تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 1291 اولاول ... 2246246747147207217227237247257267277287347748241224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان يك سوالي داشتم كه ميبخشيد اگر خيلي ابتدايي هست، بذاريد به حساب بيسوادي!

آي پي وايمكس ايرانسل استاتيك هست يا اكتيو؟ يعني آيا با هر بار كانكت شدن، يك آي پي جديد به فرد اختصاص ميگيره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يك سوالي داشتم كه ميبخشيد اگر خيلي ابتدايي هست، بذاريد به حساب بيسوادي!

آي پي وايمكس ايرانسل استاتيك هست يا اكتيو؟ يعني آيا با هر بار كانكت شدن، يك آي پي جديد به فرد اختصاص ميگيره؟
    بعد از هربار اتصال آیپی شما عوض میشه. برای گرفتن آیپی ثابت باید مشترک حقوقی وایمکس باشید و به ایرانسل درخواست بدید

3. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من گفتم نامه میخواد. اینا اصلا واسشون مهم نیست شما مشترک قبلی هستی یا خیر! چون شما مودم رو از پیمانکار یعنی شرکت واسطه بین ایراسنل و اون شرکت هست که اونا اصلا واسشون مهم نیست شما دارید تعویض میکنید یا خیر . ایراسل بهشون میگه برید به فلانی مودم بدید. اونا هم طبق روال کاری همه ی مدارک رو میگیرن. من سر این موضوع دعوام شد که بنده خدایی که پشت خط تلفن ( پشتیبانی ایرانسل) بود گفت از نظر ما مشکلی نیست اونا روال کاررشون فرق داره .حتی واسه 256 به 512 هم نامه میخواد. گفت یه کپی بگیرید از نامه تون داشته باشین!

میخواد عزیز برادر. میخواد . البته خیلی کار چرندیه ولی خوب جزو روال کاریشونه دیگه. اون بنده خدایی هم که اومد مودم رو تحولم داد گفت منم قبول دارم کار مزخرفیه . یه کپی از نامه ات بگیر که اگه مشکل پیش اومد درگیر نامه نباشی!!!
    ممنون از شما .
    دو سوال ذیگه هم داشتم .
    1. فرض کنید یکسال بعد مودم خراب شد ، معرفینامه ای که تاریخ آن برای سال پیش هست مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟
    2. چطوری میتوان بصورت حضوری مودم خرید ، آیا مغازه ای در تهران هست ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

حالا یه سوال اگه کسی بگه من الان مدارکم نیست و مدرک ندارم چی میشه؟؟؟ دیگه اونوقت حسابش عوض میشه و نمیتونه بالاتراز 128 بگیره تا مجدد نامه بده؟

6. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا یه سوال اگه کسی بگه من الان مدارکم نیست و مدرک ندارم چی میشه؟؟؟ دیگه اونوقت حسابش عوض میشه و نمیتونه بالاتراز 128 بگیره تا مجدد نامه بده؟
    با توجه به توضیحاتی که گفته شده به نظرم دو حالت مطرح میشه .

1. اگر قصد تعویض یا خرید مودم دارید با توجه به توضیحات گفته شده احتمالاً به دردسر میافتید در نتیجه مجدداً باید معرفینامه درست حسابی بگیرید
    2. ولی با توجه به اینکه مدارک شما نزد ایرانسل تکمیل هست و بر اساس اون مدارک به شما سرویس بالاتر از 128 داده شده مطمئناً سرعت رو کم نمیکنند .

بطور خلاصه باید دو چیز رو باید تفکیک کرد . خود ایرانسل و پیمانکار ایرانسل .
    خود ایرانسل که مشکلی نداره ، مشکل پیمانکار ایرانسل هست که باید معرفینامه درست حسابی جهت خرید یا تعویض مودم داد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-04-2012 at 22:34.

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

با توجه به توضیحاتی که گفته شده به نظرم دو حالت مطرح میشه .

1. اگر قصد تعویض یا خرید مودم دارید با توجه به توضیحات گفته شده احتمالاً به دردسر میافتید در نتیجه مجدداً باید معرفینامه درست حسابی بگیرید
    2. ولی با توجه به اینکه مدارک شما نزد ایرانسل تکمیل هست و بر اساس اون مدارک به شما سرویس بالاتر از 128 داده شده مطمئناً سرعت رو کم نمیکنند .

بطور خلاصه باید دو چیز رو باید تفکیک کرد . خود ایرانسل و پیمانکار ایرانسل .
    خود ایرانسل که مشکلی نداره ، مشکل پیمانکار ایرانسل هست که باید معرفینامه درست حسابی جهت خرید یا تعویض مودم داد .
    اون که اره 2 حالت قطعا داره
    ولی میخوام بدون در نهایت زور کدومشون بیشتره؟؟ پیمانکار ایرانسل یا خود ایرانسل؟
    من الان مدارک رو ندارم(البته دارم ها ولی کلی گفتم) میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد بعدا اگه ندم بهشون؟ چون تصمیم دارم اگه پولدار شدم یک مودم جیبی بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم.یکی از دوستان ویندوزش اورجینال التیمیت سون و درایورر مودم usb رو اصلا نمیشناسه...ولی درایور تو ویندوز home به خوبی شناخته میشه!
    چه باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون که اره 2 حالت قطعا داره
    ولی میخوام بدون در نهایت زور کدومشون بیشتره؟؟ پیمانکار ایرانسل یا خود ایرانسل؟
    من الان مدارک رو ندارم(البته دارم ها ولی کلی گفتم) میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد بعدا اگه ندم بهشون؟ چون تصمیم دارم اگه پولدار شدم یک مودم جیبی بخرم
    خود ايرانسل كه مشكلي نداره ، مداركت نزد ايرانسل نگهداري ميشه كه بر اساس اون سرعت بالاتر از 128 دادند و بعيد ميدونم كم كنن ، محض اطمينان هيچ وقت سرعت رو به كمتر از 256 كاهش نديد (در قسمت e-care) . ولي براي خريد يا تعويض مودم پيمانكار ممكنه ازت معرفينامه بالاي 128 رو بخواد ، شايد حواس نداشته باشه معرفينامه رو هم نگيره .

در هر حال پيمانكار چه معرفي نامه بخواد و چه نخواد محض اطمينان بهتره يه كپي داشته باشي . چون اگر معرفينامه بخواد و نداشته باشي شايد مودم رو بهت نده
    Last edited by ata.royalfalcon; 03-04-2012 at 09:28.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مودم برداشتم رفتم كلاردشت ويلامون اونجا زدم استفاده كنم ديدم اصلا آنتن نداره ) اينترنت ايرانسل هم اونجا با جي پي آر اس وصل ميشد بعضي اوقات هم ميشد edge فقط فيس بوك رو چك ميكردم سرعت زياد بالا نبود ولي تو جاده در حال حركت مرتب به edge ايرانسل وصل بودم انصافا سايت رو در عرض 2 ثانيه لود ميكرد اگه 3G واقعي بود چي ميشد ديگه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام،
    من الان رفتم تو سایت ایرانسل برای ثبت نام ، میخوام یک طرح به اینگونه انتخاب کنم:
    مودم وای فای رو میزی
    512 اعتباری نامحدود
    حالا چند تا سوال دارم. موقع اینتخاب طرح مورد نظرم ، دیدم که یک طرح 512 دیگه هم داره با نام 512 کیلوبیت پیشرفته . این پیشرفته دیگه چیه؟ فرقش با 512 نامحدود و پایه در چیست؟
    سوال بعدی:
    من میخوام 6 ماهه 512 نامحدود بگیرم همون که در بخش تعرفه هاشون هم هست. باید چیکار کنم؟ چون در بخش تعرفه های انتخابی نبود( مودم رو حالت رایگان نیست ، از این بابت مطمعنم)
    سوال آخرم:
    من اگه 512 نامحدود بگیرم چقدر در ماه میتونم حداکثر دانلود داشته باشم. یکی از دوستان در صفحه قبلی میگفت برای 1 مگ 299 گیگ حداکثر مجاز هست برای 512 نامحدود چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •