تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 3347 اولاول ... 22462467471472072172272372472572672772873477482412241724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ایرانسل تو قم خیلی وقته مشکل داره و اصلا رسیدگی نمیکنن!! یه زمانی سرعت 17مگ بود و الان شده 20 - 50 کیلوبایت.
    من از مهر به بعد دیگه ناامید شدم ازش و استفاده ای دیگه نداشتم تا الان باهاش.
    ==============

محتوای مخفی: .... 
    اجراي 4 برنامه در فیلتــرینگ هوشمند/ شغل، سن و نياز کاربر بررسي مي‌شود
    الان مثلا ما خارج از چارچوب نیاز, از اینترنت استفاده کنیم فردا میان در خونه مارو میبرن ***؟!
    این همه پول رو صرف این کاراشون نمیکردن وضع اینترنتمون این نبود!!
    Last edited by and-roid2; 16-12-2014 at 00:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خدا شاهده میری طبقه چهارم علاعدین قدیمی ترین مرکز تجاری موبایل در ایران ایرانسل 1 خط آنتن نسل 2 داره فقط!!!
    فقط حرفففففف
    آخه چرا طرف بره هزینه کنه گوشی نسل چهار بگیره هزینه کنه سیم کارت نسل چهار بگیره وقتی الان نسل سه همراه اول داره 10 مگ سرعت فیکس میده!!!
    ما میگیم اصلا کل کشور در پهنای باند خارجی مشکل داره ربطی هم به ایرانسل نداره ولی تست سرور داخلی باید به من بده 4مگ؟! تازه چه سروری ؟ سرور خود ایرانسل!
    حداقل مشخص نمی کنند آقا این نسل 4 بالاخره 40مگ سرعت میده 4مگ میده حال نکنه نمیده کلا چیه داستان!
    البته اینم از زرنگی ایرانسله....
    بابا اوضاع فنی ایرانسل خیلی خرابه
    اینجا تو اصفهان روز ها سرعت از 100 بیشتر نمیشه
    شب ها سرعت میره تقریبا روی 800 تا 1مگ
    سرعت سرور داخلی شب ها میاد رو 100

پورت اینترانتشون تعطیله

3. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خوبی دوست عزیز
    بالاخره گوشی خریدی اگه اره چی؟
    امروز پازار موبایل شهر خودمون بودم زد 2 سونی رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش فورجی هم داشت ولی قیمتش لامصب1300بود
    سلام خوبی شما؟
    آره من z3 dual گرفتم گوشی خوبیه
    z2 باز هم افت قیمت داره فقط حواست باشه D6503 بگیری حتما

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا اوضاع فنی ایرانسل خیلی خرابه
    اینجا تو اصفهان روز ها سرعت از 100 بیشتر نمیشه
    شب ها سرعت میره تقریبا روی 800 تا 1مگ
    سرعت سرور داخلی شب ها میاد رو 100

پورت اینترانتشون تعطیله
    من قشنگ یادمه 4ماه پیش همدان بودم خدا شاهده با نسل 3 من تست سرعت 16مگ گرفتم... ترکید کلا رفت پی کارش...

6. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا شاهده میری طبقه چهارم علاعدین قدیمی ترین مرکز تجاری موبایل در ایران ایرانسل 1 خط آنتن نسل 2 داره فقط!!!
    فقط حرفففففف
    آخه چرا طرف بره هزینه کنه گوشی نسل چهار بگیره هزینه کنه سیم کارت نسل چهار بگیره وقتی الان نسل سه همراه اول داره 10 مگ سرعت فیکس میده!!!
    ما میگیم اصلا کل کشور در پهنای باند خارجی مشکل داره ربطی هم به ایرانسل نداره ولی تست سرور داخلی باید به من بده 4مگ؟! تازه چه سروری ؟ سرور خود ایرانسل!
    حداقل مشخص نمی کنند آقا این نسل 4 بالاخره 40مگ سرعت میده 4مگ میده حال نکنه نمیده کلا چیه داستان!
    البته اینم از زرنگی ایرانسله....
    علاالدین در پیت ترین پاساژه پله برقیاش ترکیده دیگه چه برسه به آنتن موبایل! شما برو بازار موبایل همه جاهاش مینی بی تی اس ایرانسل نصبه و آنتن فول.

8. 4 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علاالدین در پیت ترین پاساژه پله برقیاش ترکیده دیگه چه برسه به آنتن موبایل! شما برو بازار موبایل همه جاهاش مینی بی تی اس ایرانسل نصبه و آنتن فول.
    در همین در پیت ترین پاساژ ایرانسل نمایندگی رسمی داره....

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ایرانسل از هول راه اندازی شبکه 4G تمام شبکه های دیگه خودشو مثل وایمکس و 2G و EDGE و 3G خودشو به فــــــــــــــنا داده!!
    با راه اندازی فقط یک آنتن در هر جایی اعلام میکنه اون شهر 3G داره و در همین تهران هم خیلی جاها رفتم و فقط سیگنال خیلی ضعیفی در حد منفی ۹۷ دسی بل میاد حتی در فضای باز و پارک ها و خیابون ها که اصلا هیچ دیتایی هم ردوبدل نمیشه!!

درسته که این تازه شروع راه اندازی هست و خیلی مونده تا پوشش کامل و کسی هم انتظار نداره به این زودی پوشش کامل کامل بشه ولی این دروغ وقیحانه و کلاهبرداری ایرانسل با شعار 4G , 3G خیلی بیشرمانه است که به دورغ میاد میگه تهران دارای 4G شد!!! حداقل حداقل تا یکسال دیگه پوشش تهران و مخصوصا پوشش داخل ساختمان تکمیل نمی شود.

فریب ایرانسل را نخورید و مودم های 4G , 3G نخرید! به نصیحت من گوش کنید!
    Last edited by arman809; 16-12-2014 at 02:38.

12. 10 کاربر از arman809 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

علیرضا قلمبر دزفولی

تمام مشکلات و اختلالات ایرانسل بخاطر رومینگ بوده
    مشترکین بسیار متعددی در تماس با ما اعلام کردند بعد از مورخه 27 خرداد مشکلات متعددی از قبیل افت سرعت دیتا و قطعی دارند
    ما قبول داریم سرعت دیتا از اواخر خرداد ماه بسیار افت داشته و امیدوارم تا پایان اسفند این اختلالات رفع شود
    هم اکنون 8500 مشترک رایتلی فقط در تهران از خدمات اپراتور ایرانسل استفاده میکنند که باعث شده با مشکلات متعددی در کشور روبرو شویم

وی دلیل افت سرعت اعلام کرد قبلا مشترکان نسل دوم با دانلود 30 کیلوبایت بر ثانیه از خدمات راضی بودند اما از آواخر خرداد دانلود نسل دوم به 5 کیلوبایت رسیده که در صدد رفع این مشکل تا آواخر اسفند ماه هستیم

وی خاطر نشان کرد شرکت ایرانسل برنامه بلند مدت 5 ساله برای نسل های بالاتر دارد که شکیبایی مشترکین را میطلبد و پهنای باند در اختیار ایرانسل نبوده و مشکلات افت سرعت اینترنت بزودی رفع میشود
    Hossein karimi Drp10926MTN
    این واقعا مسخره ترین استدلالی که میشه درباره سرعت و کیفیت پایین نسل 3 ارائه کرد.مگه کل رایتل ها چقدر هستند که بخوان به شبکه ایرانسل فشار وارد کنند تا سرعت کم بشه بعدم مشترکین رایتل از نسل 2 ایرانسل در حالت رومینگ استفاده می کنند نه نسل 3.
    در هر صورت فعلا باید صبر کنیم انشاله به حول قوه الهی کمک های غیبی ووووو نسل 3 ثبات پیدا کنه.

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

واقعا افتضاح به بار اورده ایرانسل من وایمکس دارم تا یه ماه پیش حداقل وب سایت باز میکرد الان دیگه کار نمی کنه کلا .تماس میگیری اپراتور میگه مشکلی نداریم . اینارو فقط باید تو 195.ir شکایت کنید . از عدم تضمین کیفیت و کم فروشی !

15. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

این واقعا مسخره ترین استدلالی که میشه درباره سرعت و کیفیت پایین نسل 3 ارائه کرد.مگه کل رایتل ها چقدر هستند که بخوان به شبکه ایرانسل فشار وارد کنند تا سرعت کم بشه بعدم مشترکین رایتل از نسل 2 ایرانسل در حالت رومینگ استفاده می کنند نه نسل 3.
    در هر صورت فعلا باید صبر کنیم انشاله به حول قوه الهی کمک های غیبی ووووو نسل 3 ثبات پیدا کنه.
    و سوالی که برای من یپش اومد:
    آیا رایتل هزینه ای بابت این رومینگ پرداخت نمی کنه
    اگر پرداخت می کنه
    آیا ایرانسل نمی تونه با همون هزینه ی دریافتی پهنای باند اضافه کنه!!!!!

17. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •