاهرا مشکل از سمت تونر باید باشه، چون موقع گرم کردن اون صداها میاد و با در اوردن تونر صداها قطع میشن.
قبل از بروز این مشکل error ، jam1 رو میداد که یه کاغذ گیر کرده بود تو پرینتر و ازش خارجش کردم و بعد از اون این صداها شروع شد و دیگه پرینتر غیر قابل استفاده شد !!![]()
سلام دوست عزیز
اسکنر رو چک کردم، مشکل از اونجا نیست.
ظاهرا مشکل از سمت تونر باید باشه، چون موقع گرم کردن اون صداها میاد و با در اوردن تونر صداها قطع میشن.
قبل از بروز این مشکل error ، jam1 رو میداد که یه کاغذ گیر کرده بود تو پرینتر و ازش خارجش کردم و بعد از اون این صداها شروع شد و دیگه پرینتر غیر قابل استفاده شد !!![]()
درود
پس صداش شبیه گیر کردن مثل اووووو یا چرخ دنده کارتریج
نظر من اینه کارتریج را باز کنی و سرویسش کنی و ببندیش
درود
به اطلاع کسانی که پست ها را دنبال میکنن میرسانم که با کمک و راهنمایی اقای خضوعی عزیز بعد از تعویض کارتریج ها مشکل من حل شد
تشکر ویژه میکنم از اقای خضوعی و وقتی که گذاشتن
سلام به همه اساتید
آقا من به پرینتر Samsung 2070W دارم، موقعی که پرینت میگیرم کاغذ ها رو فر میده یعنی تقریبا لوله میکنه میده بیرون که خیلی رو اعصابه...( باید بعدش یه دست اتو بکشم تا صاف شه ) کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ممنونم
خدا رو شکر.
قابل نداشت. نوکرتم
درود
دوست من اگه میتونی یک عکس بگیر و بزار تا ببینیم
چون نحوه تا خوده ها یا به قول شما فر خودن ها باهم دیگه فرق داره ! اونجوری بهتر میشه نظر داد
اگه توی دستگاه فر میخوره عکس با دستگاه بزار
با تشکر
سلام
کلا این خانواده از سامسونگ کاغذ رو خیلی گرم میکنه.به خاطر همین فر میخوره.
البته اگه کاغذ کلفت باشه این حالت بیشتر میشه.
شما تو تنظیمات پرینتر نوع کاغذ رو به preprinted تغییر بدین.تا گرمای پرینتر کمتر بشه.
سلام این یک نمونه از تست پرینت هست...البته بیشتر از این هم کاغذ ها فر میخورند.
بیژن جان کاملا حق با شماست کاغذ که بیرون میاد انگار نون لواشه از تنور در اومده! اون گزینه preprinted رو پیدا نکردم ،کدوم قسمت هست...؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)