تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 1421 اولاول ... 2246246747147207217227237247257267277287347748241224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

جدیدا شب اینترنت قطع میشه تا10 صبح ماله من البته
    موقع اوج سرعت نمیشه دانلود کرد هیچ کس نمیدونه برا چیه؟
    احنمالا یه مشکل فنی تو منطقه امل هست چون فقط دوستان املی اینجا این مشکل رو دارن

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اگه به گفته دوستان مشکل پهنای باند هستش،تقصیر خود ماست،چرا باید صبح تا شب بزاریم دانلود کنیم که سرعت به این روز برسه،مخابرات مازندران الان داخل روستاها هم سرویس داده،اگه قرار باشه با 13 تومن همه صبح تا شب بزارن دانلود کنن،آخرش می شه این،یک کمی برای هر چیزی فرهنگ استفاده لازمه وگرنه در نظر بگیرید مازندران 1 میلیون کاربر اینترنت داشته باشه،بخواد به هر کسی 1 مگ پهنای باند بده و ان شخصم صبح تا شب بزاره دانلود کنه،می شه 1000 گیگ پهنای باند که تامینش غیر ممکنه ،تا ما فرهنگ استفاده رو یاد نگیریم آخرش می شه همین.
    دقیقا حرفتون درسته یکی از بزرگترین مشکل مخابرات کاربراش هستن بعضی ها اینقدر خوش انصافن که تا اون 999 گیگ رو تموم نکن ول بکن نیستن کلا مخابرات اگه به جای 999 گیگ می نوشت نا محدود اینا اینقدر دانلود نمی کردن یه دوستم اخر ماه داشت غصه می خورد که 950 گیگ از ترافیکم موندش کوفتشون بشه دیگه عادته نیست قبلا محدود داشتن اخر ماه حتما باید تا اخر استفاده می کردن حروم نشه الانم همون احساسو دارن البته گفتنش اینجا هیچ فایده ای نداره چون به قول دوستمون ما اینجا 1٪ کاربران مخابراتیم و از این یک درصد 90 درصدشون این موضوع رو رعایت می کنن

3. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاملا حرف شما رو تایید میکنم. متاسفانه وقتی ام که این موضوع گوشزد میشه به بعضی از دوستان بر میخوره.
    خوب چرا نباید بر اساس نیاز خودمون استفاده کنیم؟گرچه گفتن این حرفا اینجا فایده نداره. ما فقط جزء 1% مشترکین مخابرات هستیم.
    بله،حتی کمتر از 1 % ، اگه هر کسی مطابق با نیازش دانلود کنه این جوری نمی شه،من موافق این هستم که نامحدودا کلا" جمع بشه،سرویس 512 با 16 گیگ ترافیک بدند با شبانه رایگان،این طوری حداقل تو 7 ساعت سرعت کم می شه،نه اینکه هر کسی داره می ره سر کار بزاره واسه دانلود تا برگرده،در اثر این استفاده نادرست این طوری شده،وگرنه هر کسی اگه مطابق با نیازش دانلود می کرد هیچ مشکلی پیش نمی یومد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تنکابن

پيش فرض

اینترنت مخابرات ، هوتوتو سابیده به الک!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اینا از اول میدونستن که اومدن این سیستم محدود و نا محدود رو درست کردن.میخاستن همون اول نامحدود و نمیدونم شبانه رایگان نذارن.وقتی توانشو ندارن چرا اینجوری برنامه ریزی میکنن وا خرش میگن پهنای باند کم اومده.البته هیچ وقت این مخابرات ضرر نمیکنه.اینو مطمئن باشید.
    فکر نکنم ربطی به فرهنگ داشته باشه.چون کاربرا دارن هزینه میکنن.
    موفق باشید

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

دوستان آملی مخابرات امل مشکل براش نیوفتاده خود 2020 تایید کرده که پهنای باند کم اورده و کی این پهنای باند رو اافه کنن معلوم نیست

داره خودمونی میشه amol75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    خطر[AMOL] خطر

پيش فرض

دوستان آملی مخابرات امل مشکل براش نیوفتاده خود 2020 تایید کرده که پهنای باند کم اورده و کی این پهنای باند رو اافه کنن معلوم نیست
    یعنی پهنای باند کم میشه یا زیاد میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

وقتی پهنای باند وقتی کم میاد باید اضافه بشه حالا ممکنه 2ماه دیگه ممکنه فردا
    هیچی معلوم نیست اون دوستان بابل که هستن خوب معلوم پهنای باند رو اول اونا استفاده میکنن بعد ته موندش میرسه به ما باید کندی سرعت نداشته باشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه به گفته دوستان مشکل پهنای باند هستش،تقصیر خود ماست،چرا باید صبح تا شب بزاریم دانلود کنیم که سرعت به این روز برسه،مخابرات مازندران الان داخل روستاها هم سرویس داده،اگه قرار باشه با 13 تومن همه صبح تا شب بزارن دانلود کنن،آخرش می شه این،یک کمی برای هر چیزی فرهنگ استفاده لازمه وگرنه در نظر بگیرید مازندران 1 میلیون کاربر اینترنت داشته باشه،بخواد به هر کسی 1 مگ پهنای باند بده و ان شخصم صبح تا شب بزاره دانلود کنه،می شه 1000 گیگ پهنای باند که تامینش غیر ممکنه ،تا ما فرهنگ استفاده رو یاد نگیریم آخرش می شه همین.
    کاملا موافقم- متاسفانه فکر میکنیم وقتی نامحدوده باید از صبح تا شب دانلود کنیم- وقتی نیاز من در طول ماه 10گیگ هست چرا باید 30گیگ دانلود کنم تازه اگر یه روز دانلود نکنیم وای چه کلاهی سرم رفته که امروز دانلود نکردم -باید این فرهنگ درست بشه هر کس هم باید از خودش شروع کنه- بنده خودم تهران زندکی می کنم و دو ماه تابستون میام آمل- تو تهران من از شرکت پارس انلاین اشتراک دارم اونجا سرویس نامحدود 128 میگیرم ماهی 27تومن سرعتش 130 هست براش سقف گذاشته 128 نامحدود حجم دانلود 20گیگ بعد از 20گیگ سرعت میاد رو 20 و مخابرات مازندران هم باید همین کارو انجام بده برای سرویس های نامحدود یه سقفی تعیین کنه تا از دانلود بی رویه جلوگیری بشه- و موضوع پهنای باندهم حالا حالا درست نمیشه -این تجربه ی که من تو تهران داشتم مشکل پهنای باند داشتیم یک ماه طول کشید تا درست بشه-

11. 2 کاربر از armin4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

دوست عزیز مخابرات مازندارن این کار رو نمیکنه چون تمام مشترکاش میرن
    و در ضمن اینا اینجور محدودیتی رو نمیتونن بزارن
    بین سرعت حجمی و نامحدود که هیچ تفاوتی نداره و اوایل که میخواستم سرویس نامحدود رو سرعت رو پایین بیارن اشتباهی محدود ها رو سرعتش رو پایین اوردن
    میتونین از باقی دوستان هم سوال کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •