ایرانسل تو قم خیلی وقته مشکل داره و اصلا رسیدگی نمیکنن!! یه زمانی سرعت 17مگ بود و الان شده 20 - 50 کیلوبایت.
من از مهر به بعد دیگه ناامید شدم ازش و استفاده ای دیگه نداشتم تا الان باهاش.
==============
محتوای مخفی: ....
ایرانسل تو قم خیلی وقته مشکل داره و اصلا رسیدگی نمیکنن!! یه زمانی سرعت 17مگ بود و الان شده 20 - 50 کیلوبایت.
من از مهر به بعد دیگه ناامید شدم ازش و استفاده ای دیگه نداشتم تا الان باهاش.
==============
محتوای مخفی: ....
Last edited by and-roid2; 16-12-2014 at 00:52.
بابا اوضاع فنی ایرانسل خیلی خرابه
اینجا تو اصفهان روز ها سرعت از 100 بیشتر نمیشه
شب ها سرعت میره تقریبا روی 800 تا 1مگ
سرعت سرور داخلی شب ها میاد رو 100
پورت اینترانتشون تعطیله
سلام خوبی شما؟
آره من z3 dual گرفتم گوشی خوبیه
z2 باز هم افت قیمت داره فقط حواست باشه D6503 بگیری حتما
من قشنگ یادمه 4ماه پیش همدان بودم خدا شاهده با نسل 3 من تست سرعت 16مگ گرفتم... ترکید کلا رفت پی کارش...
علاالدین در پیت ترین پاساژه پله برقیاش ترکیده دیگه چه برسه به آنتن موبایل! شما برو بازار موبایل همه جاهاش مینی بی تی اس ایرانسل نصبه و آنتن فول.
در همین در پیت ترین پاساژ ایرانسل نمایندگی رسمی داره....![]()
ایرانسل از هول راه اندازی شبکه 4G تمام شبکه های دیگه خودشو مثل وایمکس و 2G و EDGE و 3G خودشو به فــــــــــــــنا داده!!
با راه اندازی فقط یک آنتن در هر جایی اعلام میکنه اون شهر 3G داره و در همین تهران هم خیلی جاها رفتم و فقط سیگنال خیلی ضعیفی در حد منفی ۹۷ دسی بل میاد حتی در فضای باز و پارک ها و خیابون ها که اصلا هیچ دیتایی هم ردوبدل نمیشه!!
درسته که این تازه شروع راه اندازی هست و خیلی مونده تا پوشش کامل و کسی هم انتظار نداره به این زودی پوشش کامل کامل بشه ولی این دروغ وقیحانه و کلاهبرداری ایرانسل با شعار 4G , 3G خیلی بیشرمانه است که به دورغ میاد میگه تهران دارای 4G شد!!! حداقل حداقل تا یکسال دیگه پوشش تهران و مخصوصا پوشش داخل ساختمان تکمیل نمی شود.
فریب ایرانسل را نخورید و مودم های 4G , 3G نخرید! به نصیحت من گوش کنید!
Last edited by arman809; 16-12-2014 at 02:38.
این واقعا مسخره ترین استدلالی که میشه درباره سرعت و کیفیت پایین نسل 3 ارائه کرد.مگه کل رایتل ها چقدر هستند که بخوان به شبکه ایرانسل فشار وارد کنند تا سرعت کم بشه بعدم مشترکین رایتل از نسل 2 ایرانسل در حالت رومینگ استفاده می کنند نه نسل 3.
در هر صورت فعلا باید صبر کنیم انشاله به حول قوه الهی کمک های غیبی ووووو نسل 3 ثبات پیدا کنه.
واقعا افتضاح به بار اورده ایرانسل من وایمکس دارم تا یه ماه پیش حداقل وب سایت باز میکرد الان دیگه کار نمی کنه کلا .تماس میگیری اپراتور میگه مشکلی نداریم . اینارو فقط باید تو 195.ir شکایت کنید . از عدم تضمین کیفیت و کم فروشی !
و سوالی که برای من یپش اومد:
آیا رایتل هزینه ای بابت این رومینگ پرداخت نمی کنه
اگر پرداخت می کنه
آیا ایرانسل نمی تونه با همون هزینه ی دریافتی پهنای باند اضافه کنه!!!!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)