تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 752 اولاول ... 224624674714720721722723724725726727728734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان این هدفون های سنهایزر که مخصوص آیپاد هس اگه با لپ تاپ استفاده شه آیا مشکلی براش پیش میاد؟
    سوال دیگه اینکه وقتی یه هدفونی صدای یه طرفش قطع میشه معمولا مشکلش از کجاس و آیا امکان درست شدنش وجود داره؟
    در آخر هم یه هدفون خوب برا فیلم دیدن که تجربه لذت بخشی رو بده جز k99 چی پیشنهاد میکنید،من رفتم پایتخت چن جا پرسیدم نتونسم پیدا کنم و یکی از فروشنده ها بم گف تو ایران akg اصل پیدا نمیشه! حرفش درسه؟ نمایندگی داره این akg ؟
    اگه ممکنه یه فروشگاه معتبر برا خرید بم معرفی کنید
    با تشکر

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان این هدفون های سنهایزر که مخصوص آیپاد هس اگه با لپ تاپ استفاده شه آیا مشکلی براش پیش میاد؟
    سوال دیگه اینکه وقتی یه هدفونی صدای یه طرفش قطع میشه معمولا مشکلش از کجاس و آیا امکان درست شدنش وجود داره؟
    در آخر هم یه هدفون خوب برا فیلم دیدن که تجربه لذت بخشی رو بده جز k99 چی پیشنهاد میکنید،من رفتم پایتخت چن جا پرسیدم نتونسم پیدا کنم و یکی از فروشنده ها بم گف تو ایران akg اصل پیدا نمیشه! حرفش درسه؟ نمایندگی داره این akg ؟
    اگه ممکنه یه فروشگاه معتبر برا خرید بم معرفی کنید
    با تشکر
    سلام
    نه مشکلی پیش نمیاد
    قطع شدن یک گوشی هدفون بدلایل مختلف ممکنه اتفاق بیافته
    1.قطع شدن سیم مسی داخل کابل
    2.قطع شدن سیم پیچ داخلی از دیافراگم
    3.خرابی درایو هدفون
    اگه مشخص بشه مشکل از کجاست ممکنه درست بشه ولی خوب بعضا هزینه بر هست و شاید مثل اولش نشه یعنی اگه مجبور بشین کابل رو عوض کنین اگه از کابل خوب استفاده نکنین تاثیر زیادی تو کیفیت صدا خواهد داشت.
    بله k99 تو مجتمع پایتخت موجود نبود ولی دلیل نمیشه بدنبال هدفون دیگه باشین.چون مجتمع کامپیوتر ایران در ولیعصر موجود دارن و بعد از اون تو جمهوری تا چشم کار میکنه k99 رو فروشگاهها موجود دارن.
    در مجتمع پایتخت هم تا دو یا سه روز اینده موجود خواهد شد .شرکت اواسان که نمایندگی akg هست طبقه هم کف فروشگاه دیجیتال محصولات اواسان رو عرضه میکنه.اگه عجله داشتین میتونین از خود دفتر شرکت در طبقه 8 تهیه بفرمایین.
    موفق باشین.

3. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بخصوص اقا سالار بخاطر راهنمایی های خوبشون
    می خواستم بدونم که محدوده فرکانسی که تویه مشخصات هدفون نوشته نشون دهنده چیه؟
    بعد اینکه گوش انسان محدود 20Hz تا 20kHz رو بیشتر نمیشنوه پس بقیه فرکانس هایی که هدفون توانایی پاسخ گویی داره چه فایده ای داره ؟

5. این کاربر از keyvan94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بخصوص اقا سالار بخاطر راهنمایی های خوبشون
    می خواستم بدونم که محدوده فرکانسی که تویه مشخصات هدفون نوشته نشون دهنده چیه؟
    بعد اینکه گوش انسان محدود 20Hz تا 20kHz رو بیشتر نمیشنوه پس بقیه فرکانس هایی که هدفون توانایی پاسخ گویی داره چه فایده ای داره ؟
    سلام. این محدوده نشان دهنده فرکانس های قابل پخش در هدفون است که بسیاری از آنها توسط انسان قابل شنیدن نیستند. نقل از rezaomido:( بعضی از هدفونها حتی بیش از 130KHz را هم پخش می کنند این اعداد بسیار فراتر از شنوایی یک انسان هست اما هدفونهایی با این فرکانس نه به خاطر شنیدن توسط انسان بلکه به خاطر این ساخته میشوند که هدفون سرعت پاسخ به کوچکترین جزییات صدا را داشته باشد.
    چون صدای موسیقی ترکیبی پیچیده از انواع فرکانسهای مختلف هست. از نظر ریاضی هم بیان اینکه از ترکیب این فرکانسهای مختلف چه فرکانسهای جدیدی تولید می شود بسیار سخت هست.)
    موفق باشید.

7. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام. این محدوده نشان دهنده فرکانس های قابل پخش در هدفون است که بسیاری از آنها توسط انسان قابل شنیدن نیستند. نقل از rezaomido:( بعضی از هدفونها حتی بیش از 130KHz را هم پخش می کنند این اعداد بسیار فراتر از شنوایی یک انسان هست اما هدفونهایی با این فرکانس نه به خاطر شنیدن توسط انسان بلکه به خاطر این ساخته میشوند که هدفون سرعت پاسخ به کوچکترین جزییات صدا را داشته باشد.
    چون صدای موسیقی ترکیبی پیچیده از انواع فرکانسهای مختلف هست. از نظر ریاضی هم بیان اینکه از ترکیب این فرکانسهای مختلف چه فرکانسهای جدیدی تولید می شود بسیار سخت هست.)
    موفق باشید.
    به دوستان به شدت توصیه می کنم این رو بخونن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از بهترین و انقلابی ترین چیز هایی هست که تا حالا خوندم.

برادر پیسفول زحمت معرفیش رو به من کشیدن

توی اون لینک علاوه بر مطالب خیلی مفیدی که داره در مورد همین مطلب اخیر هم نکات خیلی خوبی داره

9. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به دوستان به شدت توصیه می کنم این رو بخونن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از بهترین و انقلابی ترین چیز هایی هست که تا حالا خوندم.

برادر پیسفول زحمت معرفیش رو به من کشیدن

توی اون لینک علاوه بر مطالب خیلی مفیدی که داره در مورد همین مطلب اخیر هم نکات خیلی خوبی داره
    خیلی جالب بود ممنون
    کلا مطالب جالبی داشت ولی من بیشتر از این قسمتش خوشم اومد
    Better headphones

The easiest fix isn't digital. The most dramatic possible fidelity improvement for the cost comes from a good pair of headphones. Over-ear, in ear, open or closed, it doesn't much matter. They don't even need to be expensive, though expensive headphones can be worth the money.
    Keep in mind that some headphones are expensive because they're well made, durable and sound great. Others are expensive because they're $20 headphones under a several hundred dollar layer of styling, brand name, and marketing. I won't make specfic recommendations here, but I will say you're not likely to find good headphones in a big box store, even if it specializes in electronics or music. As in all other aspects of consumer hi-fi, do your research (and caveat emptor).
    با تشکر

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان یخورده در مورد audio technica توضیح میدین ؟! آیا همه ی مدل هاش بیس قوی میدن ؟ کیفیت و شفافیت صداشون چطوره ؟ اصلش تو ایران گیر میاد ؟

داره خودمونی میشه mourners's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان akg k 77 با k 44 تفاوتون چقدر؟ که 30 تومن بیشتر هزینه کنم؟

بعد کابلهای خالی از اکسیژن چه فرقی با بقیه داره؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان یخورده در مورد audio technica توضیح میدین ؟! آیا همه ی مدل هاش بیس قوی میدن ؟ کیفیت و شفافیت صداشون چطوره ؟ اصلش تو ایران گیر میاد ؟
    سلام
    خوب audio technica هم مثل بقیه برند ها هدفونهای متفاوتی که هر کدوم تو پخش بعضی از فرکانسها تاکیید بیشتری دارن تولید کرده.بعضی از مدلهاش که تو فرکانسهای پایین تاکیید شده بیس قوی تری دارن.
    audio technicaاز برند های خوشنام هدفون سازی هست و هدفونهای با کیفیت و خوبی هم داره که از سیاستهاش تولید هدفونهای خوش صدا با قیمتهای مناسب هست.
    بله اورجینال این هدفونها رو میتونین از نمایندگیش پیشگامان کیش تهیه کنین.

15. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان akg k 77 با k 44 تفاوتون چقدر؟ که 30 تومن بیشتر هزینه کنم؟

بعد کابلهای خالی از اکسیژن چه فرقی با بقیه داره؟

مرسی
    کمی بیس k77 بنسبت k44 قوی تر و عمیقتر هست و کمی هم شفافیت صدا بیشتر هست.
    و کابلهای ofc چند تا مزیت دارن که یکیش عمر بالای این کابلهاست که با توجه به اینکه مس بمرور زمان با ترکیب شدن با اکسیژن اکسید میشه و خاصیت خودش رو از دست میده که در اینصورت انتقال جریانی وجود نخواهد داشت.برای همین کابلهای ofc با توجه به اینکه مس خالص هستن و در شرایطی درست میشن که اکسیژنی نباشه که باعث اکسید شدنشون بشه و یه لایه از رو کش طلا بمنظور حفظ کابل مسی در مقابل اکسیژن باعث افزایش عمر کابل از لحاظ فعالیت شیمیایی میشه.
    مزیت دیگه این کابلها fidelity (معنی فارسی نداره یا میشه گفت وفاداری) اون هست با توجه به خالص بودن مس این کابلها انتقال جریان به بهترین شکل (با کمترین افت جریان) انجام میشه که در واقع جریان( صدا) از سورس تا درایو هدفون به صورت fidelity منتقل میشه.
    چند تا مزیت دیگه داره که اساتید اضافه میکنن.

17. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •