سلام.
دوستان من میخوام یه لپ تاپ بخرم.
خودم نظرم روی این مدل هست.
Pavilion DV6-3141TX
همین حدودا هم پول دارم - 1480 . انتخابی پیشنهادی نظری چیزی کسی داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
سلام.
دوستان من میخوام یه لپ تاپ بخرم.
خودم نظرم روی این مدل هست.
Pavilion DV6-3141TX
همین حدودا هم پول دارم - 1480 . انتخابی پیشنهادی نظری چیزی کسی داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
سلام دوستان عزیز...
آقایون من کلی تو سایت و تویه تاپیکا گشتم که بتونم متناسب با سلیقم و کارم و پولم یه لپ تاپ بیابم،اما هر چه بیشتر گشتم سر در گمتر شدم...
من کارم گرافیکه،دیزاینرم،کارم همش با برنامه های گرافیکیه.
کیفیت مانیتور لپ تاپ بی نهایت واسم مهمه،مهمتر از هر قسمت دیگه ای...
حالا از دوستان عزیز که خودشون تجربه دارن خواهش و تمنا دارم یه چندتا مدل رو به من معرفی کنن که من از این سر در گمی بکشم بیرون،واقعا ممنونتون میشم..
تا 1 میلیون یا 1،500 هم هزینه مینمایم،جونه من اساسی پیشنهاد بدیندهااا،مرسی پیش پیش...
سلام دوستان
من راهنمایی برای خرید لپ تاپ میخوام که به درد کارای گرافیکی سنگین بخوره. باهاش بتونم راحت با برنامه های گرافیکی کار کنم و مشکلی هم از نظر سرت نداشته باشه. لطفا دقیق راهنمایی ام کنید .
ممنون![]()
واسه كاراي مهندسي... زير i7 الان ديگه بدرد نميخوره...
قرار باهاش ران هاي چند ساعته بزارم... واسه همين سي پي پوش مهمه چي باشه
ممنون به هر حال
مرسي... فقط قيمت اين مدل چقدره؟
و از برند vaio چي پيشنهاد ميكني؟ آخه... انصافا كيفيت LCD سوني يه چيزه ديگس
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه...
لپتاپ Asus U36JC چطور لپتاپیه ؟
قیمتش تو ایران چنده ؟ اصلا پیدا میشه ؟
منم دنبالشم خيلي توپه
كسي ميدونه قيمتش چنده؟ اصلا اومده؟
اونور آب 1000 دلار زده
همون 1300
از سونی :
F132
CPU: INTEL Core i7 740QM 2.93 GHz
RAM: 4GB DDR3
HDD: 500+ GB SATA2
LCD: 16.4"
VGA: GeForce GT310
HDMI
Blu-Ray Drives
USB3
1320 toman
البته گرافیک بازی نداره ، اما بقیه چیز هاش خوبه
اگه 15 مد نظرت بدون شک و بی برو برگرد بین این 2 مدل یکی رو انتخاب کن eb36fg ... eb37fg
سلام بالاخره بعد از چند روز تو فروم چرخدن گفتیم اینو بخریم به نظرتون مشکلی نداره کسی تا حالا داشته؟
ASUS K42JC
شنیدم بین برندها ASUS کمتر خرابی داره درسته؟
باسلام به همگی ازدوستان و بچه های اهل فن یه سوال دارم که تا1 ، فوقش 1100 چی پیشنهاد میدن البته کیفیت خوبی داشته باشه که مارو آواره ی گارانتیها نکنه ترجیحا از ایسوس باشه ممنون میشم باتشکر از همتون راستی corei7 نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)