تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 1805 اولاول ... 22462467471472072172272372472572672772873477482412241724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مهندس همه شرکتها از جمله شاتل برای داتلود شبانه تمام طرح ها محدودیت سرعت دارن.این محدودیت سرعت مخابرات هم خیلی سرعتش از شاتل هنوز بالاتره.
    این محدودیت عین عدالته و ما همه راضی هستیم.
    از وقتی این محدودیت اجرا میشه سرعت شبانه من نسبت به قبل بهتر و باثباتتر شده.
    مچکریم مهندس

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من خودم دیشب با طرح آشنای خانواده دوستم وصل شدم سرعت 250 بود و 4.5گیگ گرفتم. واقعا با ماهی 2 تومن میشه 150 گیگ تو ماه دانلود کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

دوست گرامی: لطفا فقط از طرف خودت صحبت کن و از ضمایر و افعال "مفرد" به جای "جمع" استفاده کن. شاید میزان تشکرهای این دو نظر (بالا و این) بتونه میزان صحتشونو بهتر تایید کنه.

4. 15 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام مهندس همه شرکتها از جمله شاتل برای داتلود شبانه تمام طرح ها محدودیت سرعت دارن.این محدودیت سرعت مخابرات هم خیلی سرعتش از شاتل هنوز بالاتره.
    مچکریم مهندس

قبلا چقدر بوده و الان چقدره که شما بال در اوردی؟

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مچکریم مهندس
    دوست عزیز یک ضرب و المثل قدیمی هست که میگه هر کی هر چی پول میده همون قدر هم آش می خوره

شما لطفا به این گند کاری مخابرات نگو عدالت الان یک بدبختی که طرح طلایی گرفته ماهی فلان قدر میده برای تمدید طرحش که چند برابر طرح های دیگست حقشه که با بالاترین سرعت دانلود کنه نه اینکه مثله بقیه دانلود کنه

اگه این جوری بود که دیگه طلایی و نقره ای دیگه معنی نمیده

اون شرکت شاتل هم که میگی اون جوری که شما فکر می کنی محدود نمی کنه اگه بفهمه که شما از حد مجازت بیشتر دانلود می کنی و باعث میشی که کیفیت سرویس بقیه بیاد پایین محدودت می کنه

مثلا شب اول با سرعت 1 مگ بر ثانیه دانلود کنی شب بعدی مطمئن باش محدودت می کنن و سرعت رو میارن پایین تر اگه همین جوری بازم ادامه بدی سرعتت خیلی افت می کنه

بعدشم شما دم از عدالت نزن مگه قاضی شدی تمام بچه های فروم می گن این کار اشتباهه ولی چون به نفع شماست میگی عدالت (عجب عدالتی داری شما به درده خودت می خوره)

اون ما همه راضی هستیم هم اگه ویرایش کنی ممنون میشم اگه یک نفر مثله خودت که از این کار راضیه پیدا کنی بعد میشه بگی ما فعلا شما از من استفاده کنی بهتره

این جوری اقای ملک جعفریان هم گم راه می کنی
    Last edited by imanghamari; 11-11-2013 at 16:54.

8. 11 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خودم دیشب با طرح آشنای خانواده دوستم وصل شدم سرعت 250 بود و 4.5گیگ گرفتم. واقعا با ماهی 2 تومن میشه 150 گیگ تو ماه دانلود کرد.
    والله دوست عزیز این شاید برای صاحب خط خوشحال کننده باشه ولی نمونه دیگه ایی از بی عدالتی مخابراته البته این دوستامون هم قرارداد برای دومگ دارن من روی حرفم با مخابراته با این برنامه ریزی هاش و گندکاری هاش که معلوم نیست برا چه اساسی اومده تقسیم بندی کرده بعد هم مخابراتی که مشترکین بهترین طرحش این جوری تا کرده هرلحظه ممکنه بدترشو سر بقیه طرح ها هم بیاره پس اصلا این وضعیت خوشحالی نداره

10. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مچکریم مهندس
    چهار تا ادم مثل شما باشه معلومه مملکت پیشرفت میکنه اونم ازعقب .
    دوست عزیز شما که طرح64کیلو بایتی داری وبرجی8000تومن میدی ومنی که برجی33000تومن میدم سرعتمون یکیه خوب فکر کن این کجاش عدالته

12. 13 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

والله دوست عزیز این شاید برای صاحب خط خوشحال کننده باشه ولی نمونه دیگه ایی از بی عدالتی مخابراته البته این دوستامون هم قرارداد برای دومگ دارن من روی حرفم با مخابراته با این برنامه ریزی هاش و گندکاری هاش که معلوم نیست برا چه اساسی اومده تقسیم بندی کرده بعد هم مخابراتی که مشترکین بهترین طرحش این جوری تا کرده هرلحظه ممکنه بدترشو سر بقیه طرح ها هم بیاره پس اصلا این وضعیت خوشحالی نداره
    فعلا که تو این چند ماه با حدود 15 تومن 1 ترا دان کرده همینش کلی خوشحالی داره.

حالا خودش دانلوداش تموم شده خطو داده به من .منم 1 ترا دیگه میخوام دان کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان خط من بعضی مواقع وصله ولی نه میتونم صفحه باز کنم نه دانلود در طول شبانه روز اینکار زیاد شده و وقتی تو تنظیمات مودم همون لحظه میرم snrرو0.1نشون میده وچراغadslخاموش میشه (من از قبل یه سیم از جعبه تقسیم تو کوچه ومخصوص مودم براش اوردم و گوشی بهش وصل نیست)مشکلش چیه؟

بعد اینکه درست میشه مشخصات زیر رو داره
    Last edited by mr1987; 11-11-2013 at 18:48.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان خط من بعضی مواقع وصله ولی نه میتونم صفحه باز کنم نه دانلود در طول شبانه روز اینکار زیاد شده و وقتی تو تنظیمات مودم همون لحظه میرم snrرو0.1نشون میده وچراغadslخاموش میشه (من از قبل یه سیم از جعبه تقسیم تو کوچه ومخصوص مودم براش اوردم و گوشی بهش وصل نیست)مشکلش چیه؟

بعد اینکه درست میشه مشخصات زیر رو داره
    چرا خط شمارو اینجوری بستن دان استریم رو ؟؟؟
    شما که سرعت فضایی نداری لزومی نداره این همه بالا ببندن تا نویز این همه وحشتناک بشه !!!
    بزنگ به پشتیبانی بگو دان استریم رو بیارن روی 8 مگ یا 4 مگ snr ــِت کلی بهتر میشه

16. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •