احنمالا یه مشکل فنی تو منطقه امل هست چون فقط دوستان املی اینجا این مشکل رو دارن
احنمالا یه مشکل فنی تو منطقه امل هست چون فقط دوستان املی اینجا این مشکل رو دارن
دقیقا حرفتون درسته یکی از بزرگترین مشکل مخابرات کاربراش هستن بعضی ها اینقدر خوش انصافن که تا اون 999 گیگ رو تموم نکن ول بکن نیستن کلا مخابرات اگه به جای 999 گیگ می نوشت نا محدود اینا اینقدر دانلود نمی کردن یه دوستم اخر ماه داشت غصه می خورد که 950 گیگ از ترافیکم موندش کوفتشون بشه دیگه عادته نیست قبلا محدود داشتن اخر ماه حتما باید تا اخر استفاده می کردن حروم نشه الانم همون احساسو دارن البته گفتنش اینجا هیچ فایده ای نداره چون به قول دوستمون ما اینجا 1٪ کاربران مخابراتیم و از این یک درصد 90 درصدشون این موضوع رو رعایت می کنن
بله،حتی کمتر از 1 % ، اگه هر کسی مطابق با نیازش دانلود کنه این جوری نمی شه،من موافق این هستم که نامحدودا کلا" جمع بشه،سرویس 512 با 16 گیگ ترافیک بدند با شبانه رایگان،این طوری حداقل تو 7 ساعت سرعت کم می شه،نه اینکه هر کسی داره می ره سر کار بزاره واسه دانلود تا برگرده،در اثر این استفاده نادرست این طوری شده،وگرنه هر کسی اگه مطابق با نیازش دانلود می کرد هیچ مشکلی پیش نمی یومد.
اینترنت مخابرات ، هوتوتو سابیده به الک!!!!!!!!!!!!!!![]()
اینا از اول میدونستن که اومدن این سیستم محدود و نا محدود رو درست کردن.میخاستن همون اول نامحدود و نمیدونم شبانه رایگان نذارن.وقتی توانشو ندارن چرا اینجوری برنامه ریزی میکنن وا خرش میگن پهنای باند کم اومده.البته هیچ وقت این مخابرات ضرر نمیکنه.اینو مطمئن باشید.
فکر نکنم ربطی به فرهنگ داشته باشه.چون کاربرا دارن هزینه میکنن.
موفق باشید
دوستان آملی مخابرات امل مشکل براش نیوفتاده خود 2020 تایید کرده که پهنای باند کم اورده و کی این پهنای باند رو اافه کنن معلوم نیست
یعنی پهنای باند کم میشه یا زیاد میشه؟
وقتی پهنای باند وقتی کم میاد باید اضافه بشه حالا ممکنه 2ماه دیگه ممکنه فردا
هیچی معلوم نیست اون دوستان بابل که هستن خوب معلوم پهنای باند رو اول اونا استفاده میکنن بعد ته موندش میرسه به ما باید کندی سرعت نداشته باشن
کاملا موافقم- متاسفانه فکر میکنیم وقتی نامحدوده باید از صبح تا شب دانلود کنیم- وقتی نیاز من در طول ماه 10گیگ هست چرا باید 30گیگ دانلود کنم تازه اگر یه روز دانلود نکنیم وای چه کلاهی سرم رفته که امروز دانلود نکردم -باید این فرهنگ درست بشه هر کس هم باید از خودش شروع کنه- بنده خودم تهران زندکی می کنم و دو ماه تابستون میام آمل- تو تهران من از شرکت پارس انلاین اشتراک دارم اونجا سرویس نامحدود 128 میگیرم ماهی 27تومن سرعتش 130 هست براش سقف گذاشته 128 نامحدود حجم دانلود 20گیگ بعد از 20گیگ سرعت میاد رو 20 و مخابرات مازندران هم باید همین کارو انجام بده برای سرویس های نامحدود یه سقفی تعیین کنه تا از دانلود بی رویه جلوگیری بشه- و موضوع پهنای باندهم حالا حالا درست نمیشه -این تجربه ی که من تو تهران داشتم مشکل پهنای باند داشتیم یک ماه طول کشید تا درست بشه-
دوست عزیز مخابرات مازندارن این کار رو نمیکنه چون تمام مشترکاش میرن
و در ضمن اینا اینجور محدودیتی رو نمیتونن بزارن
بین سرعت حجمی و نامحدود که هیچ تفاوتی نداره و اوایل که میخواستم سرویس نامحدود رو سرعت رو پایین بیارن اشتباهی محدود ها رو سرعتش رو پایین اوردن
میتونین از باقی دوستان هم سوال کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)