تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 946 اولاول ... 224624674714720721722723724725726727728734774824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم دیتابیس و هوش مصنوعی بودش و در پاک سازی و تعمیر ضعیف عمل میکنه
    تست هارم از اینجا میتونید ببنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله منظورم دقیق همین بود
    درسته بهترین ریپایر و پاک سازی بیت دیفندر و کاسپر دارن البته در هوش مصنوعی و دیتابس هم خیلی خوب عمل میکنه(کلا یه انتی ویروسیه در همه زمینه ها در حد خیلی خوبی قرار داره)بیت دیفندرم خودشو داره میکشه بالا خیلی انتی ویروس خوبیه از لحاظ قدرت مثل کاسپر داره جلو هم میزنه فقط بدجور به کرک اینجور چیزا گیر میده که باید تنظیمش کرد که قرنطینه کنه وگرنه سر راست پاکش میکنه ولی کاسپر جزو معدود انتی ویروساس که به کرک خیلی کم گیر میده هرچیرم پاک میکنه یه بک اپ میگیره البته کرک و کیجین اصلا ملاک انتی ویروس نیستش که بگیم کی بده کی خوب

کسپرسکی به کرک گیر نمیده، چون یه آنتی ویروس شرقیه و پایبند به اصول اخلافی و کپی رایت نیست و به علاوه آنتی ویروسی نیست که در اروپا و آمریکا استفاده شود.

اینکه به کرک گیره نمیده نشانه ضعف هست نه قوت، نمی دانم شما از کدام دید نگاه می کنید!

بله تو این سایت به این شکله ولی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خیلی بیشتر قبول دارم و مبنام رو بر اساس این سایت گذاشتم چون همیشه به تجربیات من نزدیکتر بوده و البته معتبرتره و خیلی خوب هر قسمتی رو جدا کرده ولی این سایت مخلوتی از چند مورد رو کرده تو یه قسمت (وقتی تست های معتبرتری هست چرا باید به این سایت اعتنا کرد؟)
    در این سایت هم امار این چند سال اخیر نشون میده اویرا تو هوش مصنوعی و دیتابیس همواره جزو چندتای اوله

این تست ها به چند دلیل متعبر نیست.

1- قیمت بالای آن، موجب می شود که تمامی آنتی ویروس ها در آن شرکت نکنند. وقتی تمامی حریفان نباشند، اول شدن زیاد سخت نیست!
    2- نتایج آن جهت گیری دارد. برای نمونه نورتون در اعتراض به نتایج نا صحیح از شرکت در این تست ها صرف نظر کرد.

2. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسپرسکی به کرک گیر نمیده، چون یه آنتی ویروس شرقیه و پایبند به اصول اخلافی و کپی رایت نیست و به علاوه آنتی ویروسی نیست که در اروپا و آمریکا استفاده شود.

اینکه به کرک گیره نمیده نشانه ضعف هست نه قوت، نمی دانم شما از کدام دید نگاه می کنید!

1- قیمت بالای آن، موجب می شود که تمامی آنتی ویروس ها در آن شرکت نکنند. وقتی تمامی حریفان نباشند، اول شدن زیاد سخت نیست!
    2- نتایج آن جهت گیری دارد. برای نمونه نورتون در اعتراض به نتایج نا صحیح از شرکت در این تست ها صرف نظر کرد.
    اهان پس دلیلش اینه که من نمیدونستم چه جالب!
    من نگفتم که به کرک گیر نمیده خوبه یا بده من گفتم اصلا ملاک ب حساب نمیاد چون کرک هیچ جای دنیا حساب نمیاد و مورد تست قرار نمیگیره بستگی داره به چه دید بهش نگاه کنی به قول شما به دید کپی رایت نگاه کنی باید گیر بده ولی کپی رایت بذاری کنار نباید گیر بده!!
    حالا اینکه تو اروپا و امریکا چزا استفاده نیمکنن در مورد امریکا که مردمشون همون مدلین محصولات مختلف اکثرا برای کشور خودشون استفاده میکنن اما اینکه میگید در اروپا ه استفاده نمیکنن من خبر ندارم کلا ولی فکر نکنم مردم از کنار یکی از بهترین انتی ویروسا ساده بگذرن
    در مورد دلایل معتبر نبودن تست ها فکر کنم معتبرترین موسسه همین باشه و نمیشه خیلی راحت گفت که معتبر نیستش در مورد نورتن هم در زمینه هوش مصنوعی خیلی مشکل داشت اونم در حد افتضاح ولی در خیلی زمینه ها امتیازات خوبی بهش میداد مثل حفاظت داینامیک ولی خب به مزاقش خوش نیومد گفت کلا شرکت نمیکنم اگه قصد بر این بودش که جهت گیری داشته باشه این همه کمپانی شرکت نمیکردن نمیشه به خاطر یکی دوتا شرکت که مشکل دارن بگیم پس این تست ها جهت گیریه؟اگه اینطور بود مطمین باش بقیه شرکت ها هم کنار میکشیدن
    Last edited by saeid72; 15-10-2012 at 00:28.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

بله تو این سایت به این شکله ولی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خیلی بیشتر قبول دارم و مبنام رو بر اساس این سایت گذاشتم چون همیشه به تجربیات من نزدیکتر بوده و البته معتبرتره و خیلی خوب هر قسمتی رو جدا کرده ولی این سایت مخلوتی از چند مورد رو کرده تو یه قسمت (وقتی تست های معتبرتری هست چرا باید به این سایت اعتنا کرد؟)
    در این سایت هم امار این چند سال اخیر نشون میده اویرا تو هوش مصنوعی و دیتابیس همواره جزو چندتای اوله
    سلام

AV-TEST به نظر من در حد بالایی است و جز 3 تست معتبر دنیاست

در مورد AV-C خیلی بیشتر از AV-Test حرف و حدیث هست و اگر بحث اعتبار باشه این تست بیشتر زیر سوال میره تا AV-Test

5. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

AV-TEST به نظر من در حد بالایی است و جز 3 تست معتبر دنیاست

در مورد AV-C خیلی بیشتر از AV-Test حرف و حدیث هست و اگر بحث اعتبار باشه این تست بیشتر زیر سوال میره تا AV-Test
    عجب!
    نمیدونم والا اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم کلا همه چی قرم قاطی میشه دم شیر یا قسم حضرت عباس
    تنها نکته مشترک اینه که توی هر دوی این سایتا بهترین انتی ویروس کاسبر و بیت دیفندر هستش که باز خوبه دیگه ۱۰۰ درصد میشه فهمید(هرکی نهایت قدرت میخواد فعلا این دوتا حرف اول میزنن
    البته توی تست تای این سایتم اویرا دیتابیسش و هوش مصنوعی در حد بیت دیفنر و کاس\ره
    Last edited by saeid72; 15-10-2012 at 01:19.

7. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

کاملاً با این حرف موافقم:
    کسپرسکی هم بلی بیشتر در کشورهای شرقی استفاده میشه، در غرب کمتره.

9. 4 کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک مشکل با برنامه Sandboxie 3.74 دارم اومدم یک ورژن قدیمی برنامه رو روی ویندوز 64 بیت نصب کردم
    و با کرکی که داده بود کرکش کردام اما اجرا نشد و به مشکل خورد حالا وقتی پاکش کردام و ورژن جدید رو ریخت ام
    بازم مشکل داره و درست اجرا نمیشه یعنی یک علامت تعجب رو تسک بار رو علامتش هست و اجرا نمیشه و
    ارور میده دوستان راهنمایی کنند که من کجاها رو پاک کنم .

ممنونم

11. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک مشکل با برنامه Sandboxie 3.74 دارم اومدم یک ورژن قدیمی برنامه رو روی ویندوز 64 بیت نصب کردم
    و با کرکی که داده بود کرکش کردام اما اجرا نشد و به مشکل خورد حالا وقتی پاکش کردام و ورژن جدید رو ریخت ام
    بازم مشکل داره و درست اجرا نمیشه یعنی یک علامت تعجب رو تسک بار رو علامتش هست و اجرا نمیشه و
    ارور میده دوستان راهنمایی کنند که من کجاها رو پاک کنم .

ممنونم
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال خود را اینجا مطرح کنید

13. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

Kaspersky Pure V 9.1.0.124
    با تنظیمات حداکثر
    مگه نمیگین شیش تاست؟
    پس چرا هشت تا پاک کرد.یکی هم ضدعفونی کرد؟
    جمعا 9 تا

Last edited by GhesseyeAmir; 15-10-2012 at 19:32.

15. این کاربر از GhesseyeAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه تست با سکیوریتی ماکرو انجام دادم که به صورت پیش فرض رو ویندوز 8 نصب هستش

که 4 مورد شناسایی کرد و بعد از پاک کردن کلا پوشه خالی بودش و چیزی توش نبودش
    حالا چند تا سوال چرا 4 مورد شناسایی و پاک کرده ولی پوشه خالیه؟؟
    بعد اینکه من اگه وارد پوشه ویروس بشم ولی اجرا نکنم ویروس هارو مشکلی نیست؟
    اونوقت برنامه سندباکس بخوام اجرا کنم برای ویروس هایی که اگه یه وقت شناسایی نکرد که ببینم شناسایی میکنه ا نه خطری نیست؟
    در ضمن دیتابیس اپدیت کردم
    مورد اخر اینکه میخواستم بگم که حتی این انتی ویروسم با دیتابس همه رو تشخیص داد و پاک کردش
    بعد اینکه حفاظت ریل تایم هم داره.خودش گشت 4 تا کرک پیدا کرد به عنوان h.a.c.k tools و ضریب خطر معمولی شناسایی کرد ولی جلوی اجراشونو اصلا نمیگیره وکاری بهشون نداره ولی رنگ برنامه زرد میشه که باید بری alow کنی (در هنگام گشتن بین برنامه ها هم متوجه شدم که همرو اسکن میکنه)
    فکر میکنم اینده خوبی داشته باشه و بتونه کاربرای خونگی رو راضی کنه مخصوص که رو ویندوز قرار داده شده باید صبر کرد ویندوز 8 رسما منتشر بشه و مورد تست قرار بگیره توسط موسسات معتبر ببینیم به کجا میرسه
    ویرایش:الان نگاه کردم دیدم همه رو قرنطینه کرده و میشه ریستور کرد
    Last edited by saeid72; 15-10-2012 at 21:18.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من یه تست با سکیوریتی ماکرو انجام دادم که به صورت پیش فرض رو ویندوز 8 نصب هستش
    که 4 مورد شناسایی کرد و بعد از پاک کردن کلا پوشه خالی بودش و چیزی توش نبودش
    حالا چند تا سوال چرا 4 مورد شناسایی و پاک کرده ولی پوشه خالیه؟؟
    بعد اینکه من اگه وارد پوشه ویروس بشم ولی اجرا نکنم ویروس هارو مشکلی نیست؟
    اونوقت برنامه سندباکس بخوام اجرا کنم برای ویروس هایی که اگه یه وقت شناسایی نکرد که ببینم شناسایی میکنه ا نه خطری نیست؟
    در ضمن دیتابیس اپدیت کردم
    مورد اخر اینکه میخواستم بگم که حتی این انتی ویروسم با دیتابس همه رو تشخیص داد و پاک کردش
    درود..
    - منظور سوالتون رو نمیفهمم، خوب شناسایی کرده و پاک کرده ، پوشه خالی شده دیگه..
    - نه مشکلی نیست. فقط در مورد این ویروس ها، ولی اگه داخل فلش باشه ، فلش رو باز کنید ویروسهارو به سیستمتون راه دادین.
    - نه خطری نیست فقط طرزکارش رو دقیقا یاد بگیرین.
    - خب این آنتی ویروس ضعیفی نیست و همون MSE هستش که سابقه ی شرکت در تستهارو زیاد داره. و دیتابیس خوبی هم داره.
    تکنولوژی مبارزه با ویروسهای Zero-Day رو داره که خیلی هم قویه.

18. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •