دوستان يك سوالي داشتم كه ميبخشيد اگر خيلي ابتدايي هست، بذاريد به حساب بيسوادي!
آي پي وايمكس ايرانسل استاتيك هست يا اكتيو؟ يعني آيا با هر بار كانكت شدن، يك آي پي جديد به فرد اختصاص ميگيره؟
دوستان يك سوالي داشتم كه ميبخشيد اگر خيلي ابتدايي هست، بذاريد به حساب بيسوادي!
آي پي وايمكس ايرانسل استاتيك هست يا اكتيو؟ يعني آيا با هر بار كانكت شدن، يك آي پي جديد به فرد اختصاص ميگيره؟
بعد از هربار اتصال آیپی شما عوض میشه. برای گرفتن آیپی ثابت باید مشترک حقوقی وایمکس باشید و به ایرانسل درخواست بدید
ممنون از شما .
دو سوال ذیگه هم داشتم .
1. فرض کنید یکسال بعد مودم خراب شد ، معرفینامه ای که تاریخ آن برای سال پیش هست مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟
2. چطوری میتوان بصورت حضوری مودم خرید ، آیا مغازه ای در تهران هست ؟
حالا یه سوال اگه کسی بگه من الان مدارکم نیست و مدرک ندارم چی میشه؟؟؟ دیگه اونوقت حسابش عوض میشه و نمیتونه بالاتراز 128 بگیره تا مجدد نامه بده؟
با توجه به توضیحاتی که گفته شده به نظرم دو حالت مطرح میشه .
1. اگر قصد تعویض یا خرید مودم دارید با توجه به توضیحات گفته شده احتمالاً به دردسر میافتید در نتیجه مجدداً باید معرفینامه درست حسابی بگیرید![]()
2. ولی با توجه به اینکه مدارک شما نزد ایرانسل تکمیل هست و بر اساس اون مدارک به شما سرویس بالاتر از 128 داده شده مطمئناً سرعت رو کم نمیکنند .
بطور خلاصه باید دو چیز رو باید تفکیک کرد . خود ایرانسل و پیمانکار ایرانسل .
خود ایرانسل که مشکلی نداره ، مشکل پیمانکار ایرانسل هست که باید معرفینامه درست حسابی جهت خرید یا تعویض مودم داد .
Last edited by ata.royalfalcon; 02-04-2012 at 22:34.
اون که اره 2 حالت قطعا داره
ولی میخوام بدون در نهایت زور کدومشون بیشتره؟؟پیمانکار ایرانسل یا خود ایرانسل؟
من الان مدارک رو ندارم(البته دارم ها ولی کلی گفتم) میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد بعدا اگه ندم بهشون؟ چون تصمیم دارم اگه پولدار شدمیک مودم جیبی بخرم
![]()
دوستان یه سوال دارم.یکی از دوستان ویندوزش اورجینال التیمیت سون و درایورر مودم usb رو اصلا نمیشناسه...ولی درایور تو ویندوز home به خوبی شناخته میشه!
چه باید کرد؟
خود ايرانسل كه مشكلي نداره ، مداركت نزد ايرانسل نگهداري ميشه كه بر اساس اون سرعت بالاتر از 128 دادند و بعيد ميدونم كم كنن ، محض اطمينان هيچ وقت سرعت رو به كمتر از 256 كاهش نديد (در قسمت e-care) . ولي براي خريد يا تعويض مودم پيمانكار ممكنه ازت معرفينامه بالاي 128 رو بخواد ، شايد حواس نداشته باشه معرفينامه رو هم نگيره.
در هر حال پيمانكار چه معرفي نامه بخواد و چه نخواد محض اطمينان بهتره يه كپي داشته باشي . چون اگر معرفينامه بخواد و نداشته باشي شايد مودم رو بهت نده![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 03-04-2012 at 09:28.
مودم برداشتم رفتم كلاردشت ويلامون اونجا زدم استفاده كنم ديدم اصلا آنتن نداره) اينترنت ايرانسل هم اونجا با جي پي آر اس وصل ميشد بعضي اوقات هم ميشد edge فقط فيس بوك رو چك ميكردم سرعت زياد بالا نبود ولي تو جاده در حال حركت مرتب به edge ايرانسل وصل بودم انصافا سايت رو در عرض 2 ثانيه لود ميكرد اگه 3G واقعي بود چي ميشد ديگه
)
سلام،
من الان رفتم تو سایت ایرانسل برای ثبت نام ، میخوام یک طرح به اینگونه انتخاب کنم:
مودم وای فای رو میزی
512 اعتباری نامحدود
حالا چند تا سوال دارم. موقع اینتخاب طرح مورد نظرم ، دیدم که یک طرح 512 دیگه هم داره با نام 512 کیلوبیت پیشرفته . این پیشرفته دیگه چیه؟ فرقش با 512 نامحدود و پایه در چیست؟
سوال بعدی:
من میخوام 6 ماهه 512 نامحدود بگیرم همون که در بخش تعرفه هاشون هم هست. باید چیکار کنم؟ چون در بخش تعرفه های انتخابی نبود( مودم رو حالت رایگان نیست ، از این بابت مطمعنم)
سوال آخرم:
من اگه 512 نامحدود بگیرم چقدر در ماه میتونم حداکثر دانلود داشته باشم. یکی از دوستان در صفحه قبلی میگفت برای 1 مگ 299 گیگ حداکثر مجاز هست برای 512 نامحدود چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)