دوستان من بعد از اینکه سرعت اینترنتم رو به 16 مگ از شرکت مخابرات افزایش دادم مشکل عجیبی واسم درست شده
مشکل اینجاست که هر وقت که من میخوام مودم رو روشن کنم دیگه واسه اومدن چراغ اینترنت باید دعا بخونم! یعنی گاهی اوقات نیازه که بالای 10 بار خاموش و روشن کنم مودم رو تا بالاخره چراغ اینترنت بیاد. مشکل به این صورته که من هر بار که مودم رو روشن میکنم چراغ dsl ثابت میشه اما بعدش چراغ Internet نمیاد و بعد از شاید حدود 10 ثانیه چراغ dsl دوباره شروغ به چشمک زدن میکنه تا دوباره ثابت بشه و ........ به همین شکل تکرار میشه، اما مشکل من فقط همینجاس، یعنی وقتی که اینترنت بعد از تلاش های مجدد بالاخره میاد دیگه خط هیچ مشکلی نداره و حتی یک بار هم قطع نمیشه، سرعت و پینگ هم عالیه
حالا من توی تنظیمات مودم رفتم و اطلاعات نویز خط رو هم درآوردم که به این شکل هستش (این وقتیه که اینترنت اومده):
سوال من اینجاست که به نظرتون مشکل از مودمم هست یا خط تلفن؟ خط تلفنم که قطعا خیلی عالی نیست، اما خب این مشکل برای من خیلی عجیبه اگه از خط تلفنه چرا وقتی نت وصل میشه دیگه قطعی ندارم مگر اینکه خودم مودم رو خاموش کنم
مدل مودم : دی لینک 2640U
واقعتش مودمی هم که دارم 12 ساله داره کار میکنه اما تا وقتی که سرویس 8 مگ میگرفتم این مشکل وجود نداشت و هر وقت مودم رو روشن میکردم خیلی سریع و بدون فوت وقت وصل میشد اما مشکل از وقتی شروع شد که خط رو ارتقا دادم. اگه مشکل از مودم باشه میتونم یدونه جدید بگیرم اما اطمینان ندارم که مشکل از مودمه
ممنون میشم اگه کسی از دوستان میدونه کمک کنه