تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 1049 اولاول ... 224624674714720721722723724725726727728734774824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بله 727 (1070قیمت) ولی 717 را میگن 1320 .... چرا؟
    424 که دیدید با 414 (1200) چه فرقی داشت؟ چنده؟ کدوم بهتره؟
    شماره تماس شرکا را داری بمن بدی؟ یا آدرس دقیق
    لطف دارید.
    نمی دونم چرا 717 گرون تره.تو مشخصات که فرق آنچنانی ندارند حتی تو مواردی 727 بهتره.فکر کنم فقط 717 کمی خروجی صدای بیشتری داره.
    من مدل 424 رو گذری دیدم.خیلی عجله داشتم وقت نداشتم وایسم و خوب ببینم.طبق مشخصات 424 کمی بهتر هستش.مدل های جدید هم که کمی طراحی بهتر و جدیدتری دارند.فقط احساس می کنم که جنس بلندگوها دیگه چوبی نیست.البته باید از نزدیک دید.تو عکس اینجوری به نظر میاد.
    شماره ای از شرکا ندارم.آدرسش میشه خ جمهوری نرسیده به تقاطع حافظ.پاساژش ضلع شمال خیابون هست.از هر مغازه ای اونجا بپرسی بهت نشون میده.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من یک گیرنده الکومکس خریدم ضمانت یکساله شرکت عرشیا تجارت سما داشت ولی مورد تایید صداوسیما نبود بعد از مدتی هیچ شبکه ای نمی گرفت بردمش از ضمانتش تعمیرش کنم تعمیرش نکردند انداختمش بیرون حیف 70000 تومان حرومشان شود از من می شنوی بعضی مدل های گیرنده های دنا که تضمین شده ی این شرکتند نخرید
    دوست گرامی مطلب شما درست نیست . اگر قواین انجمن اجازه می داد اطلاعات شرکت پشتیبانی کننده را در همین جا در اختیار شما می گذاشتم و در هر صورت مطلب عنوان شده در رابطه با الکومکس صحیح نیست . گیرنده دیجیتال الکومکس مدل 200 دارای 18 ماه گارانتی تعویض است.

4. این کاربر از ELCOMAX2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نمی دونم چرا 717 گرون تره.تو مشخصات که فرق آنچنانی ندارند حتی تو مواردی 727 بهتره.فکر کنم فقط 717 کمی خروجی صدای بیشتری داره.
    من مدل 424 رو گذری دیدم.خیلی عجله داشتم وقت نداشتم وایسم و خوب ببینم.طبق مشخصات 424 کمی بهتر هستش.مدل های جدید هم که کمی طراحی بهتر و جدیدتری دارند.فقط احساس می کنم که جنس بلندگوها دیگه چوبی نیست.البته باید از نزدیک دید.تو عکس اینجوری به نظر میاد.
    شماره ای از شرکا ندارم.آدرسش میشه خ جمهوری نرسیده به تقاطع حافظ.پاساژش ضلع شمال خیابون هست.از هر مغازه ای اونجا بپرسی بهت نشون میده.
    شما فاایل صوتی خواصی برای تست و مقاسیه در فروشگاه ها دارید؟ اگه باشه ممنونتم.
    یاتوصیه ای برای مقایسه و انتخاب سیستم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شما فاایل صوتی خواصی برای تست و مقاسیه در فروشگاه ها دارید؟ اگه باشه ممنونتم.
    یاتوصیه ای برای مقایسه و انتخاب سیستم ؟
    نه فایل خاصی ندارم.شما یک آهنگ از سبک موزیکی که گوش میدی انتخاب کن و اونو مرجع خودت قرار بده و هر سیستمی که مد نظرت هست رو با اون آهنگ تست کن و نتیجه گیری کن.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من یک گیرنده الکومکس خریدم ضمانت یکساله شرکت عرشیا تجارت سما داشت ولی مورد تایید صداوسیما نبود بعد از مدتی هیچ شبکه ای نمی گرفت بردمش از ضمانتش تعمیرش کنم تعمیرش نکردند انداختمش بیرون حیف 70000 تومان حرومشان شود از من می شنوی بعضی مدل های گیرنده های دنا که تضمین شده ی این شرکتند نخرید

منم شنیدم که گارانتیش یکم اذیت می کنه
    باید گارانتی رو هم مد نظر داشته باشیم موقع خرید و از گارانتی معتبر خرید کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز آنچه به من به عنوان مدیرعامل شرکت پشتیبانی کننده محصولات الکومکس مربوط است این است که محصولات را بدون توجه به شایعات و حسادت های رایج در ایران پشتیبانی نمایم . شما و یا هر کاربر دیگری از محصولات الکومکس که از پشتیبانی آن ناراضی بوده و یا مشکلی در رابطه با آن داشته است می تواند به راحتی با شرکت ما تماس گرفته و از کم و کیف فعالیت ها و پشتیبانی ما آگاه شود .

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با درود...
    من قصد خرید تلوزیون 6920 LED سامسونگ دارم که ازروی فلش میتونه فرمتهایی مثل DIVX و... و علی الخصوص MKV رو پخش کنه(این فرمت مهمه)
    از اونجایی که دنبال سه بعدی و بلوری نیستم آیا:
    امکان داره سینمای خانگی تهیه کنم که بتونم خروجی صدای تلوزیون رو بدم بهش و فقط صدا رو ازش بگیرم؟
    یعنی پخش توسط تلوزیون انجام بشه و صدا توسط سینمای خانگی پخش بشه؟!
    چون اگه بخوام سینمای خانگی بخرم که فرمت MKV رو پخش کنه حدود یک تومن باید هزینه کنم و در غیر اینصورت حدود پونصد تومن
    سیستم مورد نظر خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هست با قیمتی حدود 500 تومن
    اگه راه بهتری هم هست خوشحال میشم اساتید کمک کنند
    با سپاس پیشاپیش

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با درود...
    من قصد خرید تلوزیون 6920 LED سامسونگ دارم که ازروی فلش میتونه فرمتهایی مثل DIVX و... و علی الخصوص MKV رو پخش کنه(این فرمت مهمه)
    از اونجایی که دنبال سه بعدی و بلوری نیستم آیا:
    امکان داره سینمای خانگی تهیه کنم که بتونم خروجی صدای تلوزیون رو بدم بهش و فقط صدا رو ازش بگیرم؟
    یعنی پخش توسط تلوزیون انجام بشه و صدا توسط سینمای خانگی پخش بشه؟!
    چون اگه بخوام سینمای خانگی بخرم که فرمت MKV رو پخش کنه حدود یک تومن باید هزینه کنم و در غیر اینصورت حدود پونصد تومن
    سیستم مورد نظر خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هست با قیمتی حدود 500 تومن
    اگه راه بهتری هم هست خوشحال میشم اساتید کمک کنند
    با سپاس پیشاپیش
    سلام
    شما باید تلویزیونی تهیه کنید که خروجی اپتیکال و سینمایی انتخاب کنید که ورودی اپیتیکال رو تهیه کنید و در این صورت می تونید فکری که توی ذهنتون هست رو اجرا کنید.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سپاس
    خروجی اپتیکال با خروجی AV چه تفاوتی داره؟
    البته سوکتش رو پشت همین ال سی دی خونه دیدم
    سینمای خانگی هم طبعا باید ورودی اپتیکال داشته باشه دیگه درسته؟

یک سئوال دیگه:
    رسی ور رو هم وقتی با کابل HDMI به تلوزیون وصل کنم صداش از طریق همین پورت اپتیکال از طریق سینما قابل پخش خواهد بود.درسته؟
    Last edited by saeed330; 10-11-2012 at 14:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سپاس
    خروجی اپتیکال با خروجی AV چه تفاوتی داره؟
    البته سوکتش رو پشت همین ال سی دی خونه دیدم
    سینمای خانگی هم طبعا باید ورودی اپتیکال داشته باشه دیگه درسته؟

یک سئوال دیگه:
    رسی ور رو هم وقتی با کابل HDMI به تلوزیون وصل کنم صداش از طریق همین پورت اپتیکال از طریق سینما قابل پخش خواهد بود.درسته؟
    خروجی اپتیکال پهنای باند بیشتری داره و صدارو با کیفیت بیشتری انتقال میده.
    بله سینمای خانگی هم باید ورودی اپیتیکال دارشته باشه.
    بله در صورتی که تلویزیونتون هم این قابلیت رو ساپورت کنه البته میشه گفت این فابلیت تو همه تلویزیون های جدید قرار داده شده.

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •